19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Lusage

Ya bizi sal yada topu....  >:(

Burak

ben tahammül edemedim hoca nasıl etti anlamış değilim o dakikaya kadar kendine gel bir an önce

Serkan

Bırak da bu işleri ; papazları yolladık sen mi başladın papazlığa pas isteyene atmamak; pas niye atmadın diyene el kol yapmak çakallığı bırakın

fanatik samsunsporlu

samet_55

top la aranda duygusal bi bagmı var senin.ya en berbat maçlarınından birini daha geride bıraktın .

ErkÇay55

bencil herif topu alp sürsün rakibe teslim etsin..

Theofanis Gekas

murat topla her diriplinginde sanki arkadan biri formaya yapışmış onu çekiyormş gibi koşuyo,ne ofansif ne defansif 5 para etmez bir topçu müsvettesi

germencisse

Pazu bandı koluna her gecirene bi hallerin oldugu kesin o kervana bu yasında sende katılmayı ver..

ngonge

Murat'ın geçen yıllarda da zaman zaman formsuz dönemleri oldu, yedeğe çekildiğini hatırlıyorum.

Şu haldeyken hiç ısrar edilmemeli bence de, sezon başından beri her maç oynuyor, biraz dinlendirilmeli.

masbene

murat seni tanıyamıyoruz.

erkutdem55

Takımın yetersiz listesine girmek üzeresin Murat.

oguz_5528

Murat kanatta oynamayı çok abartıyor,az basit oynasa şu oyunu keşke,murat'ın basit futbol oynayıp pres yapması lazım orta sahanın ortasın eğer iyi oynarsa Hakan Arslan küreğini de ilk 11'den atar

HoliganSamSunLu

murat haftalardır samsunspor taraftarını delirtmek için elinden geleni yapıyor bence 30. dakikada oyundan alınmalıydı haftalardır öldürdüğü toplar gına getirdi yeter herşeyin bir sınırı var şu topu bu kadar seviyorsan gece onunla yat maçtada peşini bırak yeter vallahi yeter billahi yeter televizyonu atıcaktım senin yüzünden olmaz bukadar top ezmek bir iki üç beş on bitmiyor gardaşım bitmiyor kafamda saç kalmadı yola yola senin yüzünmden

erkutdem55

Maçtan sonra röportajda soruyu da yanlış anladı.Belliydi zaten bugün beynine hiç kan gitmediği.biri şuna kalelerin,uzunlamasına olan kısmın sonunda olduğunu anlatsın:maç boyu enlemesine gidiyor topla.Adam çimleri biçerken senin kadar enlemesine gitmiyor Murat.

fanatik samsunsporlu

kaptan daha fazla sorumluluk almalısın