Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: uykan - 23 January 2012, 13:27:33
hocam tugay olmuyormuş zatende bülent ünder isimi şuan en sıcak gündem

Hımmm... Ben de Metin Türel diye duydum :) Kaynak sağlam...

uykan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2012, 13:32:39
Hımmm... Ben de Metin Türel diye duydum :) Kaynak sağlam...

ikiside iyi hocam hangisi olursa olsun

Stoper

Deneme tahtası değiliz .
Ligi bilen bi' hoca gelecektir.
Tugay Kerimoğlu ismi nerden çıktı ciddi ciddi merak ediyorum.

ahmetsefa55

tugay ; şuan da fatih terimin yardımcısı.
1 maç önce rakibi inceleyip fatih terime rapor sunan adam.
altyapıda hocalık tecrübesi var sadece.
ama ne yalan söyliyim , ismi geçenler arasında en çok heycan duyduğum isim.

55ertan

Alıntı yapılan: Stoper55 - 23 January 2012, 13:35:26
Deneme tahtası değiliz .
Ligi bilen bi' hoca gelecektir.
Tugay Kerimoğlu ismi nerden çıktı ciddi ciddi merak ediyorum.

Deneme tahtasi degiliz, dogru ama anketde gecenlerin hangisi umut veriyor?

Ahmeti

Tugay Kerimoğlu'mu bence bu saatten sonra riske atılacak 1 dakikamız bile olmamalı

Levent ÖCAL

Samsunspor'umuz Kenan Yelek nezaretinde taktik çalıştı...

Petkonun gittiğine yavaş yavaş inanmaya başlıyorum   8)

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=34

Stoper

Alıntı yapılan: 55ertan - 23 January 2012, 13:38:02
Deneme tahtasi degiliz, dogru ama anketde gecenlerin hangisi umut veriyor?

Hikmet Karaman , Mesut Bakkal olabilir pekala.Ziya Doğan'ın da ismi geçmişti bir ara.. Ligi bilmeyen , doğru düzgün teknik direktörlük kariyeri olmayan birisiyle anlaşmak intihardır.

Cheregi

Hikmet Karaman ve Mesut Bakkal olmayacaksa Ziya Doğan vs. geleceğine Samet Aybaba'da olur. Denize düşen akbabaya sarılır  :-[

FaTiH_HaN

Tugay Kerimoğlu tamamiyle kapalı kutu ama futbol geçmişine baktığımızda ingiltere liginde tutunabilmiş tek Türk futbolcu, hem fiziksel olarak hemde mental olarak oynamanın en zor olduğu ligde kendini ispat etti, 37 yaşına kadar faal futbol yaşantısı devam etti, profesyönelliği üst seviyede olan biri ve futbolculuk döneminde hep iyi hocalarla çalıştı, Tugayı getirmemiz çok büyük risk ama ismi geçen isimler arasında benide en çok heyecanlandıran isim Tugay Kerimoğlu, bir tek Hikmet Hocanın gelmesi halinde durum değişir benim için. Diğer ismi geçen hocaların bu zamana kadar takımları küme düşürdüğü gerçeği var ortada, inşallah Samsunsporumuz için hangisi hayırlı ise o gelir.

Ollivanders

23 January 2012, 13:52:11 #340 Son düzenlenme: 23 January 2012, 14:04:23 Serpico
Tugay Kerimoğlu ismi geçtigi için söyledim. Kim servis etmişse ileri sürmüşse bilmiyorum . Ama Tugay'a önyargı ile yaklaşamıyorum. İngiltere altyapısı ve futbol formasyonu almış bir adamdan bahsediyoruz. Günümüz futbolunun en önemli mevkisi olan ortasaha konusundaki en  bilgili adamdır Türk futbolunda. Ortasahanın iyi oldugu bir takım her turlu maçı kazanır. Bunu da Tugay bize saglayabilir.

Bunun yanında tecbrübesizligi önemli degil. Ertugrul Sağlam da tecrubesizdi ama buyuk başarılara imza attı. Önemli olan şans vermek. Tamam mevcut şartlarda belki risk olabilir ama ya başarılı olursa... Bu nedenlerle Tugay'ın gelmesine soğuk bakmam.  Adamlığı da düzgün. Bülent Korkmaz'ın gelmesinden çok daha iyi oldugunu dusunuyorum. En azından futbol bilgisi var.

Zor durumdaki takımlara gelen TD isimlerinden bıktık , usandık. Bu takımlar bu kadar verimli ve yeterli olsaydı şu an hangi biri boş olurdu. Ziya doğan , yılmaz vural , samet aybaba , Hikmet karaman , mesut bakkal. Hikmet karaman diyoruz ama son manisa dışında çok buyuk bir başarısı yok. Bu isimler gelecegine Tugay gibi gelecek vaad eden birinin gelmesi daha çok kafama yatıyor benim.

Cheregi

@Serpico

Önümüzdeki sene için sezon başında getir, sonuna kadar ama 3-5 hafta bocalamasını bekleyecek zamanımız yok. Direkt tecrübesiyle takımı derleyip toparlayacak hoca lazım, malesef hiçbirimizin beğenmediği bu isimler şu an için bu konuda en tecrübeli isimler...

buonanotte

Geç de olsa gönderildi.Umarım yerine hikmet karaman getirilir.Ligi,takımları,oyuncuları çok iyi bilen bir teknik adam.

ahmetsefa55

tecrübe çok önemli katılıyorum ancak , bu isimler kaşarlaşmış isimler artık ben bıktım bu isimlerden..
yani bir ceyhun eriş , tolga dogantez , ergun teber ne ise hocalıkta da bunlar öyle.
tugay ; oynadıgı her takımda kaptanlık yapmıs sozu geçen bır ınsan.
karakteri olan bir insan.
disiplinli olmasa senelerce 39 yaşına kadar ingilterede top oynayamazdı.
evet hocalığı nasıl bilmiyoruz ama , ingilterede antrenörlük eğitimi aldı , geldi burda fatih hocayla çalıştı..
ne bilim gönül isterki ziya doğanla şampiyon olalım ama olmuyo işte.
hakkımızda hayırlısı diyelim...

aaa55

Burak Dilmen  ve Kenan Yelek le devam edelim.