STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

twitter

22 September 2011, 00:24:15 #585 Son düzenlenme: 22 September 2011, 00:27:19 twitter
o şehzadelerin ağzını burnunu yamultmak lazım!!
adamlar trabzon diye bağırdı ya sövmediğim adam kalmadı şu yaşımda
bi allahın kuluda çıkıp demiyor ula ne yapıyorsunuz diye
arkadan az destek geldide kos-kos falan normale döndürdü az

millette koyun abi adam trabzon diyor millet trabzon diye bağırıyor
şirinlerin billurunu yiyim bee adamsınız

cany

biletli seyirci sayısı 11bin küsür dedi en az 15bin kişi vardı orda nasıl sayılıyo anlamadım. geçen hafta da 8bin küsür dedi. zaten sırf maratonda vardı 8bin  gencler_birligi maçında

nasıl sayıyolar bunu :)

minci

Alıntı yapılan: cany - 21 September 2011, 16:01:03
demin babam telefon açtı. kavga çımış ts lilerle 3 kişi ölmüş. doğru mu acaba, bilgisi olan?
Çiftlikte 5 TSli formalarıyla dolaşırken kavga çıkmış 3 TSli bıçakla yaralanmış 1inin durumu ağırmış. Böyle duydum.

furkan5534

Alıntı yapılan: cany - 22 September 2011, 00:26:32
biletli seyirci sayısı 11bin küsür dedi en az 15bin kişi vardı orda nasıl sayılıyo anlamadım. geçen hafta da 8bin küsür dedi. zaten sırf maratonda vardı 8bin  gencler_birligi maçında

nasıl sayıyolar bunu :)

gercekten öyle dıyınce cok guldum koseler harıcı bos yer hıc yoktu.stad kapasıtesı 19.720 küsür mal bunlar ya  :)

kamuri

kendimi bildim bileli aklım erdiğinden beri samsunspor tribunlerin içindeyim ilk defa bu akşam kavga ettim tutamadım kendimi maça gelince en azından yenilmedik trabzon 70. dakikadan sonra tamamen düştü eğer birinci golu biraz daha erken bulabilseydik ikinciyi de atardık neyse en azından yenilmedik yaşasın şehrimizin haklı mücadelesi yaşasın şehrimin kavgası tribundeki ts lilere inat istanbul yalakası medyaya inat aslında çok şey yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi

twitter

golü yeni izledim

o nedir be öyle

ergün teberrr  >l<

berusa55

mehmet yılmaz

Takımın en iyileri Ertuğrul, Kemal ve Sarp'tı bence. Ergün'ün golü 1997'de İsmet'in orta sahadan attığı gol kadar güzeldi.
Kazansak çok iyi olacaktı ama bu beraberlik de Trabzon için mağlubiyet gibi birşey oldu.
Koreonun fotografı yok mu, merak ediyoruz...

Ollivanders

Koreografi başarılı , takımın 2. yarı futbolu umit verici. Takımda isimlerin degişecegini dusunuyorum. Murat değişilmez adamımız bizim. O olmadan olmuyor. Butun yuku o taşıyacak. Dominguez in yerine ekigho ve sagda anıl olmalı. M.Sarp da iyiydi . Tribun anlamında şirinlerin protestosu cok etkiledi. Ceza yemezsek iyidir men falan :(

Tufan

Şükrolsun Allah'ım utandırmadı sevinemedi hamsiler ne gündü ya herhalde huzur içinde yatabiliriz o nasıl gol sevinciydi yılların öfkesi çıktı.

supernatural_55

Dün bu şehzadeler trabzon diye bağırırlar kesin demiştim hakkaten bağırdılar,böyule bişey yok :kafa: :kafa:

2.yarı rakibi yarı sahasına hapsettik bi gol daha bulsak tadından yenmezdi ama sonuçta yenilmedik.Anıl,Kemal,Bahia iyiydi,hoca artık Selim Teber inadından vazgeçmeli...

samsunlu_alemdar

bagırmak için kendimi yıprattım ama kendimize hakim olduk...haklı davamızda herkes yanımızda oldu bugun yuzyılın trıbununu yapardık ıstesek ama ısın bır yanı var guzel yanı herkes artık kavga degıl beraberlık ıstıyor o yuzden ıcımızdekı pıslıklerı ayıralım..maç sonunda şirinlerin showunu goren trabzon aptal aptal bakmakla kaldı...maça donersek takım bişeyler yapacak zmanla güveniyoruz ama basit hatalar ( pas atmaktan aciz olmak gibi) bunları halletmemiz lazım..kemal sen damsın yaaaa:):)) trabzona koyduk mu desek ayıp olur mu acaba? :):)

minci

Arkadaşlar hamsi insanların çok sevdiği ve son derce yararlı bir hayvan. Hamsiyi onlarla özdeşleştirip hamsiye hakaret etmiyelim lütfen. Hamsinin tüm insanlara sayısız yararı var peki ya onların?

samsunspor.co.nr

22 September 2011, 00:42:27 #599 Son düzenlenme: 22 September 2011, 00:48:43 samsunspor.co.nr
Macın tekrarı lig tv 2 01:00. İzlemek isteyenler takip edebilir.
Bir de Tv'den izleyelim takımımızı. İkinci yarı resmen hapsettik.
Şenol güneş vs. Mustafa Denizli hangimiz daha Cok bunadik savası veriyor.

Hakem ayrı bir konu.
Lazar'a düdükten sonra topa vurduğu icin kart göstermiş. Maçta faule verdi zannetmiştim.
İlk 20 dk bek ve stoperimiz sarı kart gördü.
Yediğimiz gol oncesi lehimize faulü vermedi.
İkinci yarı bariz penaltıyı vermedi. Giray eliyle oynadı.

Bu hakem hataları böyle aleyhimizde devam etmez umarım.
Bir de bu bunaklarin yorumları genel bir algı yaratmaz inşallah takımımız icin.

Kareografi'de emegi gecen herkesin eline,yüreğine Saglik.

Yönetimin yerinde olmak istemezdim.
Mesajlar Cok ağır ve anlamliydi. Şirinlerin ve tüm taraftarlarımızın da ağızına Saglik.

İyi geceler.