Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

davidsavage

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 April 2011, 13:30:13
Ordu'ya koymazsan yüzüme bakma sakın... 2-0 benimde tahiminim.

Cem 0-2 değil mi ya yenilcez mi yoksa  :P :P

cembaba

Yahu yönetim harbiden işi bilmiyor. Ver Ordu'ya 6000 TL parayı. Gel buraya.. 3 tane dernek var. 1 tane de bız.

150 150 150 150 ver gitsin. Uğraştırıyor bizi ya.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: iak5529 - 22 April 2011, 02:05:04
    Metin Diyadin ayağının kırılmasındanmıdır bilmem çalıştırdığı takımlarda hep bize karşı son derece uygunsuz davranmış bir tip..Sakin görünen o adam bize karşı aslan kesiliyor.Umarım yine bu davranışları sergiler de takımına stres yaptırmış olur..

O zaman bizde tek maçlığınada olsa Vural'ı yardımcı antrenör diye götürelim bi orduyada bakalım sonra Vural'ı gören aslan nasıl kediye dönüşüyor :)

bekir turan

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 April 2011, 13:57:10
Yahu yönetim harbiden işi bilmiyor. Ver Ordu'ya 6000 TL parayı. Gel buraya.. 3 tane dernek var. 1 tane de bız.

150 150 150 150 ver gitsin. Uğraştırıyor bizi ya.

münferit gidenler ne yapacak :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 19 April 2011, 12:28:05
bana sanki hoca agbetuyu sola ,ufuğu sağa ,turgay murat dilaveride ortaya koyacakmış gibi geliyor..
tek forvet çıakcak maça sanki..ki mantıksız değil gib  ;)

demiştim ..

AlıntıDilaver'e hazır ol emri
22 Nisan 2011 / 13:31
Samsunspor, Hakan Bayraktar'ın boşluğunu Dilaver Güçlü ile doldurmaya çalışacak.
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın, Kayseri Erciyesspor maçında dördüncü sarı kartını görererek cezalı duruma düşen Hakan Bayraktar'ın yokluğunda Dilaver'e şans vermesi bekleniyor. Dilaver'e hazır ol emri veren Teknik Dİrektör Hüseyin Kalpar'ın bu oyuncuya özel görev vereceği öğrenildi.

ve oldu :):):)

Bencede böylesi sanki daha mantıklı olacak..
Eğer böyle bir 11 le çıakrsa zaten işi ilk yarıda bitrimeye çalıaşcak gibime geliyor...hayırlısı....

mehmet yılmaz

Heyecan şimdiden sardı beni
Yenelim, bayram edelim :)

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 22 April 2011, 15:55:50
Heyecan şimdiden sardı beni
Yenelim, bayram edelim :)

biz de öle hocam biz de öyle,bu maçı alırsak istanbul samsuna akar güngören maçında...

jean

hayirlisiyla su maci bi alsak dunyalar benim olacak

abuz89

beyler sonunda aldım şapkayı :D büyük olanı..
gidenler biliyor mu ne gibi şeyler yapicaz ölze birşey yapcakmıyız?

CurvaSs

Alıntı yapılan: abuz89 - 22 April 2011, 19:35:13
beyler sonunda aldım şapkayı :D büyük olanı..
gidenler biliyor mu ne gibi şeyler yapicaz ölze birşey yapcakmıyız?

engin abi bi' şeyler yapacağız derse, yaparız. :) küp kağıt felan olabilir. ayrıca bayrakları da alırlarsa sallarız. :D

abuz89

arkadaşlar şimdi ben termeye gideceğim oradan geçeceğim oradan arkadşalarla ayarladık sabah 7,30 gibiymiş.topluca tabiki.
sizin bir bilginiz var mı acaba termeden bizide alıp topluca mı gdieceğiz?atkısı olmayan gelmesin :D

Gorkem

mor orduyu kırmızı beyaza boyayıp dönücez samsuna..3 puan bizimdir.

Sioux

1-0 yeneriz
yıllar önce uğur'un son dakika gollüyle 1-0 yenmiştik orduyu ve şampiyon olmuştuk ;)

##kdc##

her zaman istediğim sonuç 0-2 olsun bizim olsun;

KareAs55

Geçen seneki tarifeyi yaparız  :)  Dejavu olurlar  8)  1-3 diyorum...