STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

muzaffer4

ordu mersine transfer döneminde toplama takım bu oyuncular iş yapmaz diyenler....... nobre her maç gol atıyor ordunun tüm gollerini stancu-f.tekke culio gol attı adamlar çatır çatrır top oynuyor görenler 15 yıldır süperligde sanır

GurbetciFanatik

Tamam Ahmet iyice kazmalasti onu kabul ediyorumda, bizim defans o seken toplarda ne is yapar ?

Kaleci ve Defansa acil cözüm bulunmali decemde , aslinda heryere cözüm bulunmali kaleden tut kanatlara orta sahadan tut forvete kadar cözüm bulunmasi lazim.
petkovic cözemedigine göre kim cözecek bende sasiriyorum.

samsunluonur

maç bitti samsun 15. sırada bu hocayla 15. sırayada şükür acilen hoce gitmeli

s_uzunkaya

milli maç arasında değişcektşk biz natrönörü. çok büyük kayıp çoookkk... bu lazarı bahıa yı domingezi khubita yı sarpı finki nası oynatır bir adam yaa... bunları nasıl aldınız zaten ilk mesele oooo... allah kahretsin sizi yaaa....

muzaffer4

1.gol aynı 2.gol aynı 3.gol aynı hiç mi ders çıkarmaz bu defans hiç mi kafa yok...

samsunmania

hikmet mi, mesut bakkal mı tolunay mı kim geliyorsa gelsin artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

ugrass

Getirdiğiniz topcularada,hocayada,sizin gibi yönetimede yazıklar olsun! biz 5 sene bunun için mi bekledik?

samsunluonur

petkoviç her seferinde puan diyiyo ama her seferinde puan almadan qelio bank asyada samsun oynarken hiç koşmuyo takım diyordu sanki şimdi çok koşuya senin elinde orta sahada fink gibi adam var ama adamı sanki petkoviç oynatmıor pas atma dior sanki :( :( :( :( : (

twitter

GurbetciFanatik

Haftaya Fenerden bi faciayla dönmessek iyi.
O arada otururz ligin dibine ondan sonra ugrasta cik bakalim.

Belki erken ama benim gözümde bu takimi süper ligde artik sike bile kurtaramaz, böyle kafayla giderseler.

buonanotte

muzaffer4

en başta yönetim istifa etmeli taraftarı susturdu takımı perişan etti haftaya  fener_bahce maçında ertuğrul adem kemal zenke dilaver bülent kocabey fink gibi oyuncular oynasın ... bancenin dominguzein sarpın burnu sürtülsün...

masbene

samsunluonur

berusa55

Bülent Kocabey gibi bir adam saha kenarında oturup Dominguez'i sahaya sürüp o kadar dakika tahammül ediyorsa bir insan, ben o adamın hocalığından iyi niyetinden şüphe ederim.

İşler iyice sarpa saracak anlaşılan o. Allah yardımcımız olsun. Yerli bir hoca şu an için ilacımız gibi görünüyor.