Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Gurbetde yasadigim icin 2006 daki ordu deplasmani ilk ve tek deplasmanimdir.  5 sene gecdi daha dün gibi hatirliyorum. Unutulmaz bir gündü o gün.  Hayatimda sadece 3 kerem gidebildim 19 mayisa en son gidisim epeyi oldu sanirim 2004-2005 sezonu iki maciydi sanirim ankaragücünü karsiydi( o zaman yasim kücük oldugundan dolayi yanlisim olabilir).  Samsunda yasiyanlar o kadar sansliki.Onlar her 15 gün gidebiliyorlar biz ise canli yayin varsa Estadio de la TRT'de izliyoruz.Gerci bunada sükür etmek lazim daha gecen sene radyodan veya mackolikden takip ediyorduk. Ne iskenceydi ya.Insallah 5 sene önce karanligin basladi yerde simdi ise günes dogar.

Samsun55ramazaN

bende hayatimda tek bikere samsun macina gidebildim, sene 2002 idi galiba, samsun - denizli maciydi   2-1 almistik

CurvaSs

o zaman size ciddi anlamda helal olsun.. seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diye bi' söz var ama yalan abi..! ben de bu aralar, yani iki senedir gurbetteyim, durum kötü. deplasmanlara kaçıyorum ama samsun gibisi yok..

abuz89

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 20 April 2011, 19:55:41
abuz'cuğum, bilet bulabildin mi? : )  

evet,aldık.termeden gideceğim samsundayım ama otobüsle topluca.sabah 7,30 da...

edmontdante

Benim de Ordu deyince aklıma "Önce Boztepe'ye sonra Bütün Karadenize " cümlesiyle başladığımız bir baba hindi geliyor : ))

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

sığmak çok güç olacak ama boztepe var aslında paraşüt yaparız.

bekir turan

CurvaSs

Alıntı yapılan: bekir turan - 21 April 2011, 13:44:26
ordu_x 0 - 3 samsunspor_x

hükmen kazanırız diyorsun yani. :) inşallah dediğin gibi bi' skorla biter. ya da 0-1 olsun bizim olsun.

bu arada, hoşgeldin.

bekir turan

hoşbulduk  >l< çogu maçın tahminini tutturmuşumdur buda tutacak inş.

berusa55

Bu iş çok uzadı
[ 21.04.2011 ]

Ordu deplasmanına galibiyet için gideceklerini söyleyen Hüseyin Kalpar, "Bu işi Ordu'da bitirmek ve bir sonraki içerde oynayacağımız Güngören Belediyespor maçında tur atmak istiyoruz" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, haftalık olağan toplantısında basın mensuplarının karşısına geçti. Karadeniz derbisi olarak adlandırılan Orduspor maçının rakipleri için daha zor olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Bu durumu avantaja çevirmeye çalışacağız. Ordu'ya kazanmak için gideceğiz ve bu işi orada bitirmeye gayret göstereceğiz. İnşallah daha sonra evimizde oynayacağımız Güngören Belediyespor maçında da muhteşem taraftarlarımızın önünde tur atacağız" dedi.

Kaynak

"Ordu'yu Yenip Güngören Maçında Şampiyonluk Turu Atmak İstiyoruz"

Samsunspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Orduspor'u mağlup ederek, bir sonraki hafta kendi sahalarında oynayacakları maçta şampiyonluk turu atmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'e "merhaba" demeye hazırlanan Bank Asya 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'da Orduspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti. Kırmızı beyazlı takımın orta sahasındaki başarılı isimlerden Murat Yıldırım, Eriyesspor maçında aldıkları bir puana üzülmediklerini belirterek, "Kötü oynasaydık Orduspor maçı için endişelenebilirdik. Ama iyi oynadığımız bir maçta 2 puan kaybettik. Aldığımız bir puanda hiç fena olmadı. Çünkü rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle aradaki farkı bir puan daha açtık" dedi.

Orduspor maçının da zor olacağını belirten Murat Yıldırım, "Ancak onlar için daha zor. Stresli olan ve kazanmak zorunda olan taraf Orduspor olacak. Biz de kazanmak için 3 puan için oynayacağız. Bunun içinde bütün gücümüzü sahaya yansıtacağız. Orduspor'u mağlup ederek, bir sonraki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçıyla şampiyonluk turu atmak istiyoruz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak

5trawberry

isyankar

GökhanÇağlar

geçen sene çok rahat kazanmıştık ordu da..

beraberlik agır basıyor ama zor da olsa kazanırız.

babasamsunlu

Yalnız bu başlığı deplasman da bu sene bizi yakan Samsuninin açması oldukça endişe verici   :( :( :( :(>:( >:( >:(

Bide maça gelecek   :-X :-X :-X :-X :-X