STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

55erhan55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 55ertan - 21 September 2011, 23:23:11
senol günes: farkli bitecek maci berabere bittirdik.....
hakkaten oyle.zenke ve bance atsaydı mac farka gıderdı  :evet:

nomak55

lucarelli

Bugün maça iyi başladık. İkinci yarı muhteşem oynadık. Trabzonu hapsettik kendi sahasına. Ertuğrul iyi idi. Kemal bir iki ıska yaptı ama genel olarak çok iyi idi. Fink oyunu çok iyi yönlendirdi. Sarp iyi mücadele etti. Lazarın kırmızı kartına çok sevindim. Adem inşallah formayı bir daha kaptırmaz.

Maçı izlediğim yerde yine tek Samsunsporlu ben idim. Arka masada oturan 3 kişilik Trabzosporlu grup maç boyu dır dır etti durdular. Maçın bitiş düdüğü çaldığı an bir laf sokmak için ayağa kaltım bir baktım ki başlarını önlerine eğmiş kös kös gidiyorlar.

jurista

evolution55

MUSTAFA DENİZLİ SAMSUNUN POZİSYONU YOK DİYOR YAAAAA  :rulet: :kafa:
YANLIŞ MAÇI MI İZLEDİK BİZ...

berusa55

kýzýlyýldýz55

trabzonu  kuyunun içine attık artık debelenip dursunlar hem CLde hem ligde biteçekler geçmiş olsun daha istanbul takımlarıyla oynamadan 7 puan kaybettiler

vanlioglu

ulan biz mi duygusal davranıyoruz yoksa maraton programındakiler mi farklı bi maç izledi acaba

lucarelli

Şenol Güneş ve Mustada denizli galiba başka maç izlemişler. Ne biçim yorum yapıyorlar. Burak sürekli kendini yere attı durdu. Aldatmaya yönelik çok fazla hareket yaptığı. Yediğimiz goldeki duran top ise tartışmalı bence. Samsunsporun direkten dönen topu ve verilmeyen penaltısı var. Ne diyo bunlar yaaaa

cem 55

ulan serefsiz mustafa denizli ve şansal samsunun yabancıları çok zayıfmış kendi evinde tek pozisyonu varmış böyle giderse samsun çok ileri gidemezmiş biz sanki başka lig seyrediyoruz dandik adamlar trabzon 2.yarı yarısahayı geçebildimi dogru dürüst 3 pas yapabildimi yarısahasına hapis olmadımı sagdan soldan ortalarla bunaldılar şu ligde her maçı seyrediyorum daha adam gibi oynayan takım görmedim ama yalakalık yapacaklarya sizin yapacagınız yorumunda programında ben

samet_55

o degilde  şirinler çok pis giydirdi yönetime. :D :D :D

jurista

ergünün attığı golü başkası atsa sabaha kadar anlatırlardı jenerik yaparlardı ******* adi istanbul köpekleri,şansal hayvanı

SametYılmaz55

onlar gözüyle değil dötüyle izliyor maçı kesin olarak :evet: :evet:

kýzýlyýldýz55

mustafa denizli daha gözünün önünü göremiyo abiler boşverin it ütür  samsunspor_x yürür