Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: Mesudiyeli - 19 April 2011, 18:43:18
Demekki Orduspor maçlarını hiç izlememişsin.Ordu2daki Mersin , Erciyes,Denizli , G.B.B  maçlarında iğne atsan yere düşmüyordu.Ordu'da deplasman taraftarının olduğu tribünün yarısı güvenlik sebebi ile boş bırakılıyor.TV'den yayınlanan maçlarda bol bol oralar gösteriliyor ve sanki maça taraftar gelmiyormuş izlenimi veriyor.Orduspor bu sezon 13.000 kişilik stadyumunda ortalama 8.000-9.000 seyirciye oynadı.Haftalardır iyi oynuyoruz ama galip gelecek golü bir türlü bulamıyoruz.Simon Zenke gibi bir golcümüz olsa idi şu an sizin ile beraber ilk 2'den çıkmayı garantilemiştik.sezon başında ZENKE Uğur Tütüneker'e önerilmiş , futboldan oyuncudan bir haber Uğur bundan ancak güreşçi olur demiş begenmemiş göndermiş zenke'yi.Zenke eminim Uğur Tütüneker'e göstermiştir güşeşmiymiş , golcümüymüş.Uğur gibi adamın aptalca seçimi yüzünden zenke elden kaçtı.

E hocam maratonda mı dolu sizinki doluysa bizimkisi ne ?

Furkan

Şampiyonluğumuzu Ordu'da garantilemek harika olur.  ;)

babasamsunlu

19 April 2011, 20:38:30 #107 Son düzenlenme: 19 April 2011, 20:42:50 babasamsunlu
mesudiyeli 8-9 bin ortalama < 17 -18 bin ortalamadan....
bilemem anlatabildim mi ;)

Akyol

Ah bu TRT yok mu hep boşlukları gösteriyor :( Dikkat ettim Erciyes maçında 2 tane beyaz koltuk boş kalmış sen git 20.000 (Yirmibin) kişinin içinde o koltuğu bul! Mesudiyeli kardeşime katılıyorum bu TRT işi bilmiyor  ;)

Serkan

Sevgili abi ve kardeşlerim, burada gayet olumlu mesaj yazan arkadaşlara biraz daha ince davransanız pls ?

twitter

Neden adamı tersliyorsunuz ki arkadaşlar ya Ahmeti*55 biraz yersiz konuşmuş gibi  .:.:. Burada diğer Anadolu Kulüplerinin taraftarı arkadaşlarımızda var bu arkadaşımız gibi kaldı ki ters bir şey söylememiş Ahmet'e cevap vermiş en azından çoğu takımdan taraftar olarak iyiler siz birbirinizi tebrik edin Rize gibi 1000 kişiye maç oynayan takımlar ile dalga geçelim hep beraber.

55(tuncay)55

berusa55

Tuncay kardeşim bu soruyu yazmak yerine önceki mesajlarımızı okuyabilirdin bu başlıkta değil mi ama tekrar verelim ;)

AlıntıSamsun maçı canlı yayında

Orduspor ligin 30. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Samsunspor maçı TRT tarafından ekranlara gelecek.

24 Nisan Pazar günü saat 14:00'de Ordu 19 Eylül Stadında oynanacak olan Orduspor-Samsunspor maçı yayıncı kuruluş TRT tarafından canlı olarak ekranlara gelecek. TRT'nin yayın akışı içinde yer alan bilgide zorlu karşılaşmanın 24 Nisan Pazar günü saat 14:00'de TRT 1 tarafından canlı olarak yayınlanacağı belirtildi.
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8861.60

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 April 2011, 21:06:52
Tuncay kardeşim bu soruyu yazmak yerine önceki mesajlarımızı okuyabilirdin bu başlıkta değil mi ama tekrar verelim ;)

ben siteye akşamları girebiliyorum ve her bir sayfayı tek tek okuyorum ama görmedim veya görememişimdir maç başlıgındada yazması gerekir benim bildigim ama yinede teşekkür ederim verdigin bilgiler için ::)

Akyol

Alıntı yapılan: Serkan - 19 April 2011, 20:52:31
Sevgili abi ve kardeşlerim, burada gayet olumlu mesaj yazan arkadaşlara biraz daha ince davransanız pls ?
Biz kalın taraftarız kardeşim idare et biraz  ;) 8)

Serkan

minci

Acaba Galip Öztürk pirim olarak mercedesmi verse bizim topçulara?  :D :D :D :D

cembaba

Bir de şampiyon oluyormuşuz tadından yinmez vallaha :)

34 SS 1965

arkadas bu zenkeyı de herkes ıstemıs yahu karsıyakalısı akhısarlısı ordulusu vay anasını ya bız kımı transfer etmıs

kaptan 55

SAMSUN'daki ilk maçda rizesporlu taraftarlarla birleşip maçı izlemeye gelmişlerdi,şimdide orduya çağırsınlar.

ordu-rize el ele SAMSUN geliyor ...meye(öp) 8)