İsmail Uyanık'tan Galip Öztürk'e Cevap

Başlatan engin55, 03 July 2011, 22:51:38

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 July 2011, 23:50:59
Bildiğim kadarıyla her yönetim kurulu toplantısında kulübün alacaklarına temlik koydurulabiliyor ve bunun ispatlanma yükümlülüğü de yok.
(Beraat edilebilir ama bu suçsuz olunduğunu göstermez.)

Sitedeki avukat abilerimiz daha iyi bilir ama hukuken bir davada beraat kararı verildiyse o kişinin suçsuzluğu tescil edilmiştir.

AntZ

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 July 2011, 23:50:59
Bildiğim kadarıyla her yönetim kurulu toplantısında kulübün alacaklarına temlik koydurulabiliyor ve bunun ispatlanma yükümlülüğü de yok.
(Beraat edilebilir ama bu suçsuz olunduğunu göstermez.)

Ama beraat etmişse yönetim müdafii olmamış ve konu böylece kapanmıştır diyenlerin başka niyetleri olduğunu gösterir  ;)

FaTiH_HaN

Samsunsporluluğundan şüphe etmediğimiz iki insanın bu şekilde karşı karşıya gelmesi çok üzücü. Bu kapışmayı inşallah Samsunspor dışında gelişir ve takımımız bundan zarar görmez.

sadece55

Belgeler de görünenler açık..Sadece bu iş çok kişiye dokunduğundan kimse bu işe girişemedi..Ama bir gün inşallah kimin şerefsizliği varsa çıkacaktır bir yerlerden...

epçeli köylü

İş savcılığa ve mahkemeye düşer. İsmail Uyanık  suçsuzsa aklanır. KArşı tarafa tazminat davası açar. Suçluysa cezasını ceker. Bir sürü söylenti gazetelere düşmüşse kamu vicdanı rahat değilse bunu rahatlatmanın yolu mahkemece aklanmaktır. İnsanlar burada hep aynı fikiri savunursa korkudan farklı fikir savunamazsa doğru sadece yazılan mı olur? Rahatsız olsakta katılmasakta yapılan aksi yönde yorumlara saygı duymalıyız tabi hakaret ve küfür yoksa. Bende aksi yönde düşüncemi yazmak zorundayım.Benim aklım rahat değil.Doyurucu bir bilgi alamadım.Kimseyi savunmuyorum yada yermiyorum.Benim için önemli sadece Samsunspordur. İsmail uyanık benim verilemeyecek hesabım yok diye daha öncede açıklamıştı ancak bilindiği üzere aksi yönde yapılan yorumlar,haberler bir türlü bitmedi.İstiyorumki şu iş kökünden halledilsin.Herşey açığa kavuşsun.

Tufan

bu 2 konuya yazmak istemiyorum çünkü biliyorum ki birşeyler yazsam Galip Öztürk'ün kongre konuşması gibi siyasete girerim zamanlama, içerik ve en önemlisi kamuoyunun önüne atılan isim bakımından talihsiz bir olay.
İsmail Başkan en verimli yıllarında zengin olup köşeyi dönebilecekken 13 sene Samsunspor'umuza ve Türk sporuna hizmet etmiş biri keşke bi savcı çıkıp araştırsa, dava açsa temcit pilavı gibi uzamasa bu muhabbet.

Samsunspor'umuz değil tek bir işadamının hiç bir kimsenin tekelinde değildir desteğimi çekiyorum demek ne demektir Vestel Manisa, Çanakkale Dardanel gibi bizde Metro Samsunspor muyduk ya benim haberim yoktu? yardım menfaat güdülmeden yapılır benim bildiğim.

Ayberk

Cidden çok can sıkıcı bir olay, zamanlaması acaba neden şimdi bunu da merak ediyorum :-\ :(

celebi

yirmiuc

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 03 July 2011, 23:54:45
Sitedeki avukat abilerimiz daha iyi bilir ama hukuken bir davada beraat kararı verildiyse o kişinin suçsuzluğu tescil edilmiştir.

"Suç işlediği yargı tarafından ispatlanamayan herkes masumdur."

Burada da ortada suç olsa bile ispatlanamayacak bir durum var.

Sercan

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 03 July 2011, 23:57:53
Samsunsporluluğundan şüphe etmediğimiz iki insanın bu şekilde karşı karşıya gelmesi çok üzücü. Bu kapışmayı inşallah Samsunspor dışında gelişir ve takımımız bundan zarar görmez.

Ben o iki kişiden sadece İsmail Uyanık'ın Samsunsporluluğundan şüphe etmiyorum kendi adıma...

Uğur Yıldız

ismail uyanıktan şüphe eden adamın aklından şüphe ederim.

holigan5565

eğer G.öztürk ismail uyanığı karşısına alacaksa bende şüpheyle baktığım G.öztürk hakkında şüphelerimin haklı olduğunu anlarım galip öztürk ün eğer ismail uyanıkla sorunu varsa samsunsporu arkasına alarak bunu yapmasın zaten böyle bir şeye kalkışırsa isterse kral olsun böyle adamı Samsunsporun ne yanında ne de arkasında isteriz.kimse bu taraftarın önünde ismail uyanığı küçük düşürmeye cesaret edemez.ismail uyanık bu takımın efsane başkanıdır galip öztürk önce rütbeni bil öyle konuş.

yilmazselcuk55

Olması gerektiği gibi bir BAŞKAN. Örnek bir spor adamı. Hakkettiğine hakkettiği şekilde cevaplar veren oldukça mantıklı konuşan oldukça mantıklı işler yapan bir insan...  :evet: :evet: :evet:

İsmail Uyanığı suçlayan Karşısında Bizi Bulur  :rulet: :rulet: :rulet:

Castiel

resmen taraftarı ikiye böldüler.İsmail uyanıkcılar ve galip öztürkcüler

holigan5565

Alıntı yapılan: Castiel - 04 July 2011, 01:27:54
resmen taraftarı ikiye böldüler.İsmail uyanıkcılar ve galip öztürkcüler

böyle bir ayrım yok İsmail Uyanığın arkasında durmayanın samsunsporluluğundan şüphe ederim