Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

berusa55

Şirinler ile yönetim tamamen ayrı düşmüşler; olay bitmiş yani. Bu hafta da protesto sessizlik devam. Umarız takımımız bu durumdan en az zararla çıkar.  :(

emre

Ben şirinlerin içinde değilim bilmem ne yaşadıklarını.Ama Grup İstanbul içinde ne sıkıntı olduysa genelde haberim oldu ve elimden geldiğince ben de katkıda bulunmaya çalıştım. Onun için biliyorum bazı konularda dışarıdan konuşmak kolay oluyor,işin iç yüzünde bambaşka şeyler olabiliyor hak veriyorum Şirinlere. Dolayısıyla yorum yapmaktan hep kaçındım Şirinlerin protestosu hakkında.

Ancak şu durumda yaptıkları protesto şekli, Samsunspor'un Onlara olan ihtiyacını kullanmaktan başka bir şey değil.Gördük Trabzon maçında Şirinler yokken taraftarın ne halde olduğunu,bütün stadın hiç olmadığı kadar organize olup sustuğunu. Görüldü ki Samsunspor Şirinler'le güzel.

Ve Şirinler bunu kullanıp istediğini yaptırmaya çalışıyor gibi geliyor bana. Samsunsporluluklarından şüphem olmasa da hatta haklı olsalar da yanlış yolu seçtiler bence.Şirinler hiç olmadığı kadar organize olup daha fazla sesini yükselterek de protesto yapardı pekala.Canları sağolsun.Çiço'nun da dediği gibi Şirinler Samsunspor'dan büyük değil. Samsunspor yeni bir Şirinler bulur coşar gider ama böyle olmak zorunda değil.Umarım ileride yaşanacak güzel günlerin sancılarıdır bunlar.

celebi

doðan

03 October 2011, 10:51:02 #290 Son düzenlenme: 03 October 2011, 11:00:06 doðan
Kimin SAMSUNSPOR u !!!!

Şöyle bir anket yapacak olsak aramızda ,

hangimizin içine sindi bu takım yada hangimizin istediği takım oldu ..
son gün alınan 5 topçu olamasaydı eyvah eyvah diyenlerin sayısı kaç...
takım ilk 11 dediğimizde bakıyorumda bank asya 11 i ni aruyanların sayısıda oldukça fazla hani ..
Hocasından yönetimine kadar içimize sinmeyenlerin sayısı oldukça fazla gibi..
Düşünsenize en güvendiğimiz sürekli yücelttiğimiz Ahmet ŞAHİN ne hallerde , Kemal TOKAK diyoruz , Murat diyoruz 11 i göremiyor ...

Sizce de toplama takım olmadıkmı ve müsvette toplaması , son gün son dakika Adnan SEZGİN in yada kiminse işte transferleri ile mutlu olmadıkmı ,
Ben ÖZÜNDE SAMSUNSPOR umu istiyorum , kültüründe SAMSUNSPOR u bilen yaşayan takımı istiyorum ,
Trübünümüzde Ezilen ezdirilen bir benlik oluşturulmaya çalışılıyor gibi , SAMSUNSPOR tafatarı grubunda ayrılabilir, ama benliğinde asla , polis yada her ne güçse bir takıma haiz tezahürü ortadan kaldırmak için mücadeleye başlamış ise , yönetim ve il idari heyet de buna çanak tutmaya başlamış ise , artık başka yerlerden de bakmak lazım , bu gün kardeşlerimizi susma kararı almış son derece haklı olduklarını görmemek için artık kör olmak lazım galiba ,
Bir yerlere mesaj vermek için susmak yetersiz kalabilir ...Kale arkası nasılsa susturuldu diyerek başta maraton olmak üzere diğer yerlerde kelle avına çıkmak ne derece Kabul edilecektir , merak içerisindeyim,
SAMSUNSPOR trübününde maç izlemek ne zamandan beri suç unsuru  teşkil etmektedir,
Yada SAMSUNSPOR trübünü ne zamandır suçlu yada suçlu olabilecek yapıda kişi yada kişiler barındırmaktadır ,
SAMSUNSPOR trübününde maç izlemeye çalışan kişilerin sıfatları ne zaman dır , HOLİGANİZM ile anılmaktadır.
Kişilerin Özlük hakları ne zaman dan beri sadece maç izlecekler diye çiğnenebilmektedir .

Diyeceksiniz ki nerden çıktı bunlar...
Neden bu gün ...
Bir arkadaşımın Maç la ilgili yorumlarında maçtan harici yaşadıklarını direkt gördüğüm için  yazma gereği duydum ,
YÖNETİM kimin SAMSUNSPOR unu temsil etmektedir sizlerede sormak isterim..
Bu gün Bİzlere sahip çıkmayan yönetimin vasfı tartışılmalıdır ..
Ve hala Maçlara gidilerek takım  sahiplenilme düzeyinde destek verilmektedir..
Takımına ve trübününe (taraftarına) sahip çıkmayan yada çıkamayan yönetim gerektiği gibi eleştirlmeli ,  hatta yerilmeli gerekirse övülmelidir..
övülecek yan göremiyorum ya neyse...

sosaka

celebi

feveran

Şirinler, 500 öğrencinin ihtiyacını karşıladı

Samsunspor'un ünlü Şirinler taraftar grubu, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

şimdi burdan maraton başkanıma sesleniyorum bizde ilçedeki köylerdeki durumu olmayan okul bulsak bizde yardımda bulunsak olmazmı hadi bismillah

Serkan

Alıntı yapılan: feveran - 04 October 2011, 08:00:13
Şirinler, 500 öğrencinin ihtiyacını karşıladı

Samsunspor'un ünlü Şirinler taraftar grubu, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

şimdi burdan maraton başkanıma sesleniyorum bizde ilçedeki köylerdeki durumu olmayan okul bulsak bizde yardımda bulunsak olmazmı hadi bismillah

Abi biz zaten her sene geleneksel olarak bu olayı gerçekleştiriyoruz (=

feveran

Alıntı yapılan: Serkan - 04 October 2011, 09:14:50
Abi biz zaten her sene geleneksel olarak bu olayı gerçekleştiriyoruz (=
geri kaldık desene

maraton

geri kalmadık..
şirinlerin yaptığı çok güzel bir organizasyon onları bu çabaları için kutluyorum..
bizde senelerdir "samsunda okuyorum samsunsporu tutuyorum" adında ihtiyacı olan okullara yanımıza samsunsporlu topçuları da alıp kırtasiye yardımı yaptık..
bu sene oluşan atmosfer ve bu atmosfer ile oluşan şartlar bir süre için bu ve benzeri eylemleri hayata geçirmemizi engelledi..
ancak ileride kendimizi bu sıkıntılardan sıyırıp bu ve benzeri etkinliklerimize devam edeceğiz, şu aşamada şirinleri alkışlıyor ve bu güzelliklerin artarak devamını diliyorum

Ahmeti

Kendi çıkarları için değil Samsunspor sevgisi için ceza alan kardeşlerimiz bakın ne yapıyor,başlarına Samsunspor sevgisi uğruna her türlü sıkıntı gelmiş insanlar bugün Samsunspor sevgisini minik kalplere aşılıyor geleceğin Samsunspor taraftarını yetiştiriyorlar hemde başlarına gelen onca sıkıntıya rağmen gururla yapıyorlar bu işi.

Peki ya siz Samsunspor yönetimi siz ne yapıyorsunuz gelecek adına hangi projeleriniz var ?
Yapmaya çalıştığınız bunlarsa helal olsun çok güzel çalışıyorsunuz.
1- Taraftara stad'a giriş çıkışlarda zorluk çıkartma
2- Stad içerisinde taraftarı arkadaş ortamının içinde rencide etme
3- 30 tane kamera yetmiyormuş gibi cep telefonlarıyla bir suçlu gibi insanları çekme
4- Stad içinde taraftarı sorgulama
5- 12-13 yaşındaki bir çocuğa bile stad'a girme yasağı ( Tabi bu çocuk birileri gibi polis taşlamadı eğer öyle yapsaydı saygı görürdü )
6- Federasyonun bile ceza kesmediği maçta 80 kişiye maçlara giriş yasağı konuldu

Samsunspor taraftarı nasıl stad'tan uzaklaştırılır projesini çok güzel hayata geçiriyorsunuz.

Ama birşeyleri unutuyorsunuz herkes gider biz yine orada kalırız kim ne yaptıysa yaptıkları ile anılır.

Trabzon maçında yanınızda olanlarla size başarılar haa şunu unutmayın Manisa maçında onlar yoktu ama biz her zamanki yerimizdeydik bütün bu yapılanlara rağmen diğer bütün maçlarda yine yerimizde olacağız Allah'tan başka kimseden korkumuz yok tek sevgimiz Samsunspor onun için her cefayı çekeriz yolun sonu gözükmesede.

orhan

04 October 2011, 16:42:52 #298 Son düzenlenme: 04 October 2011, 19:04:37 AntZ
BU OLAYLARDA YÖNETİM NEDEN BUKADAR SUÇLANIR ANLAMIŞ DEĞİLİM.DEVLETİN VALİSİ VAR EMNİYETMÜDÜRÜ VAR YÖNETİMİNDE GÜCÜ BİR YERE KADAR YETER.BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK BİR SÜREÇ HEPİMİZE EN ÇOKTA SAMSUNSPORUMUZA ZARAR VERİR.SAMSUNSPOR BİZİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİ İSE BU BÖLÜNMÜŞLÜKTEN VAZGEÇİLMELİ YENİ PROTOSTO YÖNTEMLERİ BULUNMALIDIR.MAÇ ESNASINDA YAPILAN VEYA YAPILACAK OLAN PROTOSTOLAR BU GEMİNİN BATMASINI KOLAYLAŞTIRIR.ŞU ANDA GEMİ SU ALMAYA BAŞLADI BİLE.

Lütfen mesajınızın tamamını ya da büyük bir bölümünü büyük harfle yazmayınız

AntZ

04 October 2011, 16:54:53 #299 Son düzenlenme: 04 October 2011, 19:07:25 AntZ
Alıntı yapılan: orhan - 04 October 2011, 16:42:52
BU OLAYLARDA YÖNETİM NEDEN BUKADAR SUÇLANIR ANLAMIŞ DEĞİLİM.

Fenerbahçe'nin kurtuluşu için hazırlanan kanunda değişiklik teklifini gözü kapalı imzalayan başkanın, kendi taraftarı içinde en azından birşeyler yapmaya çalıştığını görmek isterdik, beni ilgilendirmez demesini değil. Bir başkanı ya da yönetimi, kendi taraftarı İstanbul takımından az ilgilendiriyorsa o yönetim suçlanır.