Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

galibiyete pirim ver beraberliğe pirim ver güzel top oynuyon onada pirim ver mağlubiyete varmı yok oh ne ala ver bakalım mağlubiyete ceza mac başına 20 bin 30 bin tl bak bakalım yeniliyormu takım :o

mehmet yılmaz

Nasipse bu hafta sonu TT Arena, Kadıköy, Bursa, Antep, G.Birliği, Trabzon, Manisa ve A.Gücü deplasmanlarından sonra Antalya'da da olacağım.

Bazı futbolculardan ve hemen hemen bütün yöneticilerden bile daha çok deplasman yapmışımdır :) :) Okuldan çok maça gidiyorum, oğlum tamam da kızım benim öğretmen olduğumu bilmiyor. :) Maççı zannediyor beni :) hahaha...

AntZ

28 February 2012, 00:05:48 #28412 Son düzenlenme: 28 February 2012, 00:09:25 AntZ
Bu hafta kazanacağız, İnşallah Antep'te B.Belediye ye kaybedecek ve sonraki hafta final maçına çıkacağız, ikili averajla Antep'in de, düşme hattınında üstüne çıkacağız. Üstünede 4 hafta kalacak. İnananları bu hafta Antalya'ya bekliyorum.

Bursa maçından önce kimse 7 de 7 yapacağız demiyordu zaten, gerekmiyorda. Bursa yerine Antalya'yı yeneriz bizde. Asıl kaybetmememiz gereken takım Antep, Bursa değil...
Sadece 1 maç kaybettik.

Ne oldu? Hani biz bitti demeden bitmiyordu?

Bitti mi?

SametYılmaz55

28 February 2012, 00:08:52 #28413 Son düzenlenme: 28 February 2012, 00:12:37 AntZ
abi Antalya merkezden Mardan'a nasıl gidebilirim :o sen daha iyi biliyorsundur?

CurvaSs

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 28 February 2012, 00:08:52

antalya merkez'den mardan'a sadece taksiyle gidebilirsin o da 50-100 lira civarı bir şey tutar. yani mardan'a toplu taşıma yok. bence gelen deplasman otobüsleriyle iletişime geçip, yolda binmektir mantıklısı antalya'da..

AntZ

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 28 February 2012, 00:08:52

Maç günleri meydan'dan otobüsler kalkıyormuş. Onun dışında çok ücra bir yerde kaldığı için ne gidiyor bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla araç yok.

Araştırıp yazarım  ;)

SametYılmaz55

teşekkürler :) haritan baktım havaalanı yolundan geçer deplasman otobüslerimiz herhalde.orada bir şekilde hallederim galiba.olmadı kira parasını taksiye yatırırım :) ev sahibi beklesin biraz :)

CurvaSs

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 28 February 2012, 00:16:53
teşekkürler :) haritan baktım havaalanı yolundan geçer deplasman otobüslerimiz herhalde.orada bir şekilde hallederim galiba.olmadı kira parasını taksiye yatırırım :) ev sahibi beklesin biraz :)

yok hocam sen yine de deplasman otobüsleriyle iletişime geçmeye bak orada. taksiye 60-70 lira verilmez.

AntZ

Alıntı yapılan: CurvaSs - 28 February 2012, 00:17:38
yok hocam sen yine de deplasman otobüsleriyle iletişime geçmeye bak orada. taksiye 60-70 lira verilmez.

Havaalanından gidecekse en fazla 15-20 TL yazar ;)

CurvaSs

Alıntı yapılan: AntZ - 28 February 2012, 00:18:36
Havaalanından gidecekse en fazla 15-20 TL yazar ;)

hocam antalya merkezden bahsediyorum. merkezden mardan'a sadece taksi varmış ve en az 60-70 lira yazıyormuş. havaalanı nerde bilmiyorum tabi ki.

AntZ

Alıntı yapılan: CurvaSs - 28 February 2012, 00:19:48
hocam antalya merkezden bahsediyorum. merkezden mardan'a sadece taksi varmış ve en az 60-70 lira yazıyormuş. havaalanı nerde bilmiyorum tabi ki.

Bu cümleye istinaden yazdım  ;)

mehmet yılmaz

Samet, Isparta'dan kaç kişi geleceksiniz?

SametYılmaz55

şu an ben varım abi sadece.ıspartada ikamet eden benim bildiğim sadece kayacan varmışta o nasıl yapacak onu bilmiyorum

kayacan

Mardan stadına gidecek deplasman otobüsleri Ispartadan geçmek zorunda. Burdurdan giderse yolu 1 saat uzatır. Ben 2 çocuk ve hanımla Antalyaya gidiyorum.Onları orada bırakıp geleceğim inşallah.