STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

berusa55

SAMSUNLU ORUMA 55

Diğerlerine yılda birgün, trabzOna hergün.. Nasıl koydu ama bizim çocuk ergün..  :-*

RT55

deli olacam resmen aşağıladı bizi iki bunak-muratın üstüne basan colman ın pozisyonu niye tekrarda yok-penaltı olduğu içinmi.. :kafa:

Lusage

3 maçtır Her devre farklı oynuyoruz. Gündüz ve Gece gibiyiz. Şu soruna acil çözüm bulmak lazım.

birolkys

Şirinler yönetime giydirdi diyorsunuz bu arada sbsç ve şirinler tezahurat yaptımı.Yönetime ne dediler ???

furkan5534

tek kale oynadık desek yerı zenkeyle bancenın kacırdıgı %100 luk gol pozısyonunda kafayı yedım gercekten.ıyı yoldayız trumzona ıyı koyduk ınsallah cok guzel yerlere gelıcez   :)

yk55

Bende inanamıyorum yorumlara. Saka gibi. Bide diyoki
Samsunspor da zenke ve bance nin pozisyonları hatadan
Kaynaklanıyor siye, ulan mallar Burakin golünde bizim defans
topa vuramadi önünde kaldı itin, colmanin pozisyonunu
söylemeye bile gerek yok. Bizimkiler şans travzonlularinki
atak itler yaaa

55ertan

bance ye bayildim süper transfer, sansal bi boka yaramaz desede.
Adam basdan sona kadar mücadele edip pozisyon yaratti

isyan

Daha cok LigTv paketi satalim diye, kisiligini satan 4 ezik sempatizaninin duymak istediklerini söyleyen insanlara aciyorum  :ok

ngonge

Alıntı yapılan: Lusage - 22 September 2011, 00:06:51
3 maçtır Her devre farklı oynuyoruz. Gündüz ve Gece gibiyiz. Şu soruna acil çözüm bulmak lazım.

Bence yavaş yavaş değişiyor, geçen iki maç öyleyken bu maçta ilk devre idare ettik ikinci yarı çok iyi oynadık.

Hazırlık kampı yapmayan oyuncular çok yoruldu bu maç ama Sarp son 20 dakika zor yürüyordu sahada. Rotasyon yapılması şart.

Takımın özgüveni için çok iyi oldu bu oyun ve en azından beraberlik. Maç sonu Petkoviç teknik taktik mantalite falan dedi lig tv dekiler anlamadı bile ne diyor bu adam diye.

Takım olma yolunda ilerliyoruz, şu aşamayı fazla hasar almadan atlatmamız çok önemliydi, bence ileride çok daha iyi olur takım. Bance ve Fink takıma 1 gömlek atlatmışlar ama o kesin.

Son olarak fair play ödünü falan unutun saçma sapan kartlar gösterilip duruyor takıma.

Lusage

Alıntı yapılan: ngonge - 22 September 2011, 00:16:56
Bence yavaş yavaş değişiyor, geçen iki maç öyleyken bu maçta ilk devre idare ettik ikinci yarı çok iyi oynadık.

Maç sonu Petkoviç teknik taktik mantalite falan dedi lig tv dekiler anlamadı bile ne diyor bu adam diye.

Yavaş yavaş düzeliyor evet ama biraz daha hızlı olması lazım.

Onlar alışmışlar bugün hakem kötüydü, rakip çok sert oynadı, defansta çok hata yaptık, çok gol kaçırdık, atamayana atarlar gibi klasik sözlere. Ne anlarlar futbolun gerçek dilinden.

Ahmeti

Ne oldu inter Fatihi ts ikinci yarı kendi sahandan çıkamadın.

Helal olsun ŞİRİNLER protesto ancak bu şekilde yapılabilirdi.

Kazım Yılmaz unutma yarın vali gider biz yine baş başa kalırız lütven İsmail Uyanık'ı arada sana başkanlık dersi versin

Tamam bazı eksiklerimiz var ama biz daha yeni takımız birde futbolculara bu maçın önemini kim anlattıysa helal olsun canla başla mücadele etti bütün futbolcular.

furkan5534

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 22 September 2011, 00:16:14
Daha cok LigTv paketi satalim diye, kisiligini satan 4 ezik sempatizaninin duymak istediklerini söyleyen insanlara aciyorum  :ok

lıgtvnın g*tune koysunlar.. adiler dunyanın parası gıttı.. 1 haftadır samsun paketımı acamadılar parasını alıyorlar.gıdıyoruz cafelerde ızlıyoruz maçı rezıl gıbı.teknık servısler ılgılenmez.ıptal etmezler.hadı cafeye gıttık ses full acık spıkerın sesı bıle zor duyuluyo.ama gs macında taraftarın sesını fullemıstı kopekler.cıdden lig tv sen gercekten istanbul yalakası bir KÖPEKSİN

55__Gurbet__55

Bir kac defa söyledim bida söyliyorum Lig Tv'de macdan baska birsey izlenmez.

Maca gelince. Takimi begendim,ama bu kadar golda kacmaz be.Kalede artik Ahmete gerek yok tas gibi delikanli var. Bance belki gol atamadi ama rakip defansi o kadar yipratdiki benim bir gol atmis gibi oldu.3 puan hakkimizdi ama olsun.

Takima verdigi mücadeleden, gösterdigi hirs yüzünden tesekkür ediyorum.Bu takim bizim basimizi öne egdittirmez.

Son olarak Engin Abiye ve bu kareo'da emege gecen Tüm renktaslilarima sonsuz tesekkür ediyorum Kahvede bütün trabzonlularin kareo gördüklerini o yüz ifadelerini görmek beni cok mutlu etti.

>l< >l< >l< >l< >l<
>l< >l<

davidsavage

Alıntı yapılan: birolkys - 22 September 2011, 00:07:54
Şirinler yönetime giydirdi diyorsunuz bu arada sbsç ve şirinler tezahurat yaptımı.Yönetime ne dediler ???

şirinler burada korkaklar nerede?

trabzon usagı korkak yönetim
trabzon kazımla gurur duyuyor..

stadda hep bir ağzıdan bagırdık tv ye sesimiz nasıl geldi bilmiyorum ama,benim ses pert oldu Samsunsporuma feda olsun. son dk da gelen gol muhteşemdi.