Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

gerçekler

tekrarlıyorum ben suat cakır değilim.yönetimden de değilim zaten yönetimden olsam buraya yazdıgım saatlerde toplantıda olmam lazımdı.o toplantıda sorgulayanlar oldu tabi zaten o yüzden sert sözler ve birliktelik yok ya yönetimde.hangi yöneticiye giderseniz gidin başkasının arkasından sallayacaktır.tekrarlıyorum kazım yılmazın bir sucu yok ama kazım yılmazın yöneticiye bırak deme yetkiside yok oda biliyorki bırak derse sadece 1 kişi bırakmıyacak yaprak dökümü olacak.tahsin onun kuşu şirket mantıgı ile kuşu başkan hep pofpoflanmaya alışmış.menteşoglu gibi ama cagımız artık menteşoglu cagı değil.8 trilyon para saglamda nasılsa tahta acık ve tff zaten bu parayı ödüyecek öyle yada böyle.celebiye bende katılıyorumda elimizde başka ne güc var ona katılmamızda bir güctür bak en azından bana karsı 3-4 kişi oldunuz.

celebi

bence hala boş ve havada konuşuyorsun. bazılarına kin kusacağım diye burayı platform olarak kullanmaya başladın. git bize madem çok cesaretlisin git yönetimde söyle. burada değil.

celebi

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 01:39:47
tekrarlıyorum ben suat cakır değilim.yönetimden de değilim zaten yönetimden olsam buraya yazdıgım saatlerde toplantıda olmam lazımdı.o toplantıda sorgulayanlar oldu tabi zaten o yüzden sert sözler ve birliktelik yok ya yönetimde.hangi yöneticiye giderseniz gidin başkasının arkasından sallayacaktır.tekrarlıyorum kazım yılmazın bir sucu yok ama kazım yılmazın yöneticiye bırak deme yetkiside yok oda biliyorki bırak derse sadece 1 kişi bırakmıyacak yaprak dökümü olacak.tahsin onun kuşu şirket mantıgı ile kuşu başkan hep pofpoflanmaya alışmış.menteşoglu gibi ama cagımız artık menteşoglu cagı değil.8 trilyon para saglamda nasılsa tahta acık ve tff zaten bu parayı ödüyecek öyle yada böyle.celebiye bende katılıyorumda elimizde başka ne güc var ona katılmamızda bir güctür bak en azından bana karsı 3-4 kişi oldunuz.

senin bizden hiç farkon yoksa bilir havayla yazma derim ben

gerçekler

ugurozkan yönetim 3.ayından önce 1,5 aydır bu sancıyı cekiyor.sportif sancının sebebi malum.yönetimin gec kurulması ve spor gecmişli yönetici bulunmaması...bu güne kadar alınan topculardan yerliler tamamen isa turhan kaynaklı.yabancılarda zaten menejer mecburiyetiniz var.a listesi b listesi ve petkovic listesi vardı.bu liste karma halde uygulandı.bu bilgileri sadece isa ve suat cakır bilebilir.ben yönetici değilim benim yerimi soruyorsan ben bugüne kadarda susmadım.....bunu bilen biliyor benim duruşumu sorarsan zaten kazım başkanı desteklediiğimi gördün.erkut başkanıda aynı tepkiyi verdim.galip öztürkede aynı tepkiyi verdi.ben samsunspor başkanı koltuguna kim oturursa saygı duyarım.ekibini secme şansı verilse elbetde istemeyecegim insanlar vardır.erkut yönetiminde rüştü arapoglu oldugu gibi,yada tahsin kosif gibi.

gerçekler

celebi olayı kişileştirmekse amacın gel kişileştirelim.sor istediğin soruyu ve alamzsan cevabını saat gün ve isim olarak sen haklı ol ama alırsan o zaman havaya konuşan oldugu kabul et

celebi

ben herhangi bir yorum yapmıyorum yönetim ve kişiler hakkında. öyle esrarengizleride oynamıyorum. olayı kişiselleştirmiyorum. sadece çok bilmiş bir havan var gibi. yani bu sitede burada senin kadar bir çokşeyi bilen var zaten ve dedklerin yeni bir şeydeğil gibime geliyo

gerçekler

öylemi cok bilen varsa..neden tocunun üstüne gidenlere neden yönetimde benim gibi sahıslara vuranlara yalan yanlış bilgi kirliliği yapanlara durun demediler...neden onlara şu kirliliği durdurun demedin de halen kirlilik devam ediyor??

celebi

denilmediğini nereden biliyorsun. sen dedinde olmadı mı.

gerçekler

ha bana şunu dersin tahsine neden vuruyon diye.bende sana şunu derim.suat cakır neden futbol sube olarak ortada yok?neden isa tesislere sokulmadı kapıda güvenlik sana yasak giriş dedi?neden calışanların cogu atıldı kovuldu?neden kadro dışılar gazetelerde takımın en iyisi iken kadro dışı bırakıldı?

ugurozkan

@gerçekler
kimsenin size karşı tavır aldığı yok. her şeyden kosif'i sorumlu tutuyorsunuz kemal olayından da. olay biraz kişisel gibi.
isa turan'ın istifasının, suat çakır'ın(siz olmadığınızı kabul ediyoruz) koltuğunun sallantıda olmasının, galip öztürk'ün desteğini çekmesinin sebepleri neler?

celebi

sen biliyorsan söyle. ancak yorum yapmadan esrarengiz bir yorum ve hava katmadan

gerçekler

ben anlatamıyarsam sen anlat celebi.varmı cebinde 8 trilyon para varsa gel cıkalım basına biz samsunspordaki gidişatdan memnun değiliz kazım başkan yaptıgı masrafları cıkarsın nakit ödemeye hazırız.listemizde sportif olarak 10 kişi mali olarak 5 kişi teknik olarak 5 kişi olacak diye

celebi

yönetim dinlemedi samsunspor.bize mi anlatayım dedin meseleleri.

gerçekler

isa turhan olayı net...mali işler tahsin kosifte topcuyu samsuna getiren ilk görüşmeleri rakamı oturtan sekli veren isa.tahsin sonradan araya grip olmaz bu tarz olmaz diyerek.isa ya verilmiş yetkiyi deliyor.otorite ve sistemi patlattı isa hocada ben yokum kolay gelsin dedi.suar cakır ın sancısı yönetim kurulurken verilen göreve başkalarının karışıyor olması.siz kulup personeline sordugunuzda suat beye bişey sordugumuzda cok bilene sorun diye cevaplıyor diyecektir.yani suat cakır rahatsız koltugu sallantıda değil.rahatsız fark bu

gerçekler

evet yönetim dinlemedi yönetim kendinide dinlemiyorki.ayrıca size anlatmam seni rahatsız etti ise.özür dilerim rahatsız olman için değil.bilgilendirmek için yazdım.ayrıca halende arkasındayım yazdıklarımın