Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kayacan

28 February 2012, 00:45:34 #28425 Son düzenlenme: 28 February 2012, 00:49:30 kayacan
Konya üzerinden Seydişehir-Manavgat yolunu unuttum tabi..

Uğur Yıldız

kayacan

Kilitlenmiş konuyu üzülerek okudum.Sadece bir fikir beyan ettim diye onca hakaret ve küfür bana edilmişse birşey diyemiyorum artık. Yanlız hakaret ve küfür edenlere kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

Sonuna Kadar 55

samsun ankara konya manavgat düz yol orası ısparta hep viraj yol ve karlı..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kayacan - 28 February 2012, 14:53:53
Kilitlenmiş konuyu üzülerek okudum.Sadece bir fikir beyan ettim diye onca hakaret ve küfür bana edilmişse birşey diyemiyorum artık. Yanlız hakaret ve küfür edenlere kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

hangi küfür . kim kime küfür etmiş ?

kayacan

Alıntıyok abi hakketten bi s..... gidin başka bişey demiyorum yuh diyorum oha diyorum.. bi bokta emeğiniz yok, bir çorbada tuzunuz yok anca eleştirin ... siz adamı,kulüpten,camiadan soğutursunuz.... yuh...
hocadan, genel koordinatörden,başkandan, yöneticiden iyi biliyonuz ya, senelerdir olaylar olaylar hep icraatsınız ya.. yok deve ya.. buna bile laf söylendi ya biz düşelim aga, ben çok inanıyorum aramızda hala çoooook çift takımlı var bizim gibi gönül gözünden göremiyorlar bu işi,anca klavyeden sallıyorlar.. valla siteye girdim girmez olaydım yuhhh.. kim üstüne alınıyorsa hemen daha yaralı bir organizasyona imza atsın da bizde ona sallayalım..

Buradaki hakaret ve küfür..

babasamsunlu

valla o kadar emekten sonra mağlubiyeti futbolcuların doğru dürüst top oynayamamasına değilde yapılan orginazsyona bağlarsan , o organizasyon ve daha bir çok organizasyon için cebinden gündüzünden gecesinden bir çok şeyi feda etmiş bir adamdan bunları duyuyor olman çok normal ..

Seninkisi bir düşünce değil bire eleştiri.
Yap daha iyisini,bizde seni eleştirelim.
Bakalım nasıl bir ruh hali içersine giriyorusun. ?

Sonuna Kadar 55

mardan stadı 20 km antalya ya otobüs gidiyor maç günü ışıklar da otobüs gidiyor ya da doğu garajı da otelin içinde bir kaç defa gittim oraya ama ben aksu tarafında daha yakın onu biliyorum..lara kundu mardan palace otel dolmuş ve otobüs

kayacan

eleştiriye saygım sonsuz.Yanlız küfür kul hakkına girer.Adli sorumluluk gerektirir. Ayrıca bu yazmış olduğumuz siteden ve derneğinizden daha büyük bir organizasyon yapmışsanız bilmem gerekir.bu sitenin ve derneğin kuruluşu fikir bazında hazırlanması özelikle tüm zorluklara rağmen ayakta tutulması 10 yıl önceden başlayan çalışmamızın sonucudur. İmza töreninde diğer futbolcular biz yokuz diye alınmış olabilirlermi diye düşünmek küfür yemeye sebepmidir? Üstelikte bu sitenin örnek olması gerekn yöneticilerinden.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kayacan - 28 February 2012, 15:23:06
eleştiriye saygım sonsuz.Yanlız küfür kul hakkına girer.Adli sorumluluk gerektirir. Ayrıca bu yazmış olduğumuz siteden ve derneğinizden daha büyük bir organizasyon yapmışsanız bilmem gerekir.bu sitenin ve derneğin kuruluşu fikir bazında hazırlanması özelikle tüm zorluklara rağmen ayakta tutulması 10 yıl önceden başlayan çalışmamızın sonucudur. İmza töreninde diğer futbolcular biz yokuz diye alınmış olabilirlermi diye düşünmek küfür yemeye sebepmidir? Üstelikte bu sitenin örnek olması gerekn yöneticilerinden.

Emeğini bilmiyorum ama eğer ben de dahil bu sitenin üyeleri ve hatta yöneticisi bile senin kim olduğunu bilmiyorsa, 10 yıllık emeğin(!) en azından son 5-6 yılında hiç yoksun demektir.
ben daha bir tane kareo başlığında herhangi bir gönlünden kopanı,deplasmana gidecek öğrenci kardeşlerimize bir yardımını ne gördüm ne işittim.
ha bizim bilmediklerimiz görmediklerimiz varsa eğer siteyi "yaşatan ,yaşaması için gecesini gündüzüne katan" abilerimiz dostlarımız anlatırlar bize .

maraton

senin bende ne gibi bir hakkın var da onu bana helal etmiyorsun bu bir.. fikir söylemek ile b.k atmak arasında fark var bu iki... küfür etsem açıkça ederim herkes bilir ama küfür etmek bize yakışmaz orada iyi okuyun tepki vardır küskünlük vardır bıkkınlık vardır.. son olarak bana acayip gına geldi bu ben rahmetli teomanın arkadaşı olup siteyi kuranlardan bu siteyi kaç kişi birşelip kurdunuz birader herkes sitenin kuruluş aşaması diyor ama yıllardır bu sitede yıllardır organizasyon yapılır deplasmana gidilir para toplanır ne hikmetse ben seni ve diğer kurucuları bir tanıma omuz omuza icraat yapma,beraber para harcama şerefine hiiiç nail olamadım, gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz ya o da ayrı mesele.. lütfen ama lütfen emeğe saygı.. oynamayan topçuya sallayacağına mesaisini bırakıp cebinden para harcayıp hiç yapılmayanı yapan bir avuç insana laf söylemeden önce lütfen bi on kere düşünün lütfen az emeğe saygı..

maraton

bu adli sorumluluğu da şimdi okudum.. çok güldüm... herşeyi üstüne alınman ne komik.. neyse uzatmayalım beni bile polemiğin içine çektiniz ya bırakıyom bu işleri gel sen yap biz sallayalım hadi buyur..

maraton

adam siteyi sahiplendi.. bizde yıllardır yalandan teomanı övüyomuşuz boşuna.. başka diye soranlara inat inadına kayacan !!

celebi