STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

lucarelli

delircem yaa 1-1'den sonra pozisyona bile giremedi Trabzon. Lazarın kırmızı gördüğü pozisyonda bile faul yoktu gole bile gidebilirdik o poizyonda 10 kişi kaldık. İkinci yarı tek kale oynadık. Bir tek Muratın bireysel hatası ile bir pozisyonları oldu o kadar. O pozisyonda da ne takip var ne pres var ne de öldürücü depar. Çok ayıp..

Pankart mı zorlarına gitti ne...

yk55

Mustafa Denizli ipne si biraz doğru soluyo arkadaslar..
Kanatlara falan harika top getiriyoruz ama ortalar kötü
Son paslar iyi değil. Organize atak gelistiremiyoruz.
Ayrıca Murat Yıldırım in 90 dk oynaması lazım

cembaba

Şirinler süper giydirdi yönetime ve stadın Şirinler'i desteklemesi tek yürek oluşu harikaydı. Umarım gereken dersler alınmıştır. Futbol olarak bir şey olamasa da, müthiş bir kareografi yaptık. Elinize sağlık. Emekleriniz için teşekkürler... Şu an bütün yayınlar bizi konuşuyor. Twitter'da trend topic, Facebook'ta TD ve bir çok yayın organı paylaştı. Harikasınız...

nomak55

Şahsen beni kimsenin yorumu ilgilendirmiyoru biz takımın genel oyununndan memnunmuyuz memnunuz verdiğimiz pozisyonlarda takım savunmasından değil kişisel hatalardan verildi bizim ise bance zenke ve verilmeye penaltımız  var ikinci yarı özellikle ts pas bile yapamadı sanki bank asya takımı varmış gibi çıkartmadık

Umut var beyler ben çok ümitliyim bence lazar boş bir oyuncu adem daha çok iş yapar orta sahada mustafa sarp fink murat kesin oynamalı ekigho bu takım için vazgeçilmezdir bugünkü maçta gözüktü onun olmadığı zaman pozisyon üretmekte çok zorlandık dominguezi daha çözemedim çokta fark yaratamıyor gibi dilaver ve ertuğrul tam bizlik futbolcular umarız ikisinide alırız bonservislerini son olarak petkoviçe ve seyirciye teşekkür ederizzzz saygılarla

CeLL-O

Ertuğrul çok iyi performans gösterdi. Kemal 2-3 pozisyonda ıska geçti ama oyun genelinde başarılıydı. Başarılı olmasından ziyade, taraftarın görmek istediği mücadele hırsını çok iyi yansıttı. Ortalarımızın hemen hemen hiçbiri başarılı olmadı. Yan top çalışmamız lazım. Anıl, Murat ve Bülent'in oyuna girmesi takımı canlandırdı.

GurbetciFanatik

Ya bisey sorcam bu Dominguez ne is yapar ?
Hangi mavkide oynuyor orta saha demeyin simdi orta sahada Fink ile sarp daha iyiydi.

Ya Pal Lazar ?  Adam cok yavas ve ortalari bosa gidiyor.

Pal Lazarin yerine Adem ve Dominguezin yerine Dilaver yada Murat bastan oynasin bu takim dahada süper olur.

Bence bungünkü macta en kötüsü o ikiliydi gerisi muhtesemde cok mücadele ettiler.

Denizli ve Sansal i izliyorum nerdeyse bizi yerden yere vurcak gol attik diye  ,  dingikler.

55ertan

21 September 2011, 23:44:07 #561 Son düzenlenme: 21 September 2011, 23:50:55 55ertan
mustafa denizli:
zenkenin pozisyonu: tacdan pozisyonmu olur
bancenin pozisyonu: olmayan pozisyonu rakibe yaratti
trabzonun golü: süper gol
halilin pozisyonu: gönül isterki, bu gol olsun
3-1,4-1 bitecek mac 1-1 bitti  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

55erhan55

tamam pozisyona girmekte zorlanabiliriz ama kaliteli oyunculara sahibiz bir iki hafta sonra bu ligde  bizi konuşmaya başlayacaklardır

yilmazselcuk55

maçı ankarada tek başıma izledim 4 bir yanımda travzanlılar vardı.
bir kaç yorum;
Bu kemal neymiş yaaa ???
Samsun manyak takım yapmış ???
Herifler bacelona gibi top yapıyor ????
kareografiyi görüncede gözlerini alamadılar tvden

oyuncuları kutlamak lazım hepsi elinden gelenin en iyisini yaptı biraz daha zamana ihtiyacımız var harika takım olucaz bence.

Ve kareografi hakkkındada konuşmak lazım biraz
harika olmuş başta Engin SEVER olmak üzere emeği gecen herkesten Allah razı olsun bazıları tribünün nasıl bişiy olduğunu anlamıştır umarım.

Ayrıca Stadın Şirinlere sahip çıkması çok güzel inş hep bir oluruzz böyle aramızda kavgasız gürültüsüz.
Başkan bazı şeyleri görmüştür artık inş

berusa55

Bu arada ben kaleci Ertuğrul'u beğendim ve umarım devam ettirir hoca. Tebrikler  >l<

Harun55

Beyler Buyuk samsunspor taraftarina tesekkurlerimi sunuyorum..
Çok yüksek tansiyonlu bir maç izledim, keyif aldim gönül isterdiki 3 puan cepte olsaydi ama napalim
insallah önümüzdeki Orduspor maçinda bu telafi ederiz oda cok zor bir mac olacagii belli..

lucarelli

Bu takımın çoğu yeni. Bir kaç hafta sonra uyum sorununu atlatınca görecekler Bance'yi Ekigo'yu ve Zenke'yi.

Kadir ÇELEBİ

Maçı dışarda giresunlu, bayburtlu, ordulu, trabzonsporlularla izledim içlerinde 6 kişiydik sadece birisi kuzenim diğerlerini tanımıyorum onlar Samsunluydu dolayısıyla başka takım tutmuyorlardı. Beraberlik sevindirdi desem yalan olur ama futbolumuz ve orada bulunan 6 kişi beni çok sevindirdi.

Musti

21 September 2011, 23:56:44 #568 Son düzenlenme: 22 September 2011, 00:02:40 Musti
Arkadaşlar dikkate almayın böyle yorumcuları. Hepsi artık yaşlanmış eski kafayla yorum yapıp paraları cukka ediyorlar. Oturdukları yerden istanbuldan sallayıp duruyorlar.

Geçen seneden iki kişi vardı kadroda : Kemal ve Zenke. 9 yeni futbolcu ve önemli bir kısmı takıma çok geç katılmasına rağmen yavaş yavaş takım oturuyor. Kolay değil bu işler.

Orta sahada dinamizm, mücadele ve devamlılık çok az. Murat girdikten sonra maçın nasıl hareketlendiğini herkes gördü sanırım. Kemal yine takımın en iyilerindendi. Fakat baskı yediğinde çok heyecanlanıyor. İlerleyen haftalarda bu stresi üzerinden atacaktır.

Bance'yi pivot olarak bir kaç pozisyonda kullanabildik. Onlarda da tehlikeli olduk.

Domingez solda çok mücadele etti ama asla bir kanat adamı değil. Ergün Teber ile uyumlu değiller.

Selim Teber maça kaptan olarak çıktı. 3 maçta da beğenmedim. Umarım Hoffenhaim'daki formunu yakalar ama çok zor görünüyor. Çıktıktan sonra Murat kaptan olacak derken M.Sarp kaptan oldu. Orta saha bu iki isimden(Selim-Sarp) ancak birini kaldırabilir gibi gözüküyor. Fink yine çok iyiydi. Hem ofansa hem defansa yardımcı oldu.

Anıl oyuna girer girmez estetik hareketleri ile göz doldurdu. Bence çıkması gereken Zenke değil Bance idi. Anıl yabancı forvetlere ben de varım dedi.

Bülent de iyi mücadele etti. Trabzon savunmasını karıştırdı. Sıkışık fikstürde rotasyonda kullanılbilecek olduğunu gösterdi.

Kaleci Ertuğrul ilk kez onbirde çıktığı Süperlig maçında göz doldurdu. Gelecek vaadediyor. Ekstra işler yapmadı fakat yapması gerekenleri çok iyi yaptı. Ahmet'ten kaleyi devrabilir.

SamSunSpr155

Deli oldum ßu mustafa Denizli'ye yaa. Bance'nin penaltı beklediği pozisyona ''ßunun neresine penaltı istiyo'' diyo sonra kendisine gülüyoo :) beyni sulanmışş :D :D ;D