19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Lusage

Arkadaş sen ne yapıyorsun? Bir pozisyon oldu. Top sana geldi. Ceza sahası dışındasın.  Serdar Özkan solunda bomboş versen belki takacak. İyisin hoşsunda neden vuruyorsun orada? Ne yapmaya çalışıyorsun?

erkutdem55

Sana artık kaptanlık pazubandını yakıştıramıyorum Murat.Kendini kontrol edemiyorsun ki takımı saha içinde kontrol edesin.

babasamsunlu

Murat bizim çocuğumuz gibi oldu.
Takımın en eskisi.Yürekten oynadığını kimse inkar edemez.
Çok kızıyor olmamızın nedeni ise Muratın bundan daha iyi olabileceğini düşünmemizden.
İnanılmaz bir form düşüklüğü yaşıyor.
Bunun nedeni ne bilmiyorum ama çok kıritik dönemde kendine gelmeli.
Toparlan Murat kendine gel.

FaTiH_HaN

Kondisyonun iyi, mücadele gücün mükemmel, taraftarla olan diyaloğun güzel, senden tek istediğimiz topu ayağında gereğinden fazla tutma bak ekighoya zamanında pas attın ve atak golle sonuçlandı, bu kadar basit, hem kendini yoruyorsun hemde maçı izleyenleri şekilden şekile sokuyorsun gerek yok basit oyna, zorlaştırma. Eleştirilerimiz Akan abinin de dediği gibi seni sahiplenmemizden, daha iyi bir Muratı sahada görmek istediğimizdendir.

Sol Açık

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 February 2012, 12:07:51
Murat bizim çocuğumuz gibi oldu.
Takımın en eskisi.Yürekten oynadığını kimse inkar edemez.
Çok kızıyor olmamızın nedeni ise Muratın bundan daha iyi olabileceğini düşünmemizden.
İnanılmaz bir form düşüklüğü yaşıyor.
Bunun nedeni ne bilmiyorum ama çok kıritik dönemde kendine gelmeli.
Toparlan Murat kendine gel.

Kesin katılıyorum. Sorunu mücadele ve ruh eksikliği falan değil. Biraz kendisini göstermek istiyor sanırım ki yanlış yapıyor. Çok basit pasları vermiyor.

burakbas

babasamsunlu abim çok doğru söylemiş. keşke her taraftarımız böyle düşünse. neler söylüyorlar murat a . insan uzuluyor.

RT55

kabul etmeliki takımdaki herkesten çok koşup ikili mücadeleye giriyor ve en önemlisi orta sahada top çalan tek isim- bu tempoyu kaldırmak kolay değil-bu ara maçsız hafta dinlenmesi için önemli-toparlar mutlaka;çünki ihtiyarcımız var..

samuray

eminim mesut hoca bu ayaklarında fazla top tutmama konusunda serdar özkan olsun muratlarla olsun vede diğerleriyle konuşuyordur buda sahada yavaş yavaş kendisini hissetiriyor  murat sen yüreğinle iyi niyetile mücadele ediyorsun bir türlü o istikrarı yakalayamadın sahada kopuk kopuk bir var bir yoksun bütün bu eleştiriler kendinde bi özeliştiri yap göreceksin ben nerde hata yapıyorum diye sana güveniyoruz dahada üzerine koyacağına inanıyoruz başarıların devamı ha gayret

ChucKeR

murat maçların sonunu getiremiyor, çünkü maç başlarında anormal güç sarfediyor. bu iyi mi kötü mü bilemedim. ben negatif birşey söyleyemem murata. topu ayağında tutma mevzusunda haklılık payı var arkadaşların fakat ben kapasitesinin ölçülerinde bencil oynamadığını düşünüyorum. murat pası oraya atmadıysa ya görmemiştir ya da atamayacak durumdadır. bir de pas opsiyonu düşük malesef takımda. herkes top almak için göstermiyor kendini. pas isteyen 1-2 kişi olunca da savunma alanı kapatıyor.

Theofanis Gekas

murat sana söverken boğazımı patlatıyodum az daha,la sal şu topun yakasını da.bu adam stres altında oynayamıyor bence 2 0 dan sonra baya toparladı

Kaya

Sövmek güzel bir şey değil,genelde insanlar sövdükten sonra utanır hatta pişman dahi olurlar.Sövdüğünü bir platformda saklamak yerine dile getirmekse daha ilginç bir olay..Takımın bankasyadan buraya gelmesinde büyük pay sahibi,kişilikli,özverili bir isim olan Murat Yıldırım'a bu davranış..Kaptan olmasını hiç katmıyorum bile hesaba.Sen bağırmadın demiyorum ama sövmek için boğaz patlatana kadar tezahuratlarda bağırsak takıma daha faydalı oluruz sanırım..

Performansını eleştirelim,eski Murat değil diyelim amenna.Bazı gerçekleri de görmezsek ona haksızlık etmiş oluruz.Fink denen adam topa girmez,oyun kurmaz,Murat Ceylan ilk geldiği maçtaki gibi  sorumluluk alan yapıda değil son maçlarda .Hakan Aslan desen oyuncu değil.Bırakmışız orta sahayı bir Murat Yıldırıma üst düzey performans bekliyoruz.Diğer takım ortasahaları ile karşılaştırdığımızda bizim ortasahamız evlere şenlik..

Theofanis Gekas

beni çıldırttı maçta ondan tepkimi yazmak istedim belki okuyordur felan diye,hakan arslanı saymıyorum o zaten topçu değil ama onun dışında bizim ortadaki en zayıf halkamız murat yıldırım bana göre,topu alıyor ya sağa ya sola doğru katediyor sonra kaptırıyor ben başka bişe yaptığını göremedim ha aynısını serdar da yapıyor derseniz o  en azından çalım atmayı biliyor,muratta ne hız var ne çalım yeteneği,orta sahada deli dana gibi döndürüyo topu ben ne yapmaya çalıştığını çözemedim siz çözüyosanız anlatın bana bende bileyim  :o

FaTiH_HaN

AlıntıMurat: "Her şey Samsun için"

Kümede kalma savaşı veren Karadeniz ekibinde kaptan Murat Yıldırım, TRT Spor aracılığıyla umut dolu mesajlar verdi

2008-2009 sezonunda Samsunspor formasını giymeye başlayan ve takımının Süper Lig'e yükselmesinde önemli pay sahibi olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu söze yarın (18 Şubat Cumartesi) oynayacakları Ankaragücü maçıyla başladı.

Zor günler geçiren rakipleri karşısında ilk golü bulduktan sonra sorun yaşamayacaklarını belirten Murat, "Umarım kısa sürede o golü atar ve devamını getiririz" dedi.

Ara transfer döneminde özellikle eksik olan bölgelere takviyelerin yapılmasıyla canlandıklarını ifade eden başarılı orta saha oyuncusu, "Özellikle Gekas'ın transferi takıma büyük katkı sağladı. Bir de üst üste yenilgilerin ardından psikolojik olarak yıpranmıştık ve devre arasında yaptığımız bir haftalık izin bu anlamda bize çok iyi geldi. Sahamızda kazandığımız Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarına inanarak çıkmıştık. Bu takımı Süper Lig'de tutmak için tek yürek olmuş durumdayız. Herkes özel hayatına dikkat ediyor. Tüm takım arkadaşlarımız Samsunspor'un dışında bir şey düşünmüyor" ifadelerini kullandı.

"Başkan hep yanımızda"

Başkan Kazım Yılmaz ve yönetiminin kötü durumda bile takıma büyük destek verdiğini kaydeden Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım, "Kimsenin tek kuruşu kulüpte kalmıyor. Maddi-manevi her zaman desteklerini yanımızda hissettiriyorlar. Teknik direktörümüz Mesut Bakkal da tecrübesiyle bize inanılmaz şeyler kattı. Yönetimimiz, teknik heyet, biz futbolcular ve taraftarlarımız aynı hedef için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

"Samsun aklımda yoktu"

Ajax'ta başlayan ve burada A takıma kadar yükselen Murat, "Takımdaki hoca değişikliğinin ardından orada forma şansı bulamadım. Samsunspor'a transfer olacağım da hiç aklımdan geçmiyordu, tesadüf oldu. Ancak iyi ki buraya gelmişim. Başlarda zorluk çekmedim diyemem ama daha sonra her anlamda Samsun'a ve Samsunspor'a alıştım. Daha önce de söylediğim gibi takımımın başarısının dışında bir düşüncem yok" açıklamasını yaptı.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=12034#.Tz5ZVVrzA6s.twitter

masbene

hadi Murat sana inancımız sonsuz, golün var bu maçta

burakbas