STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

ahmeti kaleye tekrar koyup oynatıp bizi gol manyağı yapan bu adamı teknikdirektör olarak getireni saygıyla anıyorum.

GurbetciFanatik

Madem paraniz vardida alsaniza bizden giden topculari.
Al Delibaltayi al Musa aydini  al mehmet nazi.
Para sorunu olmaz dediniz aldiniz kazma damlari.

Halen Petkovic istifa ettimi haberini bekliyorum sitelerde.

kuzey55

ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar ruhsuz bu kadar kötü oynanır mı?

bu lazar nasıl milli takımda oynuyor,domingez tamamen facia ekigho çok etkisiz...

Ergün teber ; bu adamın orhandan fazlası varsa bana biri söylesin? rezilsin tek kelime...

Ahmet şahin elim ayağım titredi sinirden sana ne oldu böyle kova oldun çıktın.bi daha kaleye geçme lütfen

en önemlisi de petkoviç sen nasıl bir hocasın mantığım çözemedi.bu kadar kötü oynatılır mı bu kadro? her hafta farklı bir 11 denemekten vageçmeyecek.hemen gönderilmesi şart.

engin55

Futboldan soğudum artık. Ne maçlara gidesim var ne maçı izleyesim var. Petkoviz biran önce domingezide al bu ülkeyi terket.

RT55

takım düzeni yannış-futbolcuların tümü formsuz-hermaç deneme tahtası ayrı kadro-oyuncu değişikleri skandal-hikayeden yönetim-ruhları olmayan futbolcular...saymakla bitmez...bu kulüpte tek ıstıkrarlı olan kim ne derse desin taraftardır...ama küme düştüğümüz senelerde bile futboldan böylesine soğuyup umutsuzluğa düştüğümü hatırlamıyorum.. :(

isa55

maçtan önce hoca için karabük maçına kadar ömür biçmiştim. Ama gördük ki memleketini özlemiş. Gitmek için uğraşana kal demeyeceksin. eğer gitmezse bi zahmet şu şans vermediği adamlara formayı versin, ne olacak zaten yeniliyoruz.

deriaKR

GökhanÇağlar

herşeye ragmen adam gibi bir kalecimiz ve defansımız olsaydı 1 puan alıp gelebilirdik.
hücüm anlamında hiç bir organize atagımız yok,Bance çalışıyor ama çok yalnız kalıyor.
Sarp ve Dominguez tamamen hayal kırıklıgı hiç bir olumlu hareketleri yok.
Lazar ve Bahia da hikaye onların yaptıgını Adem ve Ersin her türlü yapar.
Orta sahada Dilaver,Murat,Bülent üçlüsüyle başlasak her türlü puan alırdık.

Bu kadar yanlışın tek sorumlusu Petkoviç'tir ve gereken yapılmalıdır...

deriaKR

petkovic bunu bilincli yapiyor... mac 1-0..oyuncu degisiliki yok...3-0 olmus 2 oyuncu degistiyor...hau ab und verschwinde in ide schweiz...du zipfelklatscher!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :kafa:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: RT55 - 16 October 2011, 17:48:50
takım düzeni yannış-futbolcuların tümü formsuz-hermaç deneme tahtası ayrı kadro-oyuncu değişikleri skandal-hikayeden yönetim-ruhları olmayan futbolcular...saymakla bitmez...bu kulüpte tek ıstıkrarlı olan kim ne derse desin taraftardır...ama küme düştüğümüz senelerde bile futboldan böylesine soğuyup umutsuzluğa düştüğümü hatırlamıyorum.. :(

küme düştüğümü sene ttop oynuyorduk da ondandır abi.. her maç heycanlanıyorduk en hafifinden..
heycanlanamıyorum maçlarda...ne bu maç başlarken heycanlıydım nede mansisa maçında.
artık değişim su götürmeyen bir gerçek..

Tufan

heyecanlanmaman normal abi çünkü ruh yok takımda zorlamanın anlamı yok Petkoviç aşısı tutmadı bu kadar basit.

Ayberk

Lan size o kadar milli takım arası verildi az top yapmayı bari öğrenseydiniz! Gerçi kime diyoruz ki 5 dakkada 2 penaltı kaçıran bir takımımız var ne desek boş. Böyle yetenek abidesi adamlarla bir yere kadar... >l< >l< >l<

maviay55

AlıntıPetkovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarı rüzgara karşı oynadıkları halde disiplinli ve düzenli mücadele ettiklerini ve rakibe fazla pozisyon vermediklerini belirterek, ''İkinci yarının başlangıcında yakaladığımız pozisyonu gole çevirmemiz gerekiyordu. O şansı gole çevirseydik, şu anda başka şeyleri konuşuyor olacaktık'' dedi.

Bireysel hataların yenilgiyi getirdiğini kaydeden Petkovic, ''Hücumda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda yaptığımız bireysel hataların yoğunluğu nedeniyle maçı kaybettik'' diye konuştu.

Petkovic, ''Haftaya oynayacağınız Fenerbahçe maçı öncesi takımda radikal kararlar alacak mısınız?'' sorusu üzerine ''Herkesin şu anda sakin olması gerekiyor. Hafta sonu Fenerbahçe maçından önce takımla ilgili kararımı vereceğim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Samsunsporlu futbolcu Pal Lazar, mücadelenin ilk yarıda ortada geçtiğini kaydederek, ''İkinci yarıda tam olarak ne olduğunu ben de çözemedim. Oyunu kaybettirecek hatalar yaptık. Orta sahada yeterince mücadele edemedik'' dedi.

Ekigho ise ilk yarıda iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarıda yaptıkları basit bir hatadan sonra maçın döndüğünü kaydetti.

furkan5534

Alıntı yapılan: deriaKR - 16 October 2011, 18:17:38
getir piskopat yilmaz vurali beeee.

macta 70 olmus oyuncu degısıklıgı yok delırdım sövdum sövdum sövdum.serefsz adi herıfler baskanda t.dırektorde o yıldız denılen odunlarda.bankasya takımımız emınım 10 kat daha yureklı ıcten oynardı.huseyın kalpardann farkı yokkı bu herıfın herıfle en azından superlıge cıktık.bı ordudan mersınden neyımız eksık bızım onlar ustte bız lıgın dıbınde?? cevap vereyım adamların baskanları adam gıbı adam hepsı ıcten yurekten oynuyor.adamlar anelkayı getırırız dedı.getırmesede adamlarda özguven vardı.bance ekıhgo sarp teber saymakla bıtmez..b0k yemıs hepsı.. ZENKE mi özledm.. agbetumu.. hız teknesı abdullazızı ademı orhanı.. ! petkovıc gıtsın artık baskanda s.. gıtsın  :kafa: :kafa: >:( yılmaz vuralı bende ıstedım bugun adam harbı pıskoppat anca adam olurlar kume dusersekde onun yuzunden duselım daha ıyı.. olmadı karaman gelsın.
sımdıden söyluyorum ıbb ye yenılcemızı solemıstım bırcok arkadas gıbı.fb bızı paramparca eder.Belkı SAMSUNSPOR askı agır basıyor gaza gelıyoruz yenerız darmaduman ederız dıyoruz ama GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ!!! malesef.. >:(

GökhanÇağlar

tamam berbat oynadık da hiç şansımız da yoktu...
yedigimiz 3 gol de bireysel hata...biraz şanslı olsak berabere biterdi bu maç...