Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

zor mac olacak ama yeneriz. Ordu defansi biraz arzali zenke ile agbetu duman eder bunlari. Hakan kart cezalisi oldugu icin muratin onun yerine ve dilaveri sag kanatda oynamasi lazim bence

TeRMeLee

ata55

furkan5534

Alıntı yapılan: ata55 - 20 April 2011, 13:18:31
31. hafta maçı
3-1 yeneriz :)

mantıklı:D cok zor mac olur.yenılmeyız dıyorum.eger ılk golu bız atarsak rahat 3 tane sallarız ınsallah.kazanalım dıger macların skoruna göre belkıde süperligi kutlayalım  >l<

Ollivanders

Geçen hafta Büyük altay hakkında yeneceklerinden emindim. Nedenini bilmedigim bir guven vardı. Şimdi de Samsunspor a oyle hissediyorum :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 20 April 2011, 13:34:10
Geçen hafta Büyük altay hakkında yeneceklerinden emindim. Nedenini bilmedigim bir guven vardı. Şimdi de Samsunspor a oyle hissediyorum :)
eyvah  :( :( :(

babasamsunlu

kardeşim snein içine ne kaçtı.. şşş kış kış... rahat bırak kardeşimi pislik.. seni koca poplu pis zenci..  :):)

cembaba

Düştüğümüz sene; ilk deplasman Ordu idi yanlış hatırlamıyorsam. "Lan kimlerle oynuyoruz şuraya bak" dedim. Bir baktım 2*0 öne geçti Ordu. Ondan sonra son dakikalarda Rafael attı. 2*1 bitti. O maçı hiç unutmayacağım. İnsan bazı şeyleri yaşamayınca, bugünlerin kıymetini bilemiyormuş meğer.

Ollivanders

Valla donusu yok :))) . Fena bir rahatlık var bende :)

mehmet yılmaz

Rahmetli Timofte'nin Samsunspor kitabının kapağında olan fotosunu 2006'nın ağustosunda Ordu Boztepe'de çekmiştim. Süper Ligden yeni düşmüştük ve Birinci Ligdeki ilk deplasmanımıza gitmiştik. O gün herşey güzel başlamıştı; Ordu'da gezmiş, maçı beklemiştik. Sonrasında ise maalesef bu ligin gerçekleriyle hem skor hem de tribün olarak tanıştık.

Şimdi aradan 5 yıl geçtikten sonra Allah nasip ederse yine Ordu'da olacağım. Bu kez yanımda Timofte olmayacak ama inşallah dönüşte onun ruhunu şad edecek bir sevinçle döneriz. ( Timofte olmayacak ama onun açtığı kapıdan giren ve daha önce çoğu birbirini tanımayan 100'lerce Samsunsporlu olacak!)

Ordu'da başlayan bu hikayenin yine Ordu'da son bulmasını diliyorum; geçen sezon 3-1 kazanmış ve unutulmaz bir deplasman yaşamıştık bizim ekiple.

berusa55

AlıntıSamsunspor Tura Gidiyor

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Orduspor maçını kazandıkları takdirde büyük ihtimalle işi bitirmiş olacaklarını söyledi.

Bank Asya 1'nci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'da bugün Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ve Basın Sözcüsü Haluk Tan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Erciyesspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirten kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü Kalpar, "Ancak aldığımız bir puanda bizim için çok önemli oldu. Rakiplerimizin puan kaybetmesiyle bir puanın önemi daha anlamlı oldu" dedi. Hafta sonu da ilk altı mücadelesi veren Orduspor deplasmanına gideceklerini dile getiren Kalpar, "Bu maç Orduspor açısından daha zor olacak. Ancak Orduspor'un durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde büyük ihtimalle işi bitirmiş olacağız" diye konuştu.

Matematiksel olarak garantilemek için 5 puana ihtiyaçları olduğunu kaydeden Hüseyin Kalpar, bir galibiyet ve 2 beraberlikle Süper Lig'e çıkacaklarını kaydetti. - Samsun

samet_55

ordu deyince aklıma nedense hep buradaki maç geliyo.. özelliklede tezahürat bölümü..mor menekşelerrrr....mor menekşelerrrrrrr...birbirlerini sevennn.....

samet_55

ordu önce sazı alacakeline ve ilk 20-30 dk bize baskı kuracak.golü attı atı atamadı. yandı ....

abuz89

ordu maçında stadda olacağım ve desteğim sonsuz olacak.inş. oranın tek hakimi biz oluruz ve ordulular bizi izler...

CurvaSs

Alıntı yapılan: abuz89 - 20 April 2011, 19:53:55
ordu maçında stadda olacağım ve desteğim sonsuz olacak.inş. oranın tek hakimi biz oluruz ve ordulular bizi izler...

abuz'cuğum, bilet bulabildin mi? : )