Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 January 2012, 15:45:35
Çok efendi bir adamdı Turhan Hoca bizde başarılı olup takımda kalmasını çok isterdim.

En son Yücel İldiz'le birlikte yoga okulu açmışlar diye duydum  :D

Cheregi

Samsunspor'da arayış başladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da sezon başından bu yana teknik direktörlüğünü yapan Vladimir Petkovic ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı başladı..

Spor Toto Süper Lig'e yeni yükselen Samsunspor'a teknik direktör olarak gelen Boşnak asıllı, Hırvatistan ile İsviçre vatandaşı olan Vladimir Petkovic, sezon başından bu yana aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarlar tarafından 'istenmeyen adam' ilan edilmişti. Alınan başarısız sonuçlara rağmen takımın iyi yolda olduğu yönünde açıklamalar yapan Petkovic'e uzun süre sahip çıkan yönetim, Orduspor maçında alınan galibiyetin ardından karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldı.

Samsunspor ile yollarını ayıran Vladimir Petkovic, kulüp binasında yöneticiler ve futbolcular ile vedalaştıktan sonra yöneticiler tarafından tesislerin önünde bekleyen gazetecilerden gizlenerek Nuri Asan Tesisleri'nden çıkartıldı. Samsunspor'un Petkovic ile yollarını ayırdığını ve İstanbul'da yerli ve yabancı teknik direktörler ile görüşmeler yaptığını belirten Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "Petkoviç'e bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yeni hoca arayışı içindeyiz. Yurt içinden ve yurt dışından görüştüğümüz hocalar var" dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120123/samsunsporda_arayis_basladi.html

Yurt dışından derken?  :o

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: AntZ - 23 January 2012, 15:46:55
En son Yücel İldiz'le birlikte yoga okulu açmışlar diye duydum  :D

;D ;D Fenkşui olayına girmişler nirvanaya kadar çıkarlar yakında :D

jean

sevincimizi kursagimizda birakmayin ziya doganla olcak is degil alin hikmet karamani ne pahasina olursa olsun

isa55

Bir beladan kurtulduk. Başka bir bela almayalım başımıza.
Bu ligi, futbolcuları iyi tanıyan, kariyeri olan bir hoca gelmeli.Bu kişide mevcut şartlarda Hikmet Karaman'dır.
Adam TRT ye geçtikten sonra takımları daha fazla analiz etme fırsatı buldu ve etti. Kariyeri lekelenecek diye çekiniyor bence. Ama biz düşmeyeceğiz. Korkma hocam gelll.

ahmetsefa55

bu hikmet karamanın twitterına ezik ezik bize gel diye yalvaranlardan utanıyorum.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Cheregy - 23 January 2012, 15:51:05
Samsunspor'da arayış başladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da sezon başından bu yana teknik direktörlüğünü yapan Vladimir Petkovic ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı başladı..

Spor Toto Süper Lig'e yeni yükselen Samsunspor'a teknik direktör olarak gelen Boşnak asıllı, Hırvatistan ile İsviçre vatandaşı olan Vladimir Petkovic, sezon başından bu yana aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarlar tarafından 'istenmeyen adam' ilan edilmişti. Alınan başarısız sonuçlara rağmen takımın iyi yolda olduğu yönünde açıklamalar yapan Petkovic'e uzun süre sahip çıkan yönetim, Orduspor maçında alınan galibiyetin ardından karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldı.

Samsunspor ile yollarını ayıran Vladimir Petkovic, kulüp binasında yöneticiler ve futbolcular ile vedalaştıktan sonra yöneticiler tarafından tesislerin önünde bekleyen gazetecilerden gizlenerek Nuri Asan Tesisleri'nden çıkartıldı. Samsunspor'un Petkovic ile yollarını ayırdığını ve İstanbul'da yerli ve yabancı teknik direktörler ile görüşmeler yaptığını belirten Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "Petkoviç'e bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yeni hoca arayışı içindeyiz. Yurt içinden ve yurt dışından görüştüğümüz hocalar var" dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120123/samsunsporda_arayis_basladi.html

Yurt dışından derken?  :o

Jose Morinho cakalli´da menemen yiyormus. Kaynak Saglam  :D

Ben yurt disindan hoca getireceklerini sanmiyorum. Muhtelemen Mesut Bakkal veya Ziya Doagn olur.

isa55

Hocaya gel diyenler kendi çıkarları için değil Samsunspor'un geleceği için gel diyorlar. Hikmet Karaman onların veya benim amcamın oğlumu sanki

fanatik samsunsporlu

sitemizin %63.3 ü hikmet karaman diyor.ama hala eziklikten bahsedenler var

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muhalif - 23 January 2012, 16:06:26
bu hikmet karamanın twitterına ezik ezik bize gel diye yalvaranlardan utanıyorum.

şu yazdığımdan ;
Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 23 January 2012, 16:21:00
sitemizin %63.3 ü hikmet karaman diyor.ama hala eziklikten bahsedenler var

bu anlammı çıkıyo ?

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: isa55 - 23 January 2012, 16:15:35
Hocaya gel diyenler kendi çıkarları için değil Samsunspor'un geleceği için gel diyorlar. Hikmet Karaman onların veya benim amcamın oğlumu sanki

Hersey´in bir adabi, bir sekli semali yalvardir. Dügzün bir sekil´de söylenebilir ama yalvararak degi.

Theofanis Gekas

yapılan hikmetin ekmeğine yağ sürer herifin şike olayından sonra fiyatı düştü zaten siz  böyle gazlarsanız artar yine

fanatik samsunsporlu

resmi ağzı zaten yönetim kullanır.taraftar bunalmış petkodan ne yapsın adamlar kurtar bizi hocam dediyse.durumumuz kötü.kim memnun bu durumdan.ha bu arada benim tweter hesabım yok.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 23 January 2012, 16:29:17
resmi ağzı zaten yönetim kullanır.taraftar bunalmış petkodan ne yapsın adamlar kurtar bizi hocam dediyse.durumumuz kötü.kim memnun bu durumdan.ha bu arada benim tweter hesabım yok.
o zaman yazılanlardan haberın yok.
o zaman kımı nasıl neyı nıcın savundugunun farkında mısın ? hayır.
sen devam et.ben sustum.hakkımızda hayırlısı.

Jnr.Serkan

23 January 2012, 16:36:20 #389 Son düzenlenme: 23 January 2012, 16:40:37 Jnr.Serkan
Muhalif ne cingen adamsın ya : )