Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

atalanta8

5 misli 50 tl nasıl vermiş ilginç

cgr

Aynen Cem, Lıg TV verıyor...

Iddaa konusunu hıc acmayın :) Verdıklerımın, aldıklarımın haddı hesabı yok. Atakum'un en kalabalık ıddaa bayıısınde tutan kuponların resmını cekeyım ıstersenız :) Adam febe-sıvas macının skoruna 4-2 oynamıs. 40mıslı yapıor. Aldıgı para 2600tl

SametYılmaz55

tüpçü 229 oyun 221'ini alarak Tff'nin yeni başkanı olmuş

5trawberry

Serkan

hangi kulubun ne oy verdiği nerede yazar bakmam lazım

babasamsunlu

hepsi belli da Serkan reyiz.
229 oyun 221 i..
geriye kalan 8 kişinin yarısı Bursaspor..

SametYılmaz55

Bursaspor genel kurula katılmamış,Galatasaray da tek aday olduğu için oy vermemiş.geri kalan herkes yıldırım demirören'e oy vermiş galiba

samsun 55

YaşarDoğu

27 February 2012, 17:35:49 #28403 Son düzenlenme: 27 February 2012, 17:48:37 YaþarDoðu

Son resimde arkadaki şahs-i münhasır beyefendi yanlış bilmiyorsam Raci Kosif.Bizim delegelerden biri de o olmuş demekki.Kesin yeni yönetimde hertürlü muhabbeti vardır. ::)

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu'nun Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Ankara Marriott Otel'de yapıldı. Genel Kurul'a tek liste ile giren Yıldırım Demirören, 229 oyun 221'ini alarak TFF'nin 41. Başkanı oldu. Seçimlerde Başkanımız Kazım Yılmaz, Başkanvekillerimiz Bilal Seyhan, Fethi Eldemir, Genel Sekreterimiz Savaş Boyar, Asbaşkanlarımız Tahsin Kosif ve Cevat Öncü ile Galip Asal delege olarak oy kullandı.

Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, seçimlerde desteklediği Yıldırım Demirören'i TFF'nin Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı kutladı ve "Türk futboluna hayırlı olsun. Sayın Demirören'in, Türk futbolunun gelişmesine, kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağını ve Türk futbolumuza içinde bulunduğu kaos ortamından çıkararak istikrar getireceğine inanıyoruz" dedi.

samsunspor.org

Tufan

Alıntı-YILDIRIM DEMİRÖREN'NİN LİSTESİ-

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler:
Cengiz Zülfikaroğlu
Arif Koşar
Mehmet Baykan
Servet Yardımcı
Ufuk Özerten
Hakan Kanık
Ergün Tekin
Fethi Heper
Taylan Öner
Mustafa Beyazlı
Faruk Öksüz
Edip Eren
Talat Yılmaz
Selim Koray

içinden tanıdığınız bildiğiniz kimse var mı? ben Zülfikaroğlu'nu biliyorum BJK yönetimindeydi birde Fethi Heper var onuda okuyup profesör olmuş tek milli futbolcu olduğundan biliyorum.

YaşarDoğu

Sercan

ula tüpçü yap bir güzellik, düşmeyelim..şike yapanların yüzünden kaos dolu bir sezon geçirdik zaten..

samuray

eğer hiç bir ş  ekilde ne puan silme ne küme düşme kararını vermesse uefa fifa bizi düşürür hiç bi  organizasyona katılamayız onun için mutlak b cezai yaptırımlar uefa kriterlerine uygun davranmak zorundalar yok biz hukuki süreci bekliyecez düşmede yok puan silmede yok şeklinde bi açıklamayla giderlerse uefa ya tüm kamuoyu tarftarlar türkiye ayağa kalkar federasyonu bombardımana tutarlar onun için bi karar vermek zorundalar diye düşünüyorum

GurbetciFanatik

Ne puan silme yok nede küme düsme yok deyipte sikeciler ligde kalip biz düsersek o zaman bizim  Baskana sormak lazim.
Demirören diyorki her kulüple tek tek görüsecegim
e o zaman Baskanim desene: Madem puan silme yok küem düsme yok o zaman bu sezon düsme olmasinda sike islerine karismamis bi kulüp olarak biz de sonuctan memnun kalalim.

Umarim böyle bi konusma gecmistir aralarinda ve muhakkak da öyle bisey vardir yoksa aklim mantigim ermiyor bu ise.

Bide sunu diyim egerki hcibiri olmayipta biz düsersek PLATINI den bi ricam var, bunlara öyle bi koy ki 5 sene kendilerine gelemesinler bi zahmet.