İsmail Uyanık'tan Galip Öztürk'e Cevap

Başlatan engin55, 03 July 2011, 22:51:38

« önceki - sonraki »

bengülü

sonsuza kadar sonsuza kadar ismail başkan sonsuza kadar seviyoruz
sayın  uyanık öyle yada böyle tam 13 yıl takımı ayakta tutabildi ya diğer başkanlar ne yaptı o kadar belediye ve şehir desteği geldiği halde takımı ne hale getirdiler 5 senedir  birde başkan olmadığın halde tehdit ediyorsun sayın galip öztürk size yeri geldiğinde galip baba dedik takımı al dedik ama samsunspor taraftarına yanlış yaptın taraftarın gözünden düştün

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: AntZ - 04 July 2011, 11:20:32
Galip Öztürk güçlü adam da o gücü başkaları yönetiyor farkında dağil.

burası çok önemli. :ok

holigan5565

Beni götürdüğü Samsunspor maçlarıyla babam Samsunsporlu yaptı.Bugün babam hayatta değil ama babamdan bana kalan en sağlam miras Samsunspor.Ama İsmail Uyanık bize samsunsporla gurur duymayı öğretti.Samsunsporlu olarak başımız dik gezmeyi öğretti bu yüzden benim için İsmail Uyanık 2. babadır belki hiç tanışmasamda.Efsanedir bayrak gibidir İsmail Uyanığa dokunmayı bırak laf söyletmem.
İsmail Uyanık bugün gelse hiçbiriniz o kapıdan içeri giremez.İsmail başkanın olduğu yerde sizin adınız bile geçemez.ne yzy ne adnan ölmez nede g.öztürk bu taraftarın büyük başkanı İsmail Uyanıktır siz ne yapsanız onun rütbesine ulaşamazsınız boşa uğraşmayın. :redcard:

kamuri

bence galip ozturk hakli ismail uyanikin parasi yoktiki kulube 3.5milyon dolar verdim diyor

nerden biliyosun :rulet: parasının olmadığını yanında muhasebeci felanmıydın :kafa:

misafir

ıkısıde samsun ıcın samsunspor ıcın önemli iki kişi okuyorum  yorumları ismail uyagına duygulsal baglılık netıcesınde galıp ozturke bırakırsan bırak yazıları okuyorum ... oyle yada  boyle hem bagıs olsun hem adı yada maç prımı karsılıksız para vermıs kımse yokken dısardan destek vermıs hatta bır kez almaya bıle kalkmıs ama verılmemmıs bır baskanlıgı bıle vardır ... bırılerıne laf soylerken lutfen karsı tarafında cok masum oldugunu zannetmeyın ...ben sahsım adına galıp ızturkeun sonuna kadar haklı oldugunu zannetmemekle bırlıkte ısmaıl uyanıgında samsunspor konusunda cok da masum oldugunu sanmıyorum...bır de merak ettıgım bır sey var galıp ozturk yok gecen sene 180 bın vermıs de falan mıs gecmıs senelerde su kadar vermıs te falan mıs ta acaba verdıklerının ne kadarı bagıs ne kadar temlıklı alacak ve ısmaıl uyanık ne kadar bagıs vermıs ne kadar temlıklı alacagı var ...bırde burda yazan arkadaslar bunları cevaplarsa benım gıbı konudan bıcahıl olan arkadaslarınını abılerını sevındırmıs olurlar

Atakumlu

Alıntı yapılan: kamuri - 04 July 2011, 12:44:56
bence galip ozturk hakli ismail uyanikin parasi yoktiki kulube 3.5milyon dolar verdim diyor

nerden biliyosun :rulet: parasının olmadığını yanında muhasebeci felanmıydın :kafa:

abi gozunu sevim alıntı yaparak soylesen sunları.. bi an diyom kamuri abi kendiyle celiskiye mi dusuyo diye  .:.:.

kamuri

abi gozunu sevim alıntı yaparak soylesen sunları.. bi an diyom kamuri abi kendiyle celiskiye mi dusuyo diye  .:.:. sorryyy ;)

Lusage

Alıntı yapılan: cezayir55 - 04 July 2011, 09:39:10

5 milyon borç ve 15 milyonluk kadroyla YZY ye takımı teslim ettikten sonraki sezon kadroda oyuncu kalmadı. İlhan ve Tümer şerefsizlerinin başı çektiği oyuncular takıma hiç bir maddi girdi sağlamadan ayrıldılar. Bunun sonucunda yapılan transferleri gökten yağan para ile yaptı değil mi?

yirmiuc

"Sırf 2 milyon Mark Kuşadası'na İlhan için bonservis bedeli ödedik." İsmail Uyanık.

Yusuf Ziya Yılmaz döneminde ayrıldılar bizden, hatırladığım kadarıyla ikisinin bonservisi için o zamanın parasıyla 2 Trilyon alınmıştı.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 04 July 2011, 13:33:21
"Sırf 2 milyon Mark Kuşadası'na İlhan için bonservis bedeli ödedik." İsmail Uyanık.

Yusuf Ziya Yılmaz döneminde ayrıldılar bizden, hatırladığım kadarıyla ikisinin bonservisi için o zamanın parasıyla 2 Trilyon alınmıştı.

yani?

İsmail Uyanık, 2001'in şubat ayında başkanlııktan ayrıldı ve y.ziya yılmaz'a bıraktı. O zaman samsunspor'un yaklaşık 10.000.000 lira borcu var ve bunu yeni yönetime devrederken bildiriyorlar. Hatta uyanık, y.ziya yılmaz'a başkan borçsuz alacağım dersen ilhnla tümer var, ikisini istanbul takımlarına bu paraya satayım, 0 borçla al kulübü diyor y.ziya yılmaz ise "samsun şehri için önemli bir para değil bu, oyuncular kalsın diyor ve devir teslim tamamlanıyor.

1.5 yılda samsunspor küme düşmenin eşiğinden dönüyor ve 2002'nin eylülünde bin türlü vaatle, valinin, belediyenin, siyasilerin araya girmesiyle birlikte ismail uyanık istemediği halde geri getriliyor. o gelene kadar şuradan arsa satışı var, otel ve avm inşaatı var, para gelecek diyenleden tık çıkmıyor. adnan ölmez yönetimie 5 trilyon kaynak aktaran bş. bld.si ismai luyanık yönetimine sadece 38.000 lir yardımda bulunuyor. ismail uyanık da ortaklıklarını bozarak, iş hayatında biriktirdiği paraları alacak gösterek Samsunspor'a kullanıyor. Bugün alt tarafı bir kemal için bile çok para istiyor diyenler, o zamanki kadroda bulunan serkan, celil, ertuğrul, sonrsında evren, krita, kais gibi adamların kaç paraya oynadıklarını hesap edebilirler sanırım.

biz anlamaktan ve anlatmaktan bıktık ama mahkemede aklanmış bir adama bile o sayılmaz diyebilenler çıkıyor.

neymiş efendim, ismail uyanık temliğini niçin alıyormuş? zaten üç yıl önce de dedi bunu, Samsunspor şu an zor durumda, verecek parası yok. ben temliğimi istemiyorum ama ne zaman ki gelirleri artar ve ödeme yapabilecek duruma gelir, o zaman alırım diyor. ortada bir sürpriz yok.

brigand

İsmail Uyanık bu takımı en başarılı şekilde yönetmiş. hem spor camiasında hem de taraftar gözünde belli bir karizmaya ulaşmıştır. hakkında bir çok iddaa ortaya konulmuş , ancak benim bildiğim kadarıyla hiçbirinde suçlu bulunmamıştır. Galip Öztürk geçen yıla kadar kazandığı değeri yavaş yavaş eritmeye, ve biraz oyuncak ilişkisi yaratmaya doğru ilerliyor sanki. ben severim Galip Öztürk'ü zor zamanlarda yetişmiştir. inşallah herşey tatlıya bağlanır çözülür. iki değerli adam değerlerinden birşey kaybetmemiş olur.

yirmiuc

Herneyse, sonuçta ben İsmail Uyanık düşmanı değilim, böyle algılanmasını da istemem.
Tek istediğim şaibeli durumların kuşku bırakmayacak şekilde açıklanması. Samsunspor üzerinden haksız kazanç elde edenler varsa ortaya çıkması.

kavak_55

umarım bu sidik yarışından zararı samsuspor görmez.hiç birine haklı veya haksız demek saçmalık olur bence.bir yolsuzluk varsa bunu çözecek mahkemelerdir.sonucu bekleyip göreceğiz.dediğim gibi bu süreçten inşallah zarar gören samsunspor markası olmaz.başkada yorum yapmak istemiyorum.her ikiside taraftar gözünde ayrı ayrı yerleri olan insanlar.önemli olan herşeyin güzel olanı samsunspor için yapılsın inaşallh.

uykan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 July 2011, 11:02:32
, galip öztürk desteğini çekse ne kaybederiz? bence hiçbirşey...

Deplasmana gitmek için futbolcu satarız armagan muhabbetinde oldugu gibi

Ayberk