19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Gekas'ın gelmesi takıma katkı sağladı demişsin,eyvallah da hala 1 tane bile top atmadığın gerçeğini de görmüyor değiliz.Ben bilerek atmadığını düşünüyorum,o yüzden senin tek düşüncenin Samsunspor'un başarısı olduğunu düşünmüyorum.Umarım bu mesajı bana yedirirsin.

ahmetsefa55

murat'ın karakteri zaten tartışılmaz diye düşünüyorum.
genç yaşta kaptanımız oldu.
takımın yıllardır değişilmez ismi.
mutlaka kendini geliştirmesi gerekiyor ancak 87 doğumlu.yaş 24-25.
geldiğinden beri ilk defa bu kadar istikrarsız bır sezon geçiriyor.
bunda petkovıc gıbı kötü bir hocanın ve kadroda ki ciddi manada kalitesiz topçuların payı büyük.
ancak mesut hoca geldi takım kendini toparladı.artık onunda kendini toparlaması gerekiyor.
ve ben inanıyorum ki murat yine çok kritik zamanlarda yine çok iyi performans gösterecektir.
yeterki biz kaptanımıza güvenelim.

ngonge

Murat geldiğinden beri istikrarsız aslında. Zaman zaman formda olup düştüğü çok oldu.

Ayrıca bence takımın genelinin aksine Petkoviç'le iyiyken ikinci yarı formdan düştü.

Görev adamı olarak defansif bir rol verilirse daha iyi olur diye düşünüyorum, yılda 2-3 gol atıyor diye hücuma yakın oynamasına gerek yok, kaldı ki doğru düzgün asistini dahi hatırlamıyorum. Takımda hücuma yönelik ortasaha oyuncusu olmadığından şu anda mecbur o görev onda.

Theofanis Gekas

karakteri hakkındaki düşüncelerim yanılmıyorsam belediye maçıydı Gekasa özellikle pas atmadığını gördüğüm an değişti,kaptanlık pazıbandı ağırdır herkes taşıyamaz.Şuan büyük konuşcam ama murat yıldırım bizden başka hiç bir süper lig takımında bırakın 11i ilk 18 e giremez

ChucKeR

çok yanlış düşünüyorsunuz. bence ayıp ediyorsunuz.

ahmetsefa55

özkan

Kaç kere adam sinirden dudaklarını ısırarak koştu,hak yemeyin bu kadarda.

Futbol hayatı olmayan adam saha içini anlamaz,pas vermeyebilir,türklerde var bu özellik.Bencillik.Ama özellikle yaptığına inanmıyorum,kaldıki adam samsunlu değil samsunsporlu değil.Ama ekstra mücadele ettiğini görüyoruz net bi şekilde.Bana göre muratın tek sıkıntısı kafa.Bi problemi var bu sene ama ne.Aynı domınguezdeki sessizlik gibi..

King1965

Ankaragücü maçında favorim murat..

Jnr.Serkan

Murattan bugün gol bekliyorum

hakan55

Gerçekten bazı mesajları gülerek okuyorum..Bu kadar da ağır eleştirilmez murat yıldırım.Bence hala takımın değişilmez ve en iyi oyuncularından yıllarca da takımda görmek istiyorum..

Theofanis Gekas

:kafa: keşke ettiğim lafları bana yutturabilseydin

5trawberry

Murat kötüsün kardeş..
Ama inan karakterine, istediğinde yapabildiğine bu potansiyelinin olduğuna ve geçmişteki yaptıklarına istinaden görmezden gelebiliriz..
Ama biraz çuvaldızı batır kendine, sen böyle değildin..

Ahmeti

son maçlarda o kadar saçmaladı ki biran önce kendini toparlaması lazım bu oyun Murat'a hiç yakışmıyor.

Akyol

Murat sen extra bir oyuncusun ama daha fazlasına zorlama.. Öyle olunca çekilmez bi hal alıyorsun, pas trafiği sende kesiliyor basit oynarsan ne sen yorulursun ne takımı yorarsın.. Bursa maçında sana yakışan oyunu sahaya yansıtacağına inanıyorum haydi kaptan!

twitter

Petkoviç Murat'ı sezon başındaki hazırlık maçlarında Fink'in yerinde top çalan olarak görev aldırıyordu, çoğumuza görede hep en iyi adamıydı sahanın.