İsmail Uyanık'tan Galip Öztürk'e Cevap

Başlatan engin55, 03 July 2011, 22:51:38

« önceki - sonraki »

since1965

İsmail uyanıgın en büyük hatası kendisine yapılan bu iftiralara karşı zamanında cevap vermemesidir.Her gelen aynı iftirayı atıyor.adliyenin yolunu mu bilmiyorlar bunlar olur mu bu kadar ya ayıptır ayıp.

özkan

Şimdi işi ciddi ciddi düşünüp yorumlamak gerek.İsmail UYANIK;hepimizin samsunsporluluğunu örnek aldığı,bir çok insanı samsunsporlu yapan,tarihimizin en büyük başkanı..

Suçlamayı yapan Galip ÖZTÜRK;paraya ihtiyacı olmayan,kendisini ispatlamış(ticari olarak),Samsunspor'lu ??? yapmış olduğu yardımlara göre ve özelliklede kongre günündeki konuşmalarına göre bir iş adamı.

Fakat işin ciddi tarafı Galip Öztürk resmen devletin hukuki birimleri bu yazımı ciddiye alıp suç duyurusunda bir bildirim olarak işlem yapabilirler diyor,kaldı ki bunu derkende suç duyurusuna örneklemelerle destek veriyor,serkan aykutun bonservis bedeli gibi bazı mali konuların ayrıntıları,hatta ve hatta uyanık döneminde olmamasına rağmen adnan transferinin bonservis bedelinin uyanıkla ilgisinin olduğunu belirtmesi gibi net açık uyarıcılar bulunmakta yazısında.

E bu taraftanda bakıyoruz uyanığın savunmasında son iki konu ile ilgili bir demeç yok.Buna karşılık her kongrede uyanık yönetimi ibra edilmiş..

Saçmalık,inşallah galip öztürkün geri adım atamaya çalışıpda vay efendim işte ben bu yüzden yokum diye saçma bir örneğin arkasına sığınıpda kaçışının başlangıcı değildir..

Ha giderse nolur,hiç bişey olmaz..

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: özkan17 - 04 July 2011, 04:16:14

Ha giderse nolur,hiç bişey olmaz..

evet giderse birşey olmaz. eski tas eski hamam devam ederiz.

sadece55

Bu takım da büyük yolsuzlukların döndüğünü hepimiz biliyoruz...Bunlarla yüzleşmeden bir yol alamayız..İsimler kim olursa olsun bu hesaplaşma yapılmalı

cezayir55

bence galip ozturk hakli ismail uyanikin parasi yoktiki kulube 3.5milyon dolar verdim diyor

veis

bu işin sonu facia olur demedi demeyin.geçen hafta aziz yıldırım denizlide şampiyonlugu kaybetdik ve o maçda şike vardı araştırın dedi sonuç ortada ülke karışdı.bunuda alıcaklar araştırmaya ve rezillik diz boyu olucak.kendi kendine kaşınmak demek bu olsa gerek.

misafir

ben mı yanlıs hatırlıyorum dıye kendı kendıme soruyorum  sankı bır roportajda benım boyle bır alacagım yoktur sadece gelırlere baska temlıkler konup gıtmesın dıye koydum samsunspor ne zaman ısterse kaldırırım demıstı dıye aklımda kalmıs ....

sosaka

Artık iş savcılara düşüyor.
Herşey araştırılmalı.

Hatta fenerlilerin gelip şampiyonluğu kutladığı http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/85065.asp bu maç bile

Ollivanders

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 03 July 2011, 23:54:45
Sitedeki avukat abilerimiz daha iyi bilir ama hukuken bir davada beraat kararı verildiyse o kişinin suçsuzluğu tescil edilmiştir.

aynen oyle ajan

Ollivanders

Alıntı yapılan: yirmiuc - 04 July 2011, 00:12:55
"Suç işlediği yargı tarafından ispatlanamayan herkes masumdur."

Burada da ortada suç olsa bile ispatlanamayacak bir durum var.

Ustad aslında kendi agzınla iddianı çürütüyorsun. İspatlanamayacak durumun olması kişinin suçlu oldugunu nasıl gosterir veya ortada ispatlanamayacak durumun oldugunu nerden biliyoruz?  Hukuk açık ve net 2 karine getirmiş . Kişi hakkında hüküm verilinceye kadar masumdur. 2.cisi ise ajanın dedigi gibi beraat edenin suçsuzlugu sabit olmustur. Bundan ötesi de yoktur.

mehmet yılmaz

04 July 2011, 11:02:32 #40 Son düzenlenme: 04 July 2011, 11:05:43 samsuni
Alıntı yapılan: sosaka - 04 July 2011, 10:06:04
Artık iş savcılara düşüyor.
Herşey araştırılmalı.

Hatta fenerlilerin gelip şampiyonluğu kutladığı http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/85065.asp bu maç bile

ben şu işe hastayım işte
ne olmuş bu maçta?
birşey olmuşsa bile bu maçta ismail başkan görevi bırakalı 5 ay olmuştu. o dönemde kulüp başkanı y.ziya yılmazdı. kronoloji bilmeden sallmayın bari ismail başkana. şimdi tutup tümerle ilhanın parasını bile sorarlar!

g.öztürkün kongre konuşması bana adnan ölmezinkini hatırlatmıştı. o da büyük samsunspordan, gerçek samsunsporlulardan ve hayatı boyunca hiç basarısızlık yaşamadığından söz etmiş ve ertesi gün ismail başkana sallmıştı. sonucu hepimiz biliyoruz. tek vücut olmamız gereken bir dönemde camianın büyük bir kısmı tarafından sevilen ismail başkan hakkında daha ilk icraat olarak sallamak doğru bir davranış değildi. kaldıki işin samsunspor yönü yok bence, başka bir hesap var ve ismail baskan bunu satır aralarında belirtmiş. kapsamlı birşeyler de duyulur yakında. tekrar söylüyorum, galip öztürk desteğini çekse ne kaybederiz? bence hiçbirşey...

serkan aykut meselesi gizli birşey değilk ki! bizim kitaptaki ismail uyanık röportajını asçın okuyun. kendisi anlatmış zaten. söz konusu temlik 2002-2005 arasının temliği. ismail baskanı zorla geri getirtenler onun döneminde kulübe ne kadar katkı yapmış? o ise elinde, avucunda kalanların büyük kısmını samsunspor'a vermiş. elbette temlik yazdırmış çünkü artık samsunspor için verebilecek büyük parası kalmamış. adam mahkemelerde aklanmış, tüm hesaplar incelenmiş halen suçsuz olduğu ispatlanmaz diyorsunuz. arjantin mahkemeleri mi yargılayacaktı bir de? belki bir iki somut olay da yazarım ilerleyen süreçte.

cezayir55

mahkemelece aklanmadi  adnan olmezden sonra gelen yonetim davayi geri cekti bunu duzeltim

Sol Açık

İsmail Uyanık her suçlayana yanıt mı verecek? (misal bu forumda)
İsmail Uyanık her suçlandığında mahkemeye gidilsin mi denecek?
Bence saçma, zaten dava açılmış ve İsmail Uyanık beraat etmiş (ki Galip Öztürk de bunu yazıyor), daha ne uzuyor ki bu mevzular?!

Bence dava, belge falan değil, geçmişten günümüze yapılanlar ve sonucundaki güven belirler kim haklı sorusunun yanıtını!
İsmail Uyanık'ın konuşmaya bile ihtiyacı yok, yaptıklarıyla güven kazanmıştır.
Galip Öztürk ise zengin olabilir, Samsunspor'u destekliyor da olabilir, ama bu Samsunspor'u kendi malı yapmaz! O en fazla paranın babası olabilir, Samsunspor'un değil!

Bence herkes haddini bilmeli ve Samsunspor camiasını üçbeş kuruşa teslim aldığını varsayıp, Samsunspor'u temsilen sağa sola saldırmamalı!

sosaka

ben ismail başkan'la ilgili demedim genel olarak araştırılmalı demek istedim
yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.

AntZ

04 July 2011, 11:20:32 #44 Son düzenlenme: 04 July 2011, 11:27:44 AntZ
Alıntı yapılan: cezayir55 - 04 July 2011, 11:11:36
mahkemelece aklanmadi  adnan olmezden sonra gelen yonetim davayi geri cekti bunu duzeltim

Kaynak: haber gazetesi  :D

Bizde inandık buna, konu kamu davası, böyle bir dava yönetim davayı geri çekti diye kapanmaz.

Süleyman Salur gibi kuyruk acısı olanların Galip Öztürk'ün etrafında çöreklenmesinden, küme düşürüp kaçan Adnan Ölmez'in 5 yıl sonra süper lige çıkılan ilk kongrede, kongredeki yerini almasından, birkaç gün öncesinden haber gazetesinde yeniden başlayan inceden giydirmelerden sonra ne zaman İsmail Uyanık'a saldıracaklar diye bekliyordum ama direkt Galip Öztürk'ten beklemiyordum. Galip Öztürk güçlü adam da o gücü başkaları yönetiyor farkında dağil.