STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

cembaba

Takımda bazı şeyler belli aslında; çıkınca Pal Lazar dediki; Bence ilk yarı iyi oynadık. İkinci yarı oyundan koptuk dedi.

Ekigho: Takım olarak sahada yoktuk dedi. Saha içinde herkesin kopuk olduğu bir kadro yani.

Hikmet Karaman, bu takımı anında toparlar. Olmadı Petkoviç

deriaKR

ben demisdim..2 haftalik periodet yollamali petkovici ten uyusumu olmadi diye..bosuna zaman kaybettdik....hemen bu aksam yollanmali petkovic yarin getir yeni hoca..belki puan alirisz kadiköyden

muzaffer4

muhabir takımda anlaşmazlık var dedi pal lazar bişey dedi ekigho tam tersini dedi

feveran

adam daha seyırcıyı almıyor idmanlara taraftarsız kal a.... o..u

Forvetim

lazar, bahia, dominguez, bance   kes kardeşim bunları. bunlardan takım olmaz. adem ufuk dilaver zenkeyle devam et. bu maçtan daha iyi oynarlar. bir kere dene yahu zaten kazanamıyorsun. bu bancede ne var bu kadar ısrarcısın 3 metreden gol yapamıyor. nerde hakan bayraktar nerde agbetu. fink mink hepsi hikaye. ne takım oyunu var ne ruh ne birliktelik. boş boş oynuyorlar. kaleyide ertuğrula devret artık.

maviay55

skor 3-0

bance yi çıkarıp akaki yi oyuna alıyorsun..oyuncularının hangi mevkide oynadıklarını bilmiyorsun anlaşılan sen nesin petkoviç kafan mı güzel  :x((

55__Gurbet__55

Basta bu stadin yapilmasin'da emege gecenlere sevgilerimi yolluyorum.Böyle rezil stad görmedim.

Mac icin yazilacak pek fazla birsey yok emin adimlarla bank asyaya gidiyoruz. Bu takimin mac kazanmasi mücize olur.Bank Asya'da düsmeme'ye oynarken bile kendimi bu kadar kötü hissetmiyordum. Tesekkür ederim Süper Ligi mindar etdiniz.

mehmet yılmaz

Behram gibi kova bir kaleciye bile gol atamadık
Takım günler geçtikçe iyi olacağına daha da kötüye gidiyor
25-30 kişilik dalgacı bir seyirci kitlesine oraya giden taraftarımızı rezil ettiler
Tempo yapamıyoruz, hücuma çıkamıyoruz
İki kanat beki oyuna katılmadıkça ileride çoğalmamız mümkün değil, bunu da yapamıyoruz
Maç boyunca iyi yaptığımız tek bir şey yoktu
Ahmet Şahin, mümkünse İstanbul'da bırakılsın

Sabretmemiz için hiçbir neden yok
Takım ileri gideceğine daha da düşüyor
Petkoviç'in hemen, şimdi gönderilmesi gerekiyor
Bizim amacımız Süper Lig şampiyonluğu olmadığına göre ideal hoca kesinlikle Hikmet Karaman'dır.
Aynı oyuncu kadrosunu toparlar ve takımı ayağa kaldırır.
Yapamadın Petkoviç, Dominguez'i de alıp İsviçre'ye lütfen.

GurbetciFanatik

samsunmania

takımın para derdi yokmuş. Sanki herkes cebinden para verip geri almayacak. Israrla söylüyorum. Bu takım düşerse sonumuz fecahat. Aklınızı başınıza alın artık. Takım maç kaybediyor adamlar gülüyor.

samsunmania

Hikmet Karaman,Mesut Bakkal.Bu ikiliden birisi bizi ancak toparlar.

cembaba

Bank Asya'da en azından mücadele ediyorduk. Ruhsuz futbolcular. Çok kopuk oynuyoruz. Takım ruhu yok. Hikmet Karaman çok iyi bir tercih olur.

GurbetciFanatik

Petkovice gönderirken Dominguiz de alsin lütfen.
Onlari gönderecek  adam nerde.

Ekrem

Sancılı günler yakındırr Allah taraftarın yardımcısı olsun  :( :(

samsunmania

Burak Çalık, Dilaver bunlardan 10 kat fazla oynar. adamları da küstürdünüz yalandan.