Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

kamuri

sokim kemalinede kılıçarslanına da hakan bayraktarıına da tahsin kosifine de yeter lan artık  >:(

ugurozkan

galip öztürk'ün yönetimden tam olarak desteğini çekmesinin sebebi nedir?

gerçekler

galip öztürk istanbuldaki yönetime yemekte.2 cümle kurdu 1.cümle şu idi isa sen varken biz gitmişiz dışardan adam aramışız.buna gerek yokmuş.2.cümle bu takımı bırakamazsın evini görmüyeceksin uyumayacaksın kimi isteyeceksen kim sana hayır derse beni arıyacaksın dı.orda herkez isa ya duydun dimi top sende takım sana emanet arkandayız dedi.sonra galip cekilince ortalık bu hale geldi

yilmazselcuk55

Peki Galip Öztürkün Geri dönme ihtimali Var mı ?

gerçekler

tabiki var kazım başkan ve galip öztürk ben öyle olmasını canı gönülden umuyorum.cıkmamış candan ümit kesilmez.

gerçekler

galibin yada başka birinin yada kazım başkanın hatalarından dönmesi için tek önemli şey camia eger camia birlik olursa.cözülemiyecek bişey yok.yönetimden eski yönetimlere samsunun önde gelenlerine kadar birlik olunmalı.

ugurozkan

@gerçekler
ankaragücü'nden gelecek sportif direktörden bahsediyorsunuz şu anda tekrar gündemde mi?
hala galip öztürk'ün desteğini çekmesiyle ilgili bir yorum yapmadınız.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:31:21
galibin yada başka birinin yada kazım başkanın hatalarından dönmesi için tek önemli şey camia eger camia birlik olursa.cözülemiyecek bişey yok.yönetimden eski yönetimlere samsunun önde gelenlerine kadar birlik olunmalı.

Gecen sene Fatih Öztürk Suat Kılıç Sayesinde Oluşmuştu genel olarak bu hava takımla iç içe idiler şimdide onları harekete geçirmek lazım öyleyse

cgr

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:23:03
tahsin kosfin kariyer ve maddiyat durumu benim bilgim dışında.ve bence özlük hakkı o konuda yorum yapmam demek tahsin kosife kinliyim demek olur.ve ben samsunsporluluk duruşu dışında kinli değilim.ayrıca eski yönetici arkadaşlarından görüşe bildiği adam sayısıda 2 yada 3 ü gecmiyor diye biliyorum.tahsin kosifin bu hale gelmesindeki etken cahit kayadır kendisin metronun samsun müdürü olup.galip öztürk tarafından mali işleri takibe konumuştu olaylar bu hale gelince galip öztürk tarafından bu görev bırakıldı.sadece düz yönetici ve toplantılara bile gitmiyor.

Zaten cevap senın kurdugun cumlelerın ıcınde. Gorusebıldıgı 2-3 kisi diye. Acaba dıgerlerıyle neden gorusemıyor? Ya da onu neden adam yerıne koymuyorlar?

gerçekler

sedat hoca antalya sporla anlaştı bildiğim kadarı ile.yorum yapmamı istediğin konu inan cok uzun.ben isme takılmıyorum farkında isen önemli olan camia.ayrıca yorum olarak ne istediğini özür dileyerek anlamadım

Ajan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:26:13
galip öztürk istanbuldaki yönetime yemekte.2 cümle kurdu 1.cümle şu idi isa sen varken biz gitmişiz dışardan adam aramışız.buna gerek yokmuş.2.cümle bu takımı bırakamazsın evini görmüyeceksin uyumayacaksın kimi isteyeceksen kim sana hayır derse beni arıyacaksın dı.orda herkez isa ya duydun dimi top sende takım sana emanet arkandayız dedi.sonra galip cekilince ortalık bu hale geldi

İyi güzel hoşda bu yazıyı yazdığına göre ya yönetimdesin ya galip öztürk'ün evinde yaşıyorsun yada sende duyumlar ile hareket ediyorsun kulüp içerisinde bazı şeylerin kötü gittiğini hepimiz görüyoruz tahsin kosifin ne halt yediğini de az çok biliyoruz ama insanları karalamak ve zan altında bırakmak bu kadar kolay değil.Çok aşırıya kaçıyorsun diyebilirsin ama elinde ses kaydı belge görüntü veya konuşmalar sırasında orada olduğuna dair bir kanıt var mı? Yaptığın gizli tanık ifadelerine benziyor ki o ifadeler ile ülkemizde hapis yatan insanlar var.

gerçekler

cgr sorunun cevabı şu.sende 10 aylık erkut yönetiminde yada 12 ay lık 7 ay yönetici olsan ve karar defterine imza atsan son 2 aylık yada 3 aylık yönetime alınmasan.ve bu oluşumda erkuta karşı dursan hatda o zamanki yönetcilerin bir kısmını hırszılık tanımı ile tanımlasan.o yönetimden kac arkadaşın kalır.birde şunu diyeyim intikam ateşini samsun rize macında yakmış olarak saga sola konuştuysan.sana kim gel zeytin dalı der.haaa bu arada ne gariptirki yönetimde olmadıgı halde macları seref trübüninden seyrettin sana yine ne arıyor burda denmedi.ama o zamanki arkadaşların şimdi kombine aldı

ugurozkan

doğru sedat hoca antalya'ya gitti.
yeni yönetim kurulurken galip öztürk çok heyecanlıydı, çıkıp konuşma bile yapmıştı, sonra bir anda bu şekilde uyuşamıyoruz dedi ortadan çekildi, neden? sebepleri siyasi mi, yani siyasi seçimlerden sonra devam etmeye gerek duymadı mı, ya da borsaya girmenin analizi yapıldığında beklediği faydayı göremedi mi?

gerçekler

agent nerde gördün kişilerin özlük haklarına saldırı nerde yazdım küfür nerde yazdım mahrumiyete saygısızca laflar.istediğin hukucuyu getir.ben bunları yaşıyanım diyorum istediğin yerde yüzleşirim de.ama şunu unutma ben samsunspor kalemi altında konuşuyorum.özlük ve aile mahrumiyetine saygısızlık yok

gerçekler

özkan galip bey yol arkadaşlarının yanında durmadıgı gördü desek yada tercihlerini yanlış yaptıgını fark etmiş olamaz mı yada zamanı bekliyor.ama asla siyasi değil