Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 06 May 2011, 00:50:18
utanmaz birde cevap atmış iyice kıvırmış
serdar@serdarbali.com bu maili aktif olarak kullanıyor

O deilde yazını şimdi okudum kardeşim.Adama eksik bilgi vermişsin :).Malzeme mühendisliği bölümü yazmışsın oraya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği olması gerekmiyormu onun :)

Tufan

06 May 2011, 01:57:24 #76 Son düzenlenme: 06 May 2011, 02:02:33 TuFaN55
doğrusu malzeme bilimi ve mühendisliği(material science and engineering) ama bazen resmi evraklarda dahi malzeme müh diye kullanıyoruz öyle uzunca olunca millet anlamıyor bilim falan ne işsiniz diyor. zaten sektörde de malzeme müh hatta direk metalurji diye geçiyoruz. bu konu üzerine detaylı sunum yaptığımdan biliyorum Türkiye'deki ilgili tüm müfredatları inceledim teorik eğitimin Metalurji-Malzeme Müh. bölümlerinden nerdeyse hiç farkı yok yurtdışında ve ülkemizdeki teknik ünilerde yüksek lisans ve doktoralarda var bizim program tamamen zamanında Anadolu Üniversitesinin seramikten dönerken uydurması birşey yeni açılan bölümlerde onları takip etmiş.

Musti

Ben defalarca izledim aynı yeri. Adamın söyleyiş tarzı ve altındaki manalı mimikler hiç de dediği gibi değil.

Stoper

Serdar Bali çıktıgı programlarda , niye karadenizliler Trabzonsporu tutmaz anlam veremiyorum.Trabzon'un İstanbul'la baş edebilmesi için daha güçlü olması lazım tarzında şeyler söylüyor.Zihniyet belli,bu adam bana hiç inandırıcı gelmiyor.Samimi değilsin Serdar!

Dartagnan

cektigim maile cevap olarak dönmüş.

Serdar BALİ

Kişilere ekle
Kime: YaVuZ SeVeR

sevgili yavuz
uzun yazmak istemiyorum. bu dünyada aynı anne babadab olana  abi diyorlar. ve bence abi kelimesi kardeşlik içerir. ve abi çok degerli bir kavramdır. eger samsun trabzon kardeşliği sizi rahatsız ediyorsa ben geri aldım.
                               sevgiler
                       serdar bali

yok abi.Ya biz malız ya da bunlar kendılerını cok akıllı sanıyor.Bunun baska izahı yok.

Musti

Ne saçmalıyo bu ya. Bu kadar saf olunmaz ki

SametYılmaz55

herif kendini çok akıllı sanıyor galiba ulan sizle kedinin fareyle oynadığı gibi bir oynayalım bu senede gör o zaman abiyi kardeşi uyuz herif >:( >:( >:( >:( >:( >:(

celebi

serdar resmen paranoyak olmuş be kardeşim

34_55

arkadaşlar akşam bende aradım 5 dakika konuştum kendisiyle  adam hepimizede aynı kelimeleri söylüyor bende dedimki olmuyor ama dedim kapadım nedim dedim adam kıvırıyor resmen...55

Ayberk

sevgili ibrahim
bana ileti atanlara tek tek yazıyorum. abi kelimesi sizin anladıgınız gibi kötü bir kelime değildir. tam tersine başkalarına karşı birlikteliği gösterir. abi aynı  ananeden babadan olan demektir. yani kardeştir. ben samsunun trabzonun kardeşi oldugunu söyledim diye kızıyorsan  o zaman bu görüşüden dolayı senden özür dilerim. ben samsun çıktı ama yetmez bir tane dah karadeniz takımı geliyor diye orduyu da söyledim acaba hatamı yaptım.
kimin eski olması çok önemli değil bence birlik olmak gerekir. gayet samimi bir cümle kurdum ve onunda arkasındayım ve hemşerilerimi seviyorum. artık bana inanıp inanmamak size kalmış. selamlar
                    serdar bali

Ne şimdi bu?

jorgensen55

serdar@serdarbali.com bu maili aktif olarak kullanıyormuş. Hatta cevap isteyen arkadaşlar sbali@stargazete.com attıkları mailleri  buraya da aynı şekilde atabiliriler...

Ayberk

Öncelikle önem verip cevap yazdığınız için teşekkürler. Ancak, aynı şekilde düşünmüyorum hala sizinle. Sanırım düşünmek de zorunda değilim Sayın Bali. Düşüncelere saygımız sonsuzdur, ancak bizleri inciten bir durum olursa bunu da belirtmek durumundayız. Söz konusu programdaki ilgili kısmı defalarca izledim. Bakın aynen şöyle oluyor: Diğer yorumculardan birisi "Haçan sizin rakibiniz geldi da!" şeklinde Samsunspor'un Süper Lig'e çıkışını hatırlatırken, size de diyorsunuz ki; " Bize rakip yok da, onlar bizi kendilerine rakip gördükleri için sıkıntıya düşüyorlar. Önce abileri kabul etmek lazım, abiliği. Ondan sonra kardeşlere yardım edilir." Sonrasında Orduspor'u da istediğinizi belirtmişsiniz, evet. Yalnız benim takıldığım nokta ligde başka Karadeniz takımı olup olmaması değil. Orada binlerce kişinin izlediği bir programda, Samsunspor'u ve taraftarını küçük düşürücü şekilde "Biz onların rakibi değiliz, onlar bize rakip olamaz da, kendileri rakip olduğumuzu sanıyor" mealindeki sözleriniz bizi incitmiştir. Bizler paranoyak değiliz. Kimseyi suni rakip edinmedik. Yaş olarak benden çok büyüksünüz, benden çok daha iyi bildiğinizi düşünüyorum geçmişteki iki takım arasındaki çekişmeyi. Ancak "onlar bizi rakip görüyor kendilerine, sıkıntıya düşüyor" derseniz, bu taraftar da alınır. Yine de buradaki sözler, eğer bir taraftarın takımına olan özgüveniyse kabul edilebilir. Peki ya ondan sonraki sözler? "Abileri kabul etmek lazım, abiliği. Sonra kardeşlere yardım edilir" cümlesinden ben,birlik-beraberlik mesajı alamıyorum kusuruma bakmayınız. Benim burada görebildiğim tek şey, tepeden bakmacılık, küçük görmektir açık söyleyeyim. Samsunspor'un da bir başka Karadeniz takımının da, bölgenin diğer bir takımının yardımına ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Ama nedense Trabzon'da hep bu "abilik" anlayışı vardı. Neyse daha uzatmayayım, söyledikleriniz bence yanlıştı. Ben öyle düşünüyorum. Siz de benim bu söylediklerimde hatalı olduğumu düşünebilirsiniz, saygı duyarım. Ancak koskoca bir şehrin de çoğunluğunun benim gibi düşündüğünü, bir başka takıma minnet duymadan da çok şükür ayaklarımız üstünde durabildiğimizi, düştüğümüzde nasıl yalnızsak aslanlar gibi tek başımıza kalkmayı da bildiğimizi, bilmenizi istiyorum.

Saygılarımla; İbrahim Ayberk Yelken

Tekrar cevap yazdım, bakalım ne diyecek

alperen

Bu adam resmen salağa yatıyo!!

Dartagnan

yatmasına gerek yok zaten kardeşim...

Ekrem

Kıvır kıvır az daha kıvırr  bu kadar olur dıyorum