Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 27 February 2012, 12:17:57
Eğer düşme hattındaki takımlar tüpçüyü destekliyorsa kesinlikle aldıkları bir söz vardır, tüpçünün bu sene ligi tescil etmeyeceği hiçbir takımın küme düşmeyeceği süper ligdeki takım sayısını arttıracağı konuşuluyor. Açıkçası Türk futbolu zerre kadar umrumda değil bizi öyle yada böyle biz ligde kalalım ister tüpçü gelsin ister pompacı gelsin.

gerçekten böyle bir şey yapmayı vaad ettiyse düşelim daha iyi. ne demek tescil etmeyecek, takım sayısını arttıracak. bir kere 18 takım var, 3 takım alttan gelecek, 21 takım olacak. 21 takımla da lig olmayacağına göre kolay kolay, 24 takım mı yapacak ligi?

burakbas

kalalım kalalım. nasıl kalırsak kalalım da bir daha şu bank asya yı çekmeyelim. hele de şu lafları. . .

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: CurvaSs - 27 February 2012, 12:20:43
gerçekten böyle bir şey yapmayı vaad ettiyse düşelim daha iyi. ne demek tescil etmeyecek, takım sayısını arttıracak. bir kere 18 takım var, 3 takım alttan gelecek, 21 takım olacak. 21 takımla da lig olmayacağına göre kolay kolay, 24 takım mı yapacak ligi?

Ayrıntısını bilmiyorum, ben hiçbir durumda düşmekten yana değilim, şikeciler kalacak biz puanla düşecez adalet bu mu?

CurvaSs

27 February 2012, 12:52:56 #28383 Son düzenlenme: 27 February 2012, 13:02:17 CurvaSs
şikeciler kalsın diyen olmadı, onlar zaten düşsün ama 21 takımlı lig yapmak için kimseyi düşürmemek, 24 takıma çıkarmak falan filan bana göre değil. zaten her şeyin içine ettiler, daha da batıracaklar. ben puan silme olacağını kesin bekliyordum ama yd başkan olursa bir şeyler yapar, puan da sildirmez diye düşünüyorum.

özetle; düşmemek için birilerinden medet bekleyeceğime, düşelim derim daha iyi.

5trawberry

21 takımlı lig daha güzel olur.. Ama o ayrı mesele..

Senaryo 1. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı artı olarak LigTv gelirlerini kurtarmak için Demirören diğer takımların desteği ile başkan oluyor. Diğer takımları da hiç bir ceza almayacakları, mağdur takımları da düşme olmayacak yönünde ikna etmiş olması, buna ek olarak ligi 21 takımlı lig haline getirebileceği

Senaryo 2. Adı geçen takımların Demirören'i desteklemesi mantıklıdır zaten. Çünkü aynı yolun yolcusudurlar. Herşeyi bu millete yutturup, tek güç benim mantığı ile olagan sekilde yola devam etme olasılıkları.

Puan silmeyi reddettiler. Öyle bi olay yok şuan için.
Demirören yönetimi tekrar oturup karar alma yoluna gider mi bilmem.

engin55

AlıntıGalatasaray Kulübü'nden şaşırtan destek. Başkan Ünal Aysal yaptığı açıklamada "Yıldırım Demirören'in dünkü açıklamaları bizi rahatlattı. Demirören'i desteklememizde bir sakınca yok" dedi.

Yıldırım Demirören dün ne açıklaması yaptı da ünal aysal bunu desteklemeye karar verdi?

cany

Adam 3-5 sene avrupaya gitmeyelim nolcak diyo yaa. şikecileri kurtarmak için milli takımı da yakacaklar

cembaba

CurvaSs

SametYılmaz55

kupona bak be :) hiç öyle bir kuponum olmadı :(

5trawberry

O kupona 50 basmak da yürek ister :)

SametYılmaz55

valla öyle yürek lazım da birazda şans işi arkadaş.millet neler tutturuyor ben inter-novara maçından h1'den yatıyorum :-X

cgr

Kongreyı ızlıyorum sımdı. Bızı temsıl eden 4 kısı gorebıldım. Kazım Baskan, Galıp Asal, Cevat Oncu ve Raciciiigim :)

Raci yıne her yerde :)

cembaba

Raci eksik olmaz ki... Hangi kanal Lig Tv mi?

5trawberry

Ben de bu hafta bize 2'den 2 bassam gelir mi ki ? Totem niyetine.

Bana kalsa 90+5.5 'dan 2 gelse gene kabul.

1 milyarlık kuponumu yerim yutarım hazmederim.  samsunspor_x'um yenilgisini hazmedemem.