Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Desiqner

https://twitter.com/#!/karamanhikmet/status/161419852026871808
Yok demiyor , hayırlısı olsun diyor.Umutlanıyoruz ama bakalım İnşallah gelir...

fanatik samsunsporlu

tv den konuşması güzel.gelsin de kurtarsın bizi yapsın artistliğini o zaman.anlıyor futboldan

ahmetsefa55

twitter'da ibrahim canbulat adlı kişi ( ki sitemize de yazıyodu sanırım ama nickini bilmiyorum ) yeni hocamızla anlaşıldı, akşama açıklanır yazmış..
hayırlısı artık..

GökhanÇağlar

en mantikli tercih Hikmet hoca olur mevcut durumda.
Ziya Dogan veya Yilmaz Vural gelecegine Burak hoca ve Kenan Yelek yapsin bu isi.

bengülü

Clint_Eastwood

Bence mevcut ismi geçen teknik direktörlerden bize fayda olmaz, kendi içimizden yada bizi iyi bilen hocalara yönelmekte fayda var. Ara formül olarak Multescu - Timofte ikilisi düşünülebilir...

fanatik samsunsporlu

designer_55

celebi

23 January 2012, 15:34:26 #368 Son düzenlenme: 23 January 2012, 15:35:02 AntZ
Alıntı yapılan: muhalif - 23 January 2012, 15:16:27
twitter'da ibrahim canbulat adlı kişi ( ki sitemize de yazıyodu sanırım ama nickini bilmiyorum ) yeni hocamızla anlaşıldı, akşama açıklanır yazmış..
hayırlısı artık..

ibrahim canbulat siteye kendisi yazar kendisi menteşoğlu

bengülü

ben trabzonlu hoca istemiyorum takıma zarar verir

celebi

berusa55

Hayırlı olsun; en sonunda... Kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olacağını düşünmediğimden Manisa maçına ve gelecek haftalara dair umudum tavan yaptı.

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 January 2012, 15:43:18
Hayırlı olsun; en sonunda... Kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olacağını düşünmediğimden Manisa maçına ve gelecek haftalara dair umudum tavan yaptı.

Yeni hocamız Turhan Özyazanlar, hayırlı olsun  :P  :D

FaTiH_HaN

Çok efendi bir adamdı Turhan Hoca bizde başarılı olup takımda kalmasını çok isterdim.

berusa55

Alıntı yapılan: AntZ - 23 January 2012, 15:44:36
Yeni hocamız Turhan Özyazanlar, hayırlı olsun  :P  :D

Petko'dan iyiydi entelyeli  :D