STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

dımı ya bende bunlara hamsı denmesını ıstemıyorum.hamsı ıyıdır hostur cok da severım.pıs kokar belkı 2 gun elden cıkmaz kokusu ama hamsı candır !  :D

samsunum

Alıntı yapılan: samsunlu_alemdar - 22 September 2011, 00:41:16
..maç sonunda şirinlerin showunu goren trabzon aptal aptal bakmakla kaldı...

Şirinler nasıl bir şov yaptıki maçtan sonra :)

RT55

berusa55

sadece55

Alıntı yapılan: kamuri - 22 September 2011, 00:29:08
kendimi bildim bileli aklım erdiğinden beri samsunspor tribunlerin içindeyim ilk defa bu akşam kavga ettim tutamadım kendimi maça gelince en azından yenilmedik trabzon 70. dakikadan sonra tamamen düştü eğer birinci golu biraz daha erken bulabilseydik ikinciyi de atardık neyse en azından yenilmedik yaşasın şehrimizin haklı mücadelesi yaşasın şehrimin kavgası tribundeki ts lilere inat istanbul yalakası medyaya inat aslında çok şey yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi

Kavga muhabbeti neden çıktı ki ya...ts li lavuk filan mı vardı? göremedik arkadan

mehmet yılmaz

samsunlu_alemdar

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 22 September 2011, 00:44:04
Şirinler nasıl bir şov yaptıki maçtan sonra :)
oo içimizi maçtan sonra boşalttık staddan çıkmadık uzun bi süre trabzona aptal aptal bakma aptal aptal bestesını gırdık sonra ucluler çektık hepsı ızledı....daha bı kaç bıseydaha olduda unuttum:)

ahmetsefa55

alperen

samsunlu_alemdar

Alıntı yapılan: muhalif - 22 September 2011, 00:49:50
mactan sonra mı oldu bunlar ?

evet maç bitdi şirinler çıkmadı butun kale bekledı ardından üçlüler trabzona giydirmeler filan oo ooo içimizi boşalttık :):)

kamuri

Alıntı yapılan: Erdinc - 22 September 2011, 00:47:05
Kavga muhabbeti neden çıktı ki ya...ts li lavuk filan mı vardı? göremedik arkadan
evet onumde trabzonlu birisi vardı zenkenin direkten donen topundan sonra ne olduysa oldu zaten bağırma felan muhabbetine girdi ondan once de bi kaç bişey soyledi eee biz de dayanamadık insanız tabi... içimizdeki iralandalıları ayıkladık

Ahmeti

Giray'ın topun yere düşmesini eliyle engelldi belki top yere düşse gol olacaktı o pozisyonda kafayı yedim adam resmen eliyle top taşıdı.

sadece55

Alıntı yapılan: kamuri - 22 September 2011, 00:52:26
evet onumde trabzonlu birisi vardı zenkenin direkten donen topundan sonra ne olduysa oldu zaten bağırma felan muhabbetine girdi ondan once de bi kaç bişey soyledi eee biz de dayanamadık insanız tabi... içimizdeki iralandalıları ayıkladık

İyi dövülmüştür gibi geliyor yukarıdan iyi akım geldi :)

berusa55

emre

Bu akşam maç gidiyorsa Şirinler yüzündendir. Herkesi bilmem ama Ss.biz tayfasının canından can gidiyordu golu atana kadar.Allah'a şükürler olsun ki her şeye rağmen en azından beraberliği aldık. Şu stat bağırsaydı adam gibi eminim biz bu maçtan 3 puanı alacaktık.