Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

ugurozkan

peki bu yetki karmaşası on yönetim kurulu toplantısıdır konuşulmuyor mu?

cembaba

Bu çok önceden denmişti. Tahsin Kosif'i hatırladığım kadarıyla, Ercüment Coşkundere'nin zamanında SBÇ ile istifaya davet etmiştik. Can Ulun'un da hakeza gitmesindeki sebep Tahsin'dir. Onu da geçtim bu adam yalancının önde gideni ve bunu bizler biliyoruz. Taraftar ne yapabilir kulübün içine. Geçen sene bir isyan şampiyonluk getirdi. Bu sene hiç bir şey yapamaz.

gerçekler

anlatamıyorum galiba konuşuluyor.ama hep birisinin birilerine cevabı var.bunu garipsemekte yanlış.eski yönetcileri bul mesela naci pınar sana diyecegi bazıları sırf muhalefet yapmak için dogmuştur der

gerçekler

cem bu sene taraftar bişey yapamaz haklısın bu sene taraftara düşen camiayı birlik ve beraberliğe cagırmak.bu gidişata sadece camia dur diyebilir camiadan kastım fuat başkan,siyasiler yada eski yönetim kurulu üyeleri yada samsunun sevilen cevresi olan iş adamları

ugurozkan

peki turan-kosif çekişmesi kemal'den başka hangi futbolcularda yaşandı, samsun'a gelip de imza atmayan dış transferimiz mi oldu? onur türk'ün gidişinde de bu mu etkili oldu?

gerçekler

bak onur türkü gönderende hoca  istemiyor diye tahsindir.evet hoca istemeye bilir ama onur türk a2 de kalmalı idi.samsuna gelip imza atmayan topcu tabiki oldu bunu basından okudun.yada şunu diyelim samsuna gelecekken gidende oldu.şu an imza atmamış topcularımız var.huzursuz olan da var.şu ana kadar transfer bitmeli idi her cıkan isim takımdaki bir topcunun kafasını karıştırıyor.imzası yaplandırması yada iyileştirmesi bekleyen topcu isim ve mevki duydukca rahatsız.

ali ihsan

Galip Öztürk artık yoksa yönetimde bulunan adamlarıda ayrılsın.

Hocaya ve sistemine ve alınan topçulara güvenmekten başka seçenek yok.

Toplama takım olduk.Geçen sene ki Buca'dan pek farkımız yok,görüntü olarak.Sadece başımızda kaliteli bir hoca var ve takım iyi çalışıyor.Uyum problemi aşılırsa ve sistem tutarsa işler yoluna girer.Yoksa geldiğimiz yere döneriz zaten.

Üniversitede Felsefe hocamız şöyle derdi " Boşuna uğraşmayın .öte giren şemsiye açılmaz "  Bize de giren girdi zaten.Bu saatten sonra pek elle tutulur isim almak zor.İnşallah alınan topçular form tutar.

cgr

Daha oncekı yonetımlerde adeta Kankası olan arkadaslarını, sımdıkı paralı baskanın yamagı olmaya tercıh eden Tahsın Kosifin ne yapmaya calıstıgını az cok bılıyorum. Tamamen bıtmıs olan kariyerini ve maddiyatını kurtarmaya calısması... Bunu cok cok yakından bılıyorum.

ugurozkan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:16:38
bak onur türkü gönderende hoca  istemiyor diye tahsindir.evet hoca istemeye bilir ama onur türk a2 de kalmalı idi.samsuna gelip imza atmayan topcu tabiki oldu bunu basından okudun.yada şunu diyelim samsuna gelecekken gidende oldu.şu an imza atmamış topcularımız var.huzursuz olan da var.şu ana kadar transfer bitmeli idi her cıkan isim takımdaki bir topcunun kafasını karıştırıyor.imzası yaplandırması yada iyileştirmesi bekleyen topcu isim ve mevki duydukca rahatsız.

samsun'a gelip de imza atmayan murat kalkan dışında kim var?

gerçekler

şimdi murat kalkanda sakatlık sorunu oldu ama orduya gitti.bazı sakatlıklar var sana göre sakatlık bana göre değil tıp dilinden anlamam.para sorunu oldu evet isanın odasında konuşulan ödeme planı tahsinin odasında değişti.galiğ öztürk demese idi böyle olmazdı.yani olurdu ama hamilik yada korkumu diyelim olayı bu kadar su üstüne cıkarmazdı.

Serkan

bu tahsin kosif ne pislik bir adammış ya.

cembaba

iyi de abi hakan bayraktar - kemal - orhan - kılıcaslan bu takımda kalmadı. kım cıkıp oynayacak? Takım kur deseler 10 tane defans, 4- orta saha 2 de forvet var. Anlamadım gitti.

yilmazselcuk55

iş işten geçmeden bu halin bi çaresine bakmamız lazım beyler başka çıkış yok ...

ugurozkan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 02:18:57
şimdi murat kalkanda sakatlık sorunu oldu ama orduya gitti.bazı sakatlıklar var sana göre sakatlık bana göre değil tıp dilinden anlamam.para sorunu oldu evet isanın odasında konuşulan ödeme planı tahsinin odasında değişti.galiğ öztürk demese idi böyle olmazdı.yani olurdu ama hamilik yada korkumu diyelim olayı bu kadar su üstüne cıkarmazdı.

galip öztürk ne demese?

gerçekler

tahsin kosfin kariyer ve maddiyat durumu benim bilgim dışında.ve bence özlük hakkı o konuda yorum yapmam demek tahsin kosife kinliyim demek olur.ve ben samsunsporluluk duruşu dışında kinli değilim.ayrıca eski yönetici arkadaşlarından görüşe bildiği adam sayısıda 2 yada 3 ü gecmiyor diye biliyorum.tahsin kosifin bu hale gelmesindeki etken cahit kayadır kendisin metronun samsun müdürü olup.galip öztürk tarafından mali işleri takibe konumuştu olaylar bu hale gelince galip öztürk tarafından bu görev bırakıldı.sadece düz yönetici ve toplantılara bile gitmiyor.