İsmail Uyanık'tan Galip Öztürk'e Cevap

Başlatan engin55, 03 July 2011, 22:51:38

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: uykan - 04 July 2011, 18:56:37
Deplasmana gitmek için futbolcu satarız armagan muhabbetinde oldugu gibi

Yok daha neler?
Gerçekten böyle mi olur sanıyorsun?
Üstelik deplasmana gitmek için futbolcu sattığımız o başkanı Samsunspor'un başına kimin saldığını da iyi bilmen lazım!

uykan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 July 2011, 18:58:43
Yok daha neler?
Gerçekten böyle mi olur sanıyorsun?
Üstelik deplasmana gitmek için futbolcu sattığımız o başkanı Samsunspor'un başına kimin saldığını da iyi bilmen lazım!

:)

mehmet yılmaz

Demek ki biliyormuşsun sevgili Uykan  :evet: :ok

Ayberk

Burası Süper Lig. İddadan gelen parayla her yere gidilir, üstüne de para kalır, herkesin içi rahat olsun ::) 8)

samuray

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 04 July 2011, 00:00:18
İş savcılığa ve mahkemeye düşer. İsmail Uyanık  suçsuzsa aklanır. KArşı tarafa tazminat davası açar. Suçluysa cezasını ceker. Bir sürü söylenti gazetelere düşmüşse kamu vicdanı rahat değilse bunu rahatlatmanın yolu mahkemece aklanmaktır. İnsanlar burada hep aynı fikiri savunursa korkudan farklı fikir savunamazsa doğru sadece yazılan mı olur? Rahatsız olsakta katılmasakta yapılan aksi yönde yorumlara saygı duymalıyız tabi hakaret ve küfür yoksa. Bende aksi yönde düşüncemi yazmak zorundayım.Benim aklım rahat değil.Doyurucu bir bilgi alamadım.Kimseyi savunmuyorum yada yermiyorum.Benim için önemli sadece Samsunspordur. İsmail uyanık benim verilemeyecek hesabım yok diye daha öncede açıklamıştı ancak bilindiği üzere aksi yönde yapılan yorumlar,haberler bir türlü bitmedi.İstiyorumki şu iş kökünden halledilsin.Herşey açığa kavuşsun.
ya gelmiş geçmiş en büyük başkandan söz ediyoruz şu takıma ne katkılar verdiğini neler yaptığını ne çabuk unutuyoruz hakkında veerilen beraat kararını açıklıyor hala öküz altında buzağı arıyorsunuz

uykan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 July 2011, 19:06:36
Demek ki biliyormuşsun sevgili Uykan  :evet: :ok

Demekki neymiş Parayla saadet olmaz..!

samuray

ya şi işlere bak tam bi oh diyecekkentam bir bermuda şeytan üçgeninin ortasında kaldık ya bir tarafta galip öztürk hem ismail uyanığı suçluyor hemde yeni yönetime sizde bu işin üzerine gitmekten imtina ederseniz desteğimi çekerim diyor biz taraftarlar olarak bu sene ne kadarda umutluyduk neler umuyorduk nelerle uğraşıyoruz işmdilerde tam bir kaos

erkutdem55

Bu memleket 90lı yıllarda ve sonrasında Samsunsporlu kalabildiyse bunda en büyük pay İsmail Uyanık'ındır.İsteyen istediği kadar sallasın umrumda değil.O zamanları yaşayanlar neyin ne olduğunu çok çok iyi bilir.Benim gözümde ilelebet efsane başkan olarak kalacak,isterlerse suçlu bulup idam etsinler.Ortaokuldayken sıradan bir günde üzerimde Samsunspor atkım var diye yoldan çevirip halimi hatrımı soracak kadar büyük bir Samsunsporluydu.Arkasında korumalarıyla da dolaşmazdı.Gerisi vız.

samuray

efsane başkan hakkında yazdıklarına aynan katılıyorum

samuray

Alıntı yapılan: kamuri - 04 July 2011, 12:44:56
bence galip ozturk hakli ismail uyanikin parasi yoktiki kulube 3.5milyon dolar verdim diyor

nerden biliyosun :rulet: parasının olmadığını yanında muhasebeci felanmıydın :kafa:
yok arkadaş müneccim olmalı (efsane başkanın işadamıolduğunu bilmiyor galiba)

deli 55

ben galip öztürke de çok kızıyorum ama şu da var;ismail uyanığın 2 trilyon cebinden para verecek kadar zengin olduğuna inanmıyorum açıkçası.galip öztürke en çok kızdığım nokta bu başkanı ve yönetimi kendi istedi şimdi ise destek vermemekten bahsediyor.vermezse vermesin.ama ismail uyanığa da güvenim tam değil açıkçası

babasamsunlu

vay anam vay.. :( :( :(
Uğruna pankartlar açtığımız adam içn neler söyleyebiliyoruz... :( :(
Kemal içinde aynısını yapıyoruz şimdilerde..
Tıpkı Serkan içinde Celil içinde yaptığımız gibi...
Hatta şimdi gelse diye dua ettiğimiz Ertuğrula neler sallamadık ki..

Salladıkta sonrasında neler oldu ?
İlhan Ummaklara Ömür ejderlere kaldık..
20 yaşındaki adamların taraftara el kol hareketi yapmalarını izledik.
Türk telekomdan 5 yedik...
Bunca vefasızlıktan sonra daha fazlasını bile hakettik...

Bence güzelliklerin hiç birini haketmiyoruz..
Çünkü kulaktan dolma bilgilerle insanlara inanılmaz vefasızlık yapıyoruz..
Gıybet yapıyoruz..İftiralara ortak oluyoruz..

Bazen düşünüyorum Nuri hoca yaşasaydı herhalde onada sallardık..
Emin abi hoca olsaydı veya yönetimin herhangi bir kademesinde olsaydı onada sallardık..
Niye sallamayalım ki ?Nede osla duyum sağlam ...  :x(( :x(( :x((

Mehmet hocama bile Salladık..Ağza alınmayacak küfürler yazdık..
Engin abiye bile salladık...Siteye salladık.. :( :( :( :(

Dünyada iki şeyden çok korkmuşumdur..Biri iftira diğeride vefasızlık..
Şuan ikisini birden yaşayan İsmail Başkanım,Allah yardımcın olsun..
Tüm kalbimle inanıyorum ki sen bunları yapabilecek kadar basit bir insan değilsin...
Allah yolunu açık etsin...

south_london

Alıntı yapılan: deli 55 - 04 July 2011, 20:24:18
ben galip öztürke de çok kızıyorum ama şu da var;ismail uyanığın 2 trilyon cebinden para verecek kadar zengin olduğuna inanmıyorum açıkçası.

yazmim diyorum ama zorla yazacam  doruk holding uno komşu fırın duydunmu? parası yoktu elini açıp dua ediyodu yukardan para yağıyodu dimi samsunspor tesislerine onlarda şemsiyeyi ters çevirip para topluyolardı. ama sanırım sen ismail uyanıkın özel muhasebecisi olabilirsin inanmadığına göre

deli 55

samsunspor ismail uyanık döneminde türkiyenin futbolcu transferlerinden en çok para kazanan kulübüydü.kaç tane yıldız futbolcu getirdi büyük paraya da bu kadar borca girdik.ben bu paraların nereye gitiiğini yıllardan beri anlamıyorum.ismail uyanığı direk suçlamıyorum ama şüphe duyduğum şeyi söylüyorum.o kadar büyük holding patronuydu da samsunspor bu kadar büyük paralar kazandığı dönemden sonra neden bu hale geldi.ben açıkçası uyanık döneminde de yolsuzluk olduğunu düşünüyorum.direk ismail uyanığı suçlamıyorum ama ya yönetimi yedi bu parayı ya da kendisi...

since1965

Çüş o kadar degil.İsmail Uyanık ın kişisel servetini tartışacak kadar küçülme arkadaşım.