Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

mimar55

galip öztürk çıkaracam dedi cıkardı küme düşmeyecek dedi ilk sene tutunacağız dedi tutunuruz feleket geçirmiş gibi yorumlar var bittik küme düştük diye bekleyelim görelim ben galip öztürke güveniyorum bu takımı şampiyon yapacam derse yapar bu adamın dahaca yapacam dediği ve yapmadığı birşey varsa söyleyin bilelim. bekleyelim görelim ne olacak

supernatural_55

Alıntı yapılan: mimar55 - 18 August 2011, 01:22:26
galip öztürk çıkaracam dedi cıkardı küme düşmeyecek dedi ilk sene tutunacağız dedi tutunuruz feleket geçirmiş gibi yorumlar var bittik küme düştük diye bekleyelim görelim ben galip öztürke güveniyorum bu takımı şampiyon yapacam derse yapar bu adamın dahaca yapacam dediği ve yapmadığı birşey varsa söyleyin bilelim. bekleyelim görelim ne olacak

Galip Öztürk takımdan desteğini çektiğini açıkladı,bayağı da zaman geçti açıklamasının üzerinden

gerçekler

ben suat cakır değilim.somut bişey isteyenler ne istiyorsunuz sorun...galip öztürk cıkardı derken...galip öztürk ne yapmıştır para vermiştir.ibra olan kongrede alacagı zaten tescil edilmiştir.2 trilyona yakın alacagı vardır

cembaba

Abi sadece Tahsin Kosif bu kadar ne yaptırabilir kulübe? nasıl bir lobisi vardır? Trabzonlular mı var arkasında. Büyümemizi istemeyen, rantçı, yalancı, bir adam nasıl bu kulübün içerisinde duruyor. Suat Çakır ne zaman kaçacak peki?

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 18 August 2011, 01:20:11
@gercekler

Bu kadar gerçeği ! yönetimde olup ta daha önce niye açıklamadınız?Ayrıca İstifa ettiğinizde söyleniyor doğru mu?

Uğur Yıldız

peki bu gerçekler bu kadar meydanda siz biliyosanız bunları yönetimden de başkalarıda biliyodur olanı biteni peki kazım yılmazla konuşmayı denedinizmi..bu olaylar böyle olmuştur böyle bitmiştir dediniz mi ben eminim bunların tamamının doğru olduğunu bilse tahsin kosifi yada adını bilemediğimiz diğer ayakçı yöneticileri o takımdan gönderirdi.

ult55ras

yeni yönetim şeffaf olacağız demişti ilk geldiğinde özellikle kulubün gelirleri giderleri konusunda ama laf çok icraat göremedik hala sizin bilginiz varmı futbolcuların maaşları kulubün gelirler nelerdir giderleri nelerdir. şuan borcumuz ne kadar vs...

gerçekler

galip öztürk olayı ap ayrı ordaki olay samsunsporun federasyonu ziyareti günü akşam yönetime yemek vermesi ile başladı.o yemekte bulunan bazı eski yöneticiler uyanık ın alacagı ile ilgili dogru yada yalan bazı bilgiler paylaştı.tabi menfaatleri oldugu için paylaştılar ve o gece yönetimdekilere öztürk uyanık haksız ve hesap sorulmalı tarzı konuşma yaptı.orda ona destek verenler samsuna dönüp evrakları incelediğinde olayın bir yere varmıyacagını anlayınca ve suskun kalınca ipler koptu

mimar55

Galip Öztürk takımdan desteğini çektiğini açıkladı,bayağı da zaman geçti açıklamasının üzerinden
[/quote]
ben askerdeydim kardeşim daha dün bitti askerlik en son takım üstünde desteği vardı...belli neden bomba transfer yapılmadığı..

cembaba

Galip Öztürk'te dolduruşa geldi yani... Adnan Ölmez döneminde de aynı şeyleri yaşamıştık.

samsunmania

Nedir bu kardeşim yahu. 5 yıldır kan kustuk, kahrımızdan ağladık, aşağılandık, tam derin bir ohhh çekmişken böylesi durumlar karşımıza çıkıyor. Galip Öztürk kimlerin alacağının olup olmadığını, kimlerin paralarını isteyeceğini bilmiyor muydu? Bal gibi biliyordu. Bence bize lige çıkarken ne kadar iyilik yaptıysa şimdi o kadar kötülük yapmıştır. İnşallah yanlışından döner. Bizler onu hep yanımızda iyiliklerle gördük ve görmek istiyoruz. Kızgınlığı bize zarar veriyor, hayallerimizi suya düşürüyor. Kazım Başkan'ın da profesyonel bir yönlendiriciye ihtiyacı var gibi. İşi bilen bir adam bu transferleri 5 milyona bile bitirirdi gibime geliyor anlatılanlara göre. Ve takımın kusursuz ya da eksiksiz olduğuna inandırılmış sanki. Ya da inanmak istiyor.

supernatural_55

Alıntı yapılan: mimar55 - 18 August 2011, 01:32:30

ben askerdeydim kardeşim daha dün bitti askerlik en son takım üstünde desteği vardı...belli neden bomba transfer yapılmadığı..

hayırlı olsun kardeşim;)

jurista

Yazdıklarınızın çoğu dilek ve temenni ,geri kalanını da az çok biliyoruz zaten.

Önemli olan;
1- siz bu gerçekleri yönetim kurulu ile paylaştınız mı ?
2- O toplantılarda elinizi masaya vurup yanlış gittiğini düşündüğünüz eylemleri sorguladınız mı ?
3- Madem Kazım Yılmaz iyi niyetli ( benim de şüphem yok ) neden bu gerçekleri görmezden geliyor ?
4-Kadro dışı kalacak futbolcudan önce liste dışı kalacak yönetici varsa eğer 8 trilyon vermiş biri neden bu gücünü kullanamıyor ? Dile kolay tam 8 trilyon...Bu kadar parayı verip kendi  davuluyla tokmak çalan birine Kazım Yılmaz gibi yııllarını ticarete vermiş,para konusunda oldukça deneyimli biri neden müsade ediyor ?
5-Çelebiye katılıyorum,taraftarın protestosu ile çözümlenecek şeyler değil bunlar.Somut önerileriniz olmalı,yaprak dökümü bir süre sonra yerini çiçek açmaya bırakamaz mı ? Yok mu böyle bir ihtimal..

Onca parayı vermiş biri deli mi ligden düşmenin en büyük favorisi bir takıma müsade etsin.Yok mu bir b planı ?

gerçekler

hesaplarda seffalık olurdu ama olmadı nedeni ise.tahsin kosifin kin duygusu ve samsunsporluk duruşunu unutması ilk toplantılarda görevlendirmeyi alınca.eski yönetim hakkında her yerde konuşmaya başladı.sorarım size özel kininizi başka bir amacla birleştirirseniz sonuc ne olur.eski yönetimden tepki aldı ve ipler koptu.onun dışında eski borclar var gecen seneki kadroya.başka bir olumsuzluk yok tabi bu sene yapılan transfer ve kamp harcamalrı dışında.oda daha netleşmedi

ugurozkan

@gerçekler
yönetim üçüncü ayında, bu gece ne değişti de gerçekleri açıklamaya başladınız?
menejerler vasıtasıyla yapılan transferleri beğenmiyorsunuz, bugüne kadar transfer edilen on civarındaki oyuncunun hangileri petkoviç'in isteğiyle alındı, hangilerini yönetim getirdi?
yönetimde kendinizi kazımcılar-galipçiler-markacılar-samsunsporlular arasında nerede görüyorsunuz?
yönetimin göreve gelirken hedefi neydi şimdi ne oldu?
galip öztürk'le yaşanan sorunun kaynağı ne?
isa turan'la yaşanan sorunun kaynağı ne?