STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

adam öyle çok küfürde etmedi.zaten çocuğu falanda vardı yanında.anlamadım.

davidsavage

Polis Şirinleri, 60 dk'dan sonra  staddan ayrılmalarıyla birlikte çiftliğe kadar takip etmiş,kamerayla görüntülerinide almış  :(

fanatik samsunsporlu

bundan sonra stadda herkes oturarak maç seyredecek.alkış yapacak ıslık çalacak anlaşıldı

feveran

bundan sonra evde izlicez stadlardan soğutun bkalım gun gelecek bu taraftarıda bulamıcaklar

maço

istemiyorlarsa gitmeyelim maçlara yaa

koskoca maratondan polis taraftar çıkartabiliyorsa rahat bir şekilde zaten bitmişiz.

AntZ

Sözde futbolu bayanlara ve ilgisiz insanlara sevdirmeye, geniş kitlelere yaymaya çalışanlar; hepimizi futboldan soğuttunuz, tribünleri bitirdiniz, tebrikler  >l<
Bundan sonra taraftar çekmek için altın günü yaparsınız.

Lusage

Kemal'den sağ bek olur mu? İyi oynadı olurmuş ama senin Bahia ve Akaki gibi dengesiz 2 stoperin varken Kemal'i sağ beke hapsetmek aptallık. Bahia başka bir alem. Dominguez ortada yok.

Maçta 3 penaltı var ikisinin uzaktan yakından alakası yok.. Hem Manisa'nın hem bizim 2. penaltı'nın..

Hayatında penaltı atmamış Ergün neden penaltı atar? Bu takımın duran topçusu kim Dominguez. Kaçırmış olabilir ama yinede o atmalı. O atmıyorsa ya Ekhigo yada Bancé atmalı.. Ergün  :o :o

Maçın Hakemi Abdullah Yılmaz da rekor kırdı..

28.09.2011 Göztepe - Güngören 2 Penaltı
02.10.2011 Samsunspor - Manisaspor 3 Penaltı..

cembaba

Yanlışların olduğu maç...

Samsunspor'umuz Manisaspor karşısında, iyi bir oyun ortaya maalesef koyamadı. Bunun bir çok sebebi olmasına karşın, yedek kulübesinde de oyuna girip, oyunun seyrini değiştirecek futbolcu bulunmaması en büyük etkendi. Bu sebeplerden bazıları; Kemal'in sağ bek mevkiinde oynaması, Akaki'nin uyumsuz olması, Dominguez'in sahada gezmesi, Murat Yıldırım'ın oyunda olmaması v.s. bir sürü sebep sayabiliriz. Asıl kadroyu 5. haftaya gelmemize rağmen oturttuğumuzu söylemek güç. "Bu girerse bu çıkar, şu girerse şu çıkar." diyemiyoruz.

Mesela Ufuk Bayraktar. Dört hafta boyunca takıma giremiyor. Ama ne hikmetse bu hafta ilk 18′de. Bütün bunların yanında Dilaver gibi, Türkiye'de oyuna girip, oyunun kaderini değiştirecek ender ve nadir futbolculardan. Ama ne hikmetse dört haftadır ilk 18′de yok. Antrenmanlarda takımda sıkça oynayan oyuncularımız yok. Bütün bu yoklukların yanında, 11′e baktığımız zaman oyunu zaten okuyabiliyorsunuz. Bunu Petkoviç'in görmesini beklerdik. Ama göremedi. Murat Yıldırım gibi topa basan, sağa ve sola topu dağıtan bir oyuncuyu kesip, Dominguez'e 75 dk. dayanmak akıla ve mantığa uygun değil.

Bütün bunların olduğu bir yerde de galibiyet konuşmak biraz saçma olacak. Ama galibiyeti kaçıran bizdik. İki tane "olmayan" penaltı kaçırdık. Sonrasında da zaten, bir gol bulmamıza rağmen kaybettik. Manisaspor bizden daha iyi bir mücadele gösterdi. Hakkıyla kazandıklarını düşünüyorum.

Petkoviç 2 haftalık arayı iyi kullanarak bu yanlışları görerek, ders çıkarmak zorundadır. Yoksa iş daha çok sarpa saracak. Oyuncularını kullanmayı öğrenmesi gerekiyor Sayın Petkoviç'in.

Futbolun dışında olan şeyleri konuşmak gerekirse, Yönetim - Şirinler gerginliği bu maçta da etkisini gösterdi. Takımı ateşleyen taraftarın oturması en büyük eksikliğimizdi. Yönetim bu işe bir an evvel el atmalı. Şirinler'i geri döndürmelidir. Takıma destek olunan dakikalarda nasıl da top oynadık ama? Şirinler'in geri dönmesi, Şehire ve futbolculara inanç kazandıracaktır. Kazım Yılmaz, "kötü söz sahibinindir" diyeceğine, "bana neden bunu söylediler?" derse, kendi ve takımımız açısından yararlı olacaktır. Çiftlik'te maç öncesi meşale şovları, statta hep beraber yapılan tezahüratlar takım, "takım ruhu" kazandırdığını geçen sene gördük. Güvenliği en üst seviyeye taşımak yerine, takıma destek olan taraftarınızın yanında olun.

Biraz da tribündeki doluluk oranınından bahsedersek, STSL başladığından beri bence en kalabalık Anadolu maçıydı. Gördüğüm kadarıyla bütün statlar boş. Süper Lig ortalamasının üstünde bir taraftar kitlesi vardı Samsun'da. Eğer fiyatlarla biraz oynarsak, geçen seneki tarifeye dönersek, full çekip daha etkili olacağımızı düşünüyorum. Maç ücretleri gerçekten Anadolu için çok pahalı. İnsanları tek eğlencesi olan futboldan soğutmaktan başka bir işe yaramaz.

Lusage

Bu arada benim 2 arkadaşım da alındı. Sebep Sigara... Tabi ikiside herhangi bir işlem yapılmadan geri geldi. Daha sonra duyduğuma göre maraton balkon da Küfürden dolayı bir kişi alındı... Vali bey güzel çalışıyor.. Ne diyeyim.....  :redcard:  :redcard:  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

Mağlubiyetin pek çok sorumlusu vardı ama bence bir numaralı sorumlu kesinlikle Petkoviç'tir. Hep iyi niyetle yaklaştık lakin bu hocayla olmayacak gibi görünüyor. :(

Hedef maçımızdı bence ve üç puandan daha fazla şey kaybettik.

kuzey55

kadro iyi ama hoca kötü oynatıyo malesef...bu kötü tercihlere rağmen 2 kaça penaltı ve o kadar net pozisyona binaen söylüyırum kadromuzun iyi oldugunu.bu hoca ile olmazzzzzz.tanımıyor bu ligi saçma sapan futbolcu tercihleri var

55erhan55

petkoviç isme göre ilk onbir yapıyor domingez kaç maçtır takıma hiçbişey vermiyor hep ilk onbirde zenke dişini tırnağını yırtıyor hep yedek  olmayacak hoca senle olmayacak.

Ayberk

Şom ağzımı açmayayım diyorum da şu maç bana 2006'daki Denizli maçını hatırlattı. Düpedüz rakibine 6 puan hediye ettin. Sezon sonu Manisa kaybetse de ligde kalsak diye beklemeyiz inşallah :-X :-X :-X

samuray

yazıklar olsun ya hala barut gibiyim dokunsalar patlayacak haldeyim böyli rezalet oyunda galip gelmeyi beklemek hayal olurdu sanırım hoca hala kemalden sağbek yaryaytmanın pesindesin takımın bi penaltıcısı olur odamı yok hiçmi penaltı çalışmıyorysunuz ben tv.den izlerken bile domungezin atacağı köşeyi tahmin ettim kalec hayd i haydi anladı senin forvetlerin ne işe yarıyor ikinci penaltıyı ergüne attırıyorun kemal sağbekte olmasına karşın iki tane yüzde yüz gollük pozisyonları çıkardı ama kemalın yeri sağbek değil hoca uyan artık ya gittikçe umutlardım tükeniyor artık kabus yinemi başlıyor acaba önümüzde iki tane zorlu deplasman var şimdilerden sonlara doğru demir atarsak moralmande yıkılırız  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

LisandroLopez

Kemal stoper oynamadıkça bu takım böyle saçma sapan goller yemeye devam edecek...