Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stelea

Alıntı yapılan: kayacan - 28 February 2012, 15:23:06
eleştiriye saygım sonsuz.Yanlız küfür kul hakkına girer.Adli sorumluluk gerektirir. Ayrıca bu yazmış olduğumuz siteden ve derneğinizden daha büyük bir organizasyon yapmışsanız bilmem gerekir.bu sitenin ve derneğin kuruluşu fikir bazında hazırlanması özelikle tüm zorluklara rağmen ayakta tutulması 10 yıl önceden başlayan çalışmamızın sonucudur. İmza töreninde diğer futbolcular biz yokuz diye alınmış olabilirlermi diye düşünmek küfür yemeye sebepmidir? Üstelikte bu sitenin örnek olması gerekn yöneticilerinden.

kayacan kardeşim dostum her neyse, orda neden alındın sana ya da şahsa edilmiş bir küfür yok kaldı ki kibarlıktan da ödün vermeyip editleyebildiği kadar editlemiş mesajını. sadece maratonun da dediği gibi serzeniş var yılgınlık var. hassasiyeti anlamak yerine gereksiz bir tepki ve gereksiz bir muhabbete getirmişsin olayı. üzerine alman bile çok tuhaf.

babasamsunlu

Burada herkese herşey söylenebilirde Erdem'e birşeyler söyleyebilmek için :

1. 24 saatinin en az 12 saatini Samsunspora faal olarak ayırman gerekir.
2. Hemen hemen her başı sıkışanın imdadına ilk önce senin koşman gerekir.
3. Samsunspora harcadığın para neredeyse kazancına yakın olması gerekir.
4. Bütün bu yaptıklarının karşılığında da hep bir yerlerden sana bok atılması gerekir.

Sıcacık koltuğunda oturarak suçu Samsunspor tarihinde yapılan bir "ilk"e atmak hiç bir mantık ile açıklanamaz.
Bunu insan vicdanına anlatamaz.
Hukuki bir durum oluşuyorsa eğer Hepimiz Erdemiz Hepimiz tontonuz ;)
Bu da böyle biline ...

burakbas

adama demezler mi madem şikayetçisin, organizasyonların takıma zarar verdiğini düşünüyorsun neden 672 tane mesaj attın. şimdi hiçbir organizasyon başlığında mesajın yok mu ? biraz tutarlı olalım. telefondan giriyorum araştırırdim onları ama değmez.

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 February 2012, 15:57:43
Burada herkese herşey söylenebilirde Erdem'e birşeyler söyleyebilmek için :

1. 24 saatinin en az 12 saatini Samsunspora faal olarak ayırman gerekir.
2. Hemen hemen her başı sıkışanın imdadına ilk önce senin koşman gerekir.
3. Samsunspora harcadığın para neredeyse kazancına yakın olması gerekir.
4. Bütün bu yaptıklarının karşılığında da hep bir yerlerden sana bok atılması gerekir.

Sıcacık koltuğunda oturarak suçu Samsunspor tarihinde yapılan bir "ilk"e atmak hiç bir mantık ile açıklanamaz.
Bunu insan vicdanına anlatamaz.
Hukuki bir durum oluşuyorsa eğer Hepimiz Erdemiz Hepimiz tontonuz ;)
Bu da böyle biline ...

biri bana mı seslendi :evet:

mehmet yılmaz

@kayacan

Değerli hemşerimiz... Öncelikle şunu söyleyeyim, Erdem senin ne yazdığını bile görmemiştir. Seninle ilgili bir durum yoktu orada. Sana cevabı ben vermiştim zaten.

Sanırım sitede seni benden başka tanıyan Salih ve Fatih dışında kimse yoktur. Bugüne kadar bir sürü kişi siteyi kuranlardan birisinin de kendisi olduğunu söyledi. Ancak benim bildiğim Teoman'dan başka gerçek manada kimse yoktu ben onunla tanıştığımda. Vefatından sonra da bir grup bir araya geldik zaten. Teoman'dan başka birisi olsaydı paylaşırdı. Ya da en azından bu sitede yazan, yazmayı bırak bu siteyi gerçek hayatta yaşayan, türlü fedakarlıklar yapan üyelerimiz o kişileri tanırdı çünkü bir şekilde, bir yerlerde yanlarında olurlardı. Oysa bizler zaten kimlerin nerede, nasıl yan yana olduğunu biliyoruz. Mesafeler engel değil çünkü Samsun'da olmayan bir sürü kişi her an varklılarıyla bizlerle beraberler zaten.
Bütün bunlara rağmen sorun yok, anlaşılabilir şeyler ama...

Alıntı yapılan: kayacan - 28 February 2012, 15:23:06
eleştiriye saygım sonsuz.Yanlız küfür kul hakkına girer.Adli sorumluluk gerektirir. Ayrıca bu yazmış olduğumuz siteden ve derneğinizden daha büyük bir organizasyon yapmışsanız bilmem gerekir.bu sitenin ve derneğin kuruluşu fikir bazında hazırlanması özelikle tüm zorluklara rağmen ayakta tutulması 10 yıl önceden başlayan çalışmamızın sonucudur. İmza töreninde diğer futbolcular biz yokuz diye alınmış olabilirlermi diye düşünmek küfür yemeye sebepmidir? Üstelikte bu sitenin örnek olması gerekn yöneticilerinden.

Yalnız şu karaltılmış kısımları üzülerek, şaşırarak ve nasıl bir düşüncenin ürünü olduğunu merak ederek okudum.
Bugüne kadar yapılan herşeyin sahibi, kurucusu, müsebbibi sen misin? Senin sayende mi biz buradayız? Türkçe'den anlarım ama burayı idrak edemedim. Açıklarsan sevinirim. Ne demek istiyor şu cümleler acaba?

Mesela yazında atıfta bulunduğun derneğimizdeki son durum nedir? Biliyor musun?

Son olarak, cumartesi günü 10 yıl önce temellerini atarak var ettiğin bu oluşumun fertleri olarak biz de Antalya'da olacağız. Bildiğim kadarıyla sen de geleceksin. Oturup bir çay içeriz, konuşuruz. Sorunlar giderilir.

MeL_55

Bende kayacan adlı üyemizi azda olsa tanıyorum.
Bu sitede değerli fikirlerini paylaşmış biridir. Ancak Mehmet abininde dediği gibi
Teoman abi'den başka gerçek manada kimse yoktu. Bu tartışmaları artık bi kenara bırakmalıyız.
O, bu, şu yok! BİZ varız. Bu site ayaktaysa hepimizin sayesinde ayakta.

www.samsunspor.BİZ başka söze gerek varmı?

CurvaSs

28 February 2012, 16:17:26 #28446 Son düzenlenme: 28 February 2012, 16:31:14 CurvaSs
kırıkkale denilen iç anadolu kentine 1.5 aydır aralıklarla kar yağıyor ve ben bıktım artık. kardan adam görmekten bıktım, kartopu oynayanları görmekten bıktım. yeter artık doğa ana, nedir bu zulüm.. tipi şeklinde yağıyor ama ana arterler açık, sorun yok yani.  ;D

lucarelli

Ankara da aynı şekilde. Sabahtan beri kar, tipi. Eskimoya bağladık valla. Sibirya kurdunun çektiği kızaklarla işe gidip gelecez yakında.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 28 February 2012, 16:05:11
biri bana mı seslendi :evet:

Gereksiz alınganlıklar yapmayalım Sayın Çelebi bey...  ??? ???

Serkan

Akyol

emre__ss

Bir başkana bakın,birde istekten,hırstan yoksun futbolcularına.  :peeh:

Sonuna Kadar 55

ankara da yoğun kar devam ediyor..hala

FaTiH_HaN

Aslında bu tartışma millet olarak nasıl bir ruh halinde olduğumuzu gösteriyor. Yanlış anlaşılmasın yukarıdaki tartışma hakkında yazmıyorum, şahısları değil genel olarak düşündüklerimi söylemek istiyorum. Örneğin bir filme gidiyoruz ve filmden çıktıktan sonra hunharca eleştiriler yapıyoruz, halbuki o film hangi şartlarda çekildi, kaç kişinin emeği var bunları pek düşünmüyoruz, dün bir arkadaşım Fetih 1453 filmine gitti ben henüz gidemedim, nasıldı beğendin mi diye sordum, bir başladı 'hiç beğenmedim, olmamış, filmin yarısı Ulubatlı Hasanın aşk hikayesiyle geçti, 300 spartalını izledikten sonra bu sahneler yavan geldi .....' Bi dünya konuştu. Ya insaf dedim bu zamana kadar çekilmiş bir yerli savaş içerikli film yok sen nasıl bir beklenti içine girdin yada bu işin içindesinde çok bildiğin için mi eleştiriyorsun? Millet olarak yapılan tüm organizasyonları, eserleri; bir sinema eleştirmeni, gazete köşe yazarı edasıyla bu işlerden çok anlıyormuş gibi eleştiriyoruz, örneğin ben bir Cem Yılmaz filmine gideceksem gülmek için giderim ve eğlenmeye çalışırım, eğlenirimde. İşte küfürle mi güldürdü, ince espiri mi yaptı oturup bunu sorgulamaya başladığın an zevk alamıyorsun yaptığın hiç bir aktiviteden. Bunlar biraz uç örnekler oldu bağlayacak olursam, bu tarz organizasyonlar, imza günleri, kareografiler, en basitinden 2 kg baklava alıp tesislere gitmek, bunlar hakikaten kolay işler değil, ben içinde olamadım organizasyonlarım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ve harcanan bunca emekten sonra emek harcayan bu insanlara sadece ve sadece emeğine sağlık kardeşlerim abilerim siz güzel bir organizasyon yaptınız bizide gururlandırdınız demek düşer. Bunu duymayı harcadıkları emekten ötürü fazlasıyla hakediyorlar zaten, kareo oluyor ben Bursada hava atıyorum arkadaşlara, bu organizasyonu benim abilerim kardeşlerim yaptı diyorum. Böylesine mutluluk verici olaylardan sonra neden kırıcı oluyoruzki, futbolcu müsfettelerinin olası karaktersizliklerinin, iyi niyetli arkadaşların abilerin takımın taraftarın yararına organize ettiği işe çevirmek bu insanları üzer, bir pasta yapılıyor günlerce uğraşılıp herkes yesin diye çatalı batıran birinin ben bu pastayı şu şu şu sebeplerden dolayı beğenmedim diyebiliyor, pastayı yapanlarda o zaman sen yap biz yiyelim diyor haklı olarak. Biraz uzun oldu ama naçizane fikrim birbirimize tutunalım eleştiri yaparken elimizi vicdanımıza koyarak bir düşünelim, hepimizin ortak paydası Samsunspor, ortada polemik konusu yaratacak bir şey yokken kalp kırmayalım ve Samsunspor için bir şeyler yapmaya çalışanların heveslerini heyecanlarını kursaklarında bırakmayalım.