19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

aman sorumluluk deyince bu topu daha fazla ayağında tutacağını anlyor tersine konuşmak lazım murat sen hç risk ala sorumlulukta alma top sana geldimi gördüğün ilk takım arkadaşına at allahın seversen.

emre

Artık kendine gelsen, 2 Murat'ın etkili performansıyla çok daha rahat seri yaparız.Ayrıca defansın arkasına Gekas'a doğru sal bir asist artık

cgr

Bugun çok iyiydin... Eski dinamo Murat göründü sanki bi an...

11.717m koşmuşsun... Bravoo...

Tufan

niye kaptan çıkmadığı konusunda bilgi var mı?

Cheregi

Uğur Boral eski takımına karşı oynadığı için jest yapmışlar.

burakbas

kim bu kadar savaşıyor?

twitter

maçın en kötüsüydü
gol olan şutuda taça gidiyordu slow motion olarak

Theofanis Gekas

süper ligde bizden başka hiçbi takımda 18 e almazlar

5trawberry

Hocam, adam tek başına ortasahada ölüyor resmen, kötü değil sadece yanında adam yok, Fink ve Hakan'ın yanında iyi bile.

55__Gurbet__55

oguz_5528

Şu oyunu basit oyna,yorma kendini artık 10 kişinin arasına girip yere düştükten sonra hakem itiraz etme o işlerin adamı değilsin Muratım

SametYılmaz55

06 February 2012, 23:31:40 #1166 Son düzenlenme: 07 February 2012, 00:12:46 SametYýlmaz55
berbattın bugün inşallah toparlarsın kaptan.son olarak mustafa sarpla depara kalkıyorsun yetişemiyorsun etme gözünü seveyim :-X :-X

Lusage

Takımın Papaz'ı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve taraftarın gözündeki değerini git gide düşürüyorsun..

özkan

Ege'de cortingen olan topçulara söylenen bi söz var Muratti bu sana gelsin;Eh ulen be murat,eh ulen be,gel bizim zeytin bahçilerinde oyniyak gari e sen bırak putbolu mutbolu e be..

ahmetsefa55

ben tribünden iyiydi gibi gördüm.

solda ekigho uğur sağda zenke adam gibi kaçamadılar ki

ayrıca hakan arslanla ne kadar paslaşabilirsiniz...