Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

masbene

mehmet hoca sen ziya doğan konusunda kesin konuşmuştun? hala devam ediyor mu bu isim?

samsunluhakan

HİKMET KARAMANI İSTİYORUZ YÖNETİM
hikmet karamanı getirin takımın başına

Cheregi

Alıntı yapılan: masbene - 23 January 2012, 20:27:57
mehmet hoca sen ziya doğan konusunda kesin konuşmuştun? hala devam ediyor mu bu isim?

Alıntı yapılan: samsuni - 22 January 2012, 02:27:57
Ziya Doğan olmayabilirmiş...
Hadi bakalım, inşallah iyi bir isim olur.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 23 January 2012, 20:28:34
HİKMET KARAMANI İSTİYORUZ YÖNETİM
hikmet karamanı getirin takımın başına

anlaşamamışlar .

ult55ras

Ayberk

Saçma sapan birisi geleceğine(ör: Tugay) çok ciddiyim Kenan olsun daha iyidir zzzzz Antrenörlük kariyeri olarak Tugay'dan ne farkı var ki? En azından oyuncuları tanıyor be!

Sercan

Alıntı yapılan: Ayberk - 23 January 2012, 21:10:45
Saçma sapan birisi geleceğine(ör: Tugay) çok ciddiyim Kenan olsun daha iyidir zzzzz Antrenörlük kariyeri olarak Tugay'dan ne farkı var ki? En azından oyuncuları tanıyor be!

Burak Dilmen de olabilir..

davidsavage

AlıntıKuzeyin Sesi SAMSUNSPOR
YAZAN::KIVANÇ ÖZPIÇAK

YARIN TAKIMIN BAŞINDA BURAK DİLMEN OLACAK....
CUMARTESİ İST.BÜYÜK ŞEHİR MAÇINDA DA ANLAŞMAYA VARILAN MESUT BAKKAL
ÇIKACAK......

Sol Açık

samsunluhakan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 23 January 2012, 21:33:35
Mesut Bakkal gelecek bence içimdeki ses öyle diyor..

inşallah dedigin gibi olur kardeşim eger hikmet karaman olmadıysa mesut bakkal bizim için on numara olur

emoh55

BENCE BU TAKIMA EN YARARLI TEKNIK DIREKTOR YILMAZ VURAL OLUR BIZIM BU KADROYLA ILK 5E OYNAMAMIZ LAZIMDI ASLINDA  BU KADROYU EN IYI BENCE YILMAZ VURAL DEGERLENDIRIR..PETKOVICIN ZAMANSIZ OLSADA GIIDISINE COK SEVINDIM..

emoh55

ICIMDEN BI SES TUGAY KERIMOGLU DIYO AMA...
HAYIRLISIII

samsunluhakan

Alıntı yapılan: emoh55 - 23 January 2012, 21:44:41
ICIMDEN BI SES TUGAY KERIMOGLU DIYO AMA...
HAYIRLISIII

arkadaşım tugaya sene başında kimse hayır demezdi ama şuanda kimsenin tugaya şans verecegini zannetmiyorum iş işten geçmeden iyi bi hocayla (tecrübeli) bu işi götürmeliyiz

fanatik

Aks tv Yusuf Ziya'nın söylediğine göre Mesut Bakkal'la büyük oranda anlaşılmış kaynak olarakda Mesut Bakkal'ın yardımcılığını yapan eski futbolcumuz İsmet Taşdemir'i gösterdi onunla konuştuğunu ve arada küçük pürüzlerin kldığını söylemiş