19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

##kdc##

hepiniz aşağı yukarı futboldan anlıyosunuz. ya biz tribünben göremedik de yanlış yorumladık ya siz yenilgiden sonra sapıttınız her başlığa gelişigüzel yazıyosunuz. Bu adama böle laflar etmek yakışmıyor size. bi ugur ekigho hakan yenal ...

babasamsunlu

07 February 2012, 17:54:56 #1171 Son düzenlenme: 07 February 2012, 18:12:37 babasamsunlu
Eleştirilerin ağır olamsı normal.Tabiki bir yenal ile hakan ile bir tutulamaz ama dün neredeyse aldığı bütün toplarıezdi.
pas yüzdesine bakabilme ihtimalimiz olsa sanırım o istatistik bize herşeyi anlatacak.
aldığı topu nasıl değerlendireceğini cümle alem anlayana kadar bekliyor.
sonrada en olmadık anda arkadaşına atmaya çalışıyor.
veya çalıma atma sevdasına devam ediyor.
İyidir hoştur candır ama Murat karaük maçının kötülerindendi ..

NOT:Engin abinin bir lafı geldi aklıma birden."EN İYİ TOPÇUSU MURAT OLAN TAKIM BU KADAR OLUR." Tarih : sezonun ilk haftaları ;)

Jnr.Serkan

Berbattı.Aldığı her topu ezdi ve kaybetti.

GökhanÇağlar

Murat bunu hep yapıyor.aldığı topların çoğunu gereksiz çalıma girerek harcıyor.

adamlığına,hırsına eyvallah ama iyi değilsin kaptan.

orhan

murat belki top eziyor ama kimse ona mücadele etmiyor sahaya yüreğini koymuyor diyemez.kapasitesi neyse onu sahaya yansıtmaya çalışıyor.ya uğur ve  yenal a ne demeli onlar mücadele etmekten hatta koşmaktan bile acizlerr.

ngonge

Murat'ın daha geri çekilmesi lazım, iyi paslar atamıyor, topu eziyor. Artık anlaşıldı ki o da Emre Belezoğlu gibi bölge değişikliğine gidecek, merkezde yada deafansif ortasahada daha etkili olur diye düşünüyorum.

emre

Four Four Two'nun yeni sayısında Fernandes Türk futbolcuları yorumluyor ve kimseyi kırmak istemem, kalpten oynuyorlar ama bazen akıllarını kullanmayı unutuyorlar diyor. Murat'ın durumunu özetliyor bence. Şahsen Murat'ı böyle performans sergileyeceğini tahmin etmiyordum.

5trawberry

Yanında ortasahanın yükünü hafifletecek cinste bir adam olsa, Murat gerçek kimliğine dönecek.
Basan ve top çalan bir adam olsa, Murat daha garanti oynamaya başlar, çünkü takımın en çok koşan ve topla buluşan oyuncularından bundandır ki, hep yenik düşüyor ve fizik gücü yetersiz kalıyor. Aldığı topları da büyük ölçüde olumsuz değerlendiriyor.

babasamsunlu

Murat bence basan ve top çalan adam olmalı.
gerisine pek karışmasada olur hani ;)

Theofanis Gekas

şu topu ayağına yapıştırma bizi delirtme yarın,çalımada kalkışma sen sadece al gülüm ver gülüm yap

burakbas

Murat a gerçekten yorum yapanlara sözüm yok ama futboldan 1 gram anlamayan adamlar KAPTAN a neler söylüyor...

yazık.  :(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre - 11 February 2012, 14:46:21
Four Four Two'nun yeni sayısında Fernandes Türk futbolcuları yorumluyor ve kimseyi kırmak istemem, kalpten oynuyorlar ama bazen akıllarını kullanmayı unutuyorlar diyor.

ben de ss.biz forumda Portekizli ve yabancı futbolcuları yorumluyorum. :) Kimseyi kırmak istemem, sadece para için ülkemizdeler, aklıı oldukları kesin ama çoğu adam değil çünkü umurlarında değil!  ;)

oguz_5528

Murat kendini yorma basit oyna lütfen

engin55

Murat düşüşe geçtin. Biran önce kendini düzelt

Desiqner

Böyle 10 dk top sürüyosun adım atmaya halin kalmıyor topa vurmaya çalışıyosun bizi insanlıktan çıkarıyosn.Gerek varmı gardaş ?