STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

samsunmania

4 2 3 1  sanki Milanla oynuyoruz. topu şişir bance gol atsın. O da atamayınca ve kalenle defnsın follofoşsa sonuç kaçınılmaz.

GurbetciFanatik

Bizim yönetim ugrasin dursun siddetle küfüre karsi cikmakla. Elalem puanlari alip gidiyor agliyor taraftar gelmiyor diye siz ise gelen taraftarlari azaltmaya bakiyorsunuz.

Yani neredeyse kalpar , baskan köktas ve utanmasam abdülazizi arar oldum dicem.

Para var var var dedigniz zenginiz dediniz takimin icine ettiniz , alin paralarinizida bilmem ......

ChucKeR

kemalin bek yada stoper oynaması bişeyi deiştirmedi. kalecinin kim olacağıda bir şeyi deiştirmeyecek. daha temel sorunlarımız var. ve sorun devre arasına kadar sürecek. hoca kim olursa olsun pas yapabilen oyuncumuz yok takımda.

mahserxxx

samsunda birliktelik yok hava yok kimi koyarsan koy bu takım böyle oynar yönetim ya  istifa edip gitmeli ya da taraftarının gönlünü alıp tam destek vermeli. bu takımı havaya taraftar sokar ancak

twitter

masbene

gonderdigin agbetu dominguezi cebinden cıkarırdı

GurbetciFanatik

Baskan canli yayinda Tv ye cikmali , ve taraftarlardan özür dilemeli.
Ben etdim siz etmeyin , siz cikardiniz biz düsürüyoruz demeli adamsa.
Biz bu boku bilmiyoruz yine is size kaliyor demeli.
Biraz fantazi oldu belkii sinirden ama anlayan anlamistir.

muzaffer4

ilk hafta yendiğimiz g.birliğinin bile 8 puanı var berabere kaldğımız ts ve ordu üst sıralarda ne iş bu yaaa

mimar55

ne tolunayı trabzonun adamını takımın başına getirin takım düşsün gitsin anlayın artık biz zaten bu oyunla i.b.b yi yenemezdik fark yiyeceğimiz geçen haftadan belli idi biz içimizdeki samsunspor sevgisiyle belki diyorduk bizde sorun yönetimden kaynaklanıyor kesin hocayada futbolcularada 100bin tl ceza bakın ne oluyor yeter artık ruhsuz oynamasınlar zaten para için oynuyorlar bu çok belli bu arada hoca değişsin diyorsanız yücel uyar gelsin samsunun cocuğu....

Musti

Takımı bitiren Mustafa Sarp. Takıma geldiği gibi kaptanlığı veren zihniyetin yüzünden zorla oynatılıyor. Hiç bir şey yapmadığı gibi, sağa sola ahkam keserek takımın moralini bozuyor.

Adnan Sezgin ve Sarp gitmeden bu takım adam olmaz.

GurbetciFanatik

Yuh be carsambaspor rakibiniz 40 dakika 8 kisi oynamis yinede sizi yenmisler.
3 kirmizi kartli takima yenilinirmi.
Bütün sehire yan etki yapiyor bu samsunsporun hali

cembaba

ethm55

BankAsyada En Az Gol Yiyenlerden Biriydik.Defansımız İyidi.  Kenan Yelek Dışında Tüm Defans Oyuncalırımız Gene Bizde.
Defansı bozmanın Ne anlamı Var.(Tecrübesiz Diyenler Olabilir .Ama En Azından İstikrar Açısından Birbirini Tanıma Açısından Bozulmamlıydı.(İki Tanede Sağlam Defans Alsaydık Bu Sorun Olmazdı.AVARAJ TAKIMI YOLUNDA ILERLİYORUZ.
Ortasaha Süper Ligi Kaldırmaybilrdi.Fakat Alınan Bu Topculardan KAT KAT DAHA İYİDİ.
Takıma Abilik Yapan Sahada Elinden Gelini Yapmaya Calısan HAKAN BAYRAKTARIN GONDERİLMSEİ İNANILMAZ Bİ HATA Takımlarınında OYNATILMAYAN TARAFTARININ SEVMEDİGİ Mustafa Sarp,Fink Alınması FİYASKO İsim VAR DİYE TOPCU ALINMAMALI
Ekingo İYİ TRANSFER.FAKAT BANCENIN - BİLLY MEHMET 'TEN FARKI NE ? Bence Hıc Bı Fark Yok. En Azından Adam Takımı Felan Tanıyordu .
Hoca Konusunda suanda Bizim Gelecege Donuk plan felan kesınlıkle olmamalı OLDUGUNUDA DUSUNMUYORUM. Hoca Kesinlikle Gitmeli .
TÜRK HOCA GELMELİ.Yılmaz Vural,Hikmet Karaman,Tolunay Kafkas.
Ve Son Olarak TAKIMIN BOYLE OLMASI ,TARAFTARI KUSTURMESİ , ŞEHİRDEKİ HAVAYI BOZMAYI SAĞLAYAN
YÖNETİM İSTİFA

masbene

bu arada Ahmet'in gollerde 1 Birim hatası varsa Defansın 3 Birim hatası var. bunu da soylemeden gecemicem

deriaKR

petkovic derhal postalanmali...direk istanbuldan zurihe....hemen karaman yada kafkas..olmadi aq getir yilmaz vurali.,hirsli bi adam gerekli