Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

bekir turan

bu maçta balon show yapsak iyi olmazmı?

tribünün yarısı kırmızı balon yarısı beyaz balon sıfır maliyet güzel görüntü  ::)

abuz89

Ahmeti

şu maçı alıpta şöyle derin bi ohhhh çeksek

Güngören maçını şampiyonluk şarkıları söylerek izlesek

Yine TÜRKİYE'ye taraftar nasıl olurmuş göstersek

55(tuncay)55

büyük konuşmayalımda dün gece rüyamda en son  ordu_x 0-3 samsunspor_x maç daha devam ediyordu sonra gol oldumu bilmem ben uyandım ;D

Ollivanders

Bende geçen hafta erciyes maçından once orduspor maçını gordum. Maç 0-0 geçiyordu ve 90+ da zenkenin attıgı gol ile 0-1 yeniyorduk

serkancengiz

holigan5565

beyler maçı trt veriyomu herhangi bir habere rastlamadım ama

forza_devil

Alıntı yapılan: holigan5565 - 21 April 2011, 23:45:51
beyler maçı trt veriyomu herhangi bir habere rastlamadım ama

trt 1 naklen canlı yayında kardeşim

holigan5565

sağol bdostum şanslı 600 kişi arasında olamıcam da

oguz_5528

Metin diyadin eğer gol atarım diye atak oynatırsa,acımayız walla +7 biter  ;D ama çok kontrollü oynayacaklar seyircinin gazıyla her türlü çirkefliği yapacaklar,ilk 6 tehlikeye girer yavaş yavaş ordunun

Kaya

Metin Diyadin ayağının kırılmasındanmıdır bilmem çalıştırdığı takımlarda hep bize karşı son derece uygunsuz davranmış bir tip..Sakin görünen o adam bize karşı aslan kesiliyor.Umarım yine bu davranışları sergiler de takımına stres yaptırmış olur..

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 21 April 2011, 20:54:25
büyük konuşmayalımda dün gece rüyamda en son  ordu_x 0-3 samsunspor_x maç daha devam ediyordu sonra gol oldumu bilmem ben uyandım ;D
erken uyanmışsın 4 oldu  :D

kaptan 55

pazar günü YAPILACAKLAR listesine ilk seni yazdım orduspor

King Of The North

Mor menekşeler mor menekşeler birbirlerini seven ilpeler...Çok severim Orduyu, pazar günü bizi fazla zorlayamayacaklardır, sıkmasınlar kendilerini fazla. 1-3 biter...

cembaba

Ordu'ya koymazsan yüzüme bakma sakın... 0-2 benimde tahiminim.

*davidsavage tarafından toplamda 1 defa değiştirildi. :D