STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Bu iş yabancı hocalarla olmaz ! 4 büyükler akıllandı bakın biz hala akıllanamadık !

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 16 October 2011, 19:31:32
Bu iş yabancı hocalarla olmaz ! 4 büyükler akıllandı bakın biz hala akıllanamadık !
senın kac buyugun var ? bizim için tek büyük Samsunspor'da o yüzden sordum

hacettepeli

takım iyi futbol oynamıyor, bireysel hatalar fazlasıyla var, konsantrasyon eksikliği bariz, takım olarak oynayamıyoruz dayanışma yok, formayı hak edene şans verilmiyor. hocanın milliyeti, nereden geldiği önemli değil; bu performansa tahammül etmek mümkün değil. derhal gönderilmeli. tamam hoca en başta geldiğinde yaptığı antrenmanlar yeni çalışma sistemleri ve çalışma düzeni bu takıma katkı yapabileceği yönündeydi ama tanımadığı bir ülkede ve sınırlı olanaklara sahip olan bir takımda başarılı olamıyor bunu gördük. umarım ilerleyen günlerde toparlayabiliriz çok geç kalmadan, takımın durumu bu şekilde iyiye gitmeyecek kan değişikliği gerekli.

samuray

biran önce zararın neresinden dönersen kardır misali fazla geç olmadan tolunay hikmet karaman olabilir ligi tanıyorlar futbolcuları tanıyorlar inşallah kendisi istifa eder gider ama yüzssüzdür bunlar kovulmayı beklerlerki tazminat alsın kendisinde bi heyecan göremedikki futbolcuda ne görecez maç boyu ayağa bile kalkmadı ya bu ne verecek t akıma ;D ;D :(

cembaba

@muhalif

İstanbul Tayfası ben olmadan galibiyet yüzü göremeyecek anlaşıldı. Uğurlu ayaklarımla bir geleyim ben :P

feveran

ben petkoya 5 hafta verdydm tahmnm dogru cıkıyor bız bu zamana kadar ezık oynamamıstık

Shane_Falco

Petkovici gönderip Ersun Yanal'ı getirin şu takımın başına...

celebi

hikmet karaman gelsin bize. designer kızacak ban ama

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 October 2011, 19:48:43
@muhalif

İstanbul Tayfası ben olmadan galibiyet yüzü göremeyecek anlaşıldı. Uğurlu ayaklarımla bir geleyim ben :P
lan olum  eger ki fener macından puan alalım bundan sonrakı deplasman maclarını karsılarım o kadar dıyorum  :deli:

emre

bugun ligin en zayıf takımı konumunda olan Ankaragücü'ne karsı oynasak yine aynı şekilde yenilirdik.  :kafa:  >:(

ramcQ_55

Alıntı yapılan: muhalif - 16 October 2011, 19:34:04
senın kac buyugun var ? bizim için tek büyük Samsunspor'da o yüzden sordum

dedesi nenesi babası annesi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: designer_55 - 16 October 2011, 18:42:06
Antalya bugun 3-0 yenildi. Mehmet ozdilek ve butun oyuncular gonderileckmi??
Bu kadar insafsizca yorum yapmayin. Samsunspora yakismiyor.
Ilk yari takim kotu degildi. Gol yeyince dagildi.
Petkovic in yerine karaman  ve kafkas diyenlere yaziklar olsun.
Futboldan anlamiyorsunuz
duygusal konusmayalim. Takima sahip
Cikalim. Ahmet aleyhine yapilanlanrdan dolayi utandim. Bu adam bizim kalecimiz!

Saçma sapan konuşma
Sen kimsin de bana Samsunspor konusunda yazıklar olsun diyorsun, asıl sana yazıklar olsun!!!

Mehmet Özdilek'in 3.5 yıldır Antalya'daki standardı ortada. Biz durup dururken Petkoviç bıraksın demiyoruz, ışık yok ortada, gelecek yok.

Sercan

@designer_55 saçmaladığının farkındasındır umarım.Hikmet Karaman gelsin diyen insanlar, o adamın Samsunspor'un geleceğini kurtaracak biri olmadığının farkındadır zaten. Ancak şu petkoviç takımı her hafta daha geri getiriyor. Bu neden bu sezonu atlatabilmek için Hikmet Karaman gibi ligi bilen bir hocanın gelmesi isabetli olabilir.

cembaba

Alıntı yapılan: muhalif - 16 October 2011, 19:57:04
lan olum  eger ki fener macından puan alalım bundan sonrakı deplasman maclarını karsılarım o kadar dıyorum  :deli:

Puan alalım dedin. Bak dikkat et puanlar demedin ;D İyi bir anlaşmaya benziyor.

babasamsunlu