Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:40:54
agent nerde gördün kişilerin özlük haklarına saldırı nerde yazdım küfür nerde yazdım mahrumiyete saygısızca laflar.istediğin hukucuyu getir.ben bunları yaşıyanım diyorum istediğin yerde yüzleşirim de.ama şunu unutma ben samsunspor kalemi altında konuşuyorum.özlük ve aile mahrumiyetine saygısızlık yok

Özlük ve aile mahrumiyetine saygısızlık yok ama bu sitedeki herkesi isteyerek veya istemeyerek bazı kişi ve kurumlar hakkında kin ve nefret beslemesine yol açıyorsun.Kısacası bizleri galeyana getiriyorsun bu sitede her türden yazan takip eden kişi var kimse üstüne alınmasın ama yazdıklarını okuyan biri kafasını çeker gider tahsinede saldırır onada bunada

Not:Daha öncesinde site adminlerine ve üyelerine böyle davranışta bulunulduğu için yazdım.

cgr

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:38:33
cgr sorunun cevabı şu.sende 10 aylık erkut yönetiminde yada 12 ay lık 7 ay yönetici olsan ve karar defterine imza atsan son 2 aylık yada 3 aylık yönetime alınmasan.ve bu oluşumda erkuta karşı dursan hatda o zamanki yönetcilerin bir kısmını hırszılık tanımı ile tanımlasan.o yönetimden kac arkadaşın kalır.birde şunu diyeyim intikam ateşini samsun rize macında yakmış olarak saga sola konuştuysan.sana kim gel zeytin dalı der.haaa bu arada ne gariptirki yönetimde olmadıgı halde macları seref trübüninden seyrettin sana yine ne arıyor burda denmedi.ama o zamanki arkadaşların şimdi kombine aldı

Sistem olarak,dusunce olarak uyusuyoruz. Hatta Tahsin Kosifin onceki yonetımde en yakın olan arkadasına "senın alacagın yok" dedıgıne canlı sahidim. Futbolcularında odeme planlarına karısması takımda buyuk huzursuzluk yarattıgı asıkar. Hatta kadro dısı kararını hocanın verdıgıne bıle ınanmıyorum. Kendını Samsunsporun ustunde gormeye calısan zatta kımsenın neden tepkı vermedıgını anlayamıyorum.

gerçekler

sana yemin olsun agent eger bu samsunspor bank asya ya dönerse ilk saldıran ben olacam.samsunspor kişisel hareketlerin yeri değildir.samsunsporluluk duruşuna uyacaksın.büyük takım duruşunla olur.

Ajan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:49:01
sana yemin olsun agent eger bu samsunspor bank asya ya dönerse ilk saldıran ben olacam.samsunspor kişisel hareketlerin yeri değildir.samsunsporluluk duruşuna uyacaksın.büyük takım duruşunla olur.

Samsunsporluluk duruşu önce insan olmaktır.Kesin somut belge olmadan insanlara saldırmak değil.İnsanları birbiri üzerine saldırtmak değil Tribün grupları bunu yapınca kınıyoruz eyyam kesiliyoruz şahıs olarak sende yapıyorsun şuanda isteyerek veya istemeyerek ondan dolayı bildiklerini ya kişi adı bildirmeden yaz veya şunlar benim kanıtlarım diyip önümüze bir şey sür.

ugurozkan

galip öztürk'ün yanlış tercihi kazım yılmaz mı?
öztürk kulübün bu zor günlerinde duruma müdahale edecek mi?

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 18 August 2011, 02:53:34
Samsunsporluluk duruşu önce insan olmaktır.Kesin somut belge olmadan insanlara saldırmak değil.İnsanları birbiri üzerine saldırtmak değil Tribün grupları bunu yapınca kınıyoruz eyyam kesiliyoruz şahıs olarak sende yapıyorsun şuanda isteyerek veya istemeyerek ondan dolayı bildiklerini ya kişi adı bildirmeden yaz veya şunlar benim kanıtlarım diyip önümüze bir şey sür.

Katılıyorum belge lazım bize abicim belge ona göre tavır alalım bizde

gerçekler

agent ben sana delil olarak kendimi sunarsam ve bu yazılanların bir kısmı basına cıkarsa.o zaman samsunspora daha fazla zarar veririz.benim aşkımı kimse engelleyemez ama samsunsporun kalbine fitil koymamı istiyorsun.ben kazım başkanın başarılı olmasını istiyorum o başarılı olursa camia birleşir ve kara bulutlar kaybolur.inan o zaman seninde benimde yüzümde gülücükler acar.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:56:48
agent ben sana delil olarak kendimi sunarsam ve bu yazılanların bir kısmı basına cıkarsa.o zaman samsunspora daha fazla zarar veririz.benim aşkımı kimse engelleyemez ama samsunsporun kalbine fitil koymamı istiyorsun.ben kazım başkanın başarılı olmasını istiyorum o başarılı olursa camia birleşir ve kara bulutlar kaybolur.inan o zaman seninde benimde yüzümde gülücükler acar.

E abicim çık başkana anlat o zamn bunları

gerçekler

ayrıca samsunsporluluk duruşum ile ilgili süpheniz olmasın.zaten öyle biri olsam ve ben kendimi belge diye sunmasam bu foruma yazmama zaten forum yönetimi izin vermezdi.benim kefilim samsunsporluk duruşumla ilgili onlardır.yoksa coktan böyle sacma bir nicke onay gelmezdi

GökhanÇağlar

gerçekleri yazan arkadaş sen yönetimde olmadıgın halde bu kadar çok şey biliyorsun da bunu Kazım başkan ve yöneticiler bilmiyor mu?
daha lig başlamadan yönetim dağıldı ve böyle giderse de bu takımdan başarı beklemek hayal olur..

gerçekler

arkadaşlar bunlar dediğiniz ne.galibi öztürkün olmama sebebimi kendide ordaydı.tahsin hakkında yönetim kurulu üyelerinden başkan yeter artık diye laflar duymak mı duyuyor.yönetim kurulunda tartışma mı yaşıyor.sen benden başka neyi anlatmamı bekliyorsun onu deyin

Ajan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:58:41
ayrıca samsunsporluluk duruşum ile ilgili süpheniz olmasın.zaten öyle biri olsam ve ben kendimi belge diye sunmasam bu foruma yazmama zaten forum yönetimi izin vermezdi.benim kefilim samsunsporluk duruşumla ilgili onlardır.yoksa coktan böyle sacma bir nicke onay gelmezdi

Abi kim olduğunu az çok tahmin etmeye başladım.Ondan dolayı yazdıklarına inancım biraz olsun arttı ama bu sitede yazanların en hassas duygusu samsunspor olduğu için bizleri körükleyici yazmaman da fayda var sonra kendi başına da iş alırsın bizler gibi delileri de yakarsın.

ugurozkan

yani kosif'in ipi çekilirse sorunlar bitecek mi

gerçekler

agent beni tanıdıysan ne mutlu bana.ama inan eriyor...evet tahsin kosife sinirim var bu sizi baglamamalı ama inan bu sinir samsunsporluluk duruşu ile alakalı.ben hep şuna inandım kim gelirse gelsin samsunspor bayragını daha yukarı asmak için gelsin omzuma bassın ama tek yapmıyacagı üstümdeki kırmızı beyaz formayı camurlu ayakları ile kirletmesin varsın corapları koksun ama ayakkabısını kullanmasın.ben samsunsporluluk duruşu istiyorum..yoksa bu takıma seneye yine topcu bulamıyacagız

gerçekler

tahsin kosifle bu iş bitmez.tekrarlıyorum sportif bir yönetim olmalı.yoksa başarı gelmez.kişilere takılmayın şu an tahsin kosif her işi aldıgı için bu durumda hedef tahsin gibi duruyor ama ona bu görevi yaparmısın diyen daha 19 kişi var.onlarda görev almalı taşın altına elini sokmalı