Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

cembaba

kaptan 55

Alıntı yapılan: jean - 19 April 2011, 11:33:49
cok korkuyorum bu macta farkli maglup olacaz gibime geliyor

korkanda sevilir saygı duyarım
                                       vatan 55

yirmiuc

inşallah kazanacağız. Çok fazla pozisyona da gireceğiz , agbetu ve zenkeye büyük iş düşecek bu maçta.

davidsavage

AlıntıMetro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk Ordu ve Güngören Maçlarının Kazanılması Dahilinde 200.000 tl Prim Vereceğini Açıkladı

YaSeF55

Ahmeti

ahmetsefa55

galip babanın haberını alınca anladım ki şampiyonuz  :)

55erhan55

prim futbolcular için ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır.

yirmiuc

Galip Öztürk'ün prim vadettiği bütün maçları kazandık. :)

cembaba

Alıntı yapılan: yirmiuc - 19 April 2011, 15:44:24
Galip Öztürk'ün prim vadettiği bütün maçları kazandık. :)

tabii bu da farklı bir totem :D

yirmiuc

Ekrem

Aynen parayı duyunca daha cok motıve oluyo futbolcular  Kazanacağız İnşallahh  >l<

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 18 April 2011, 12:48:17
ordu'ya kadar gidip maçı izlemeden dönmek ayıp olur

Hiç yer kalmasa gireriz ordu'luların arasına sessiz sessiz izleriz maçımızı zaten adamlar stad'larını dolduramıyorlar

Eğer orduspor tiribünleri bu maçta dolarsa bilinki içeri giremeyen samsunspor taraftarı doldurmuştur tiribünleri

Demekki Orduspor maçlarını hiç izlememişsin.Ordu2daki Mersin , Erciyes,Denizli , G.B.B  maçlarında iğne atsan yere düşmüyordu.Ordu'da deplasman taraftarının olduğu tribünün yarısı güvenlik sebebi ile boş bırakılıyor.TV'den yayınlanan maçlarda bol bol oralar gösteriliyor ve sanki maça taraftar gelmiyormuş izlenimi veriyor.Orduspor bu sezon 13.000 kişilik stadyumunda ortalama 8.000-9.000 seyirciye oynadı.Haftalardır iyi oynuyoruz ama galip gelecek golü bir türlü bulamıyoruz.Simon Zenke gibi bir golcümüz olsa idi şu an sizin ile beraber ilk 2'den çıkmayı garantilemiştik.sezon başında ZENKE Uğur Tütüneker'e önerilmiş , futboldan oyuncudan bir haber Uğur bundan ancak güreşçi olur demiş begenmemiş göndermiş zenke'yi.Zenke eminim Uğur Tütüneker'e göstermiştir güşeşmiymiş , golcümüymüş.Uğur gibi adamın aptalca seçimi yüzünden zenke elden kaçtı.

samuray

büyüksün galip öztürk sana başkanlık yakışır tüm samsunlu işadamlarıdan daha fazla katkı yapıyor samsunspora helal olsun rahmetli menteşoğlu döneminden sonra böyle bir başkana ihtiyaçc var o dönem gibi süper samsunsporu yaratır gibi geliyor bana  >l< >l< >l< >l< >l<

55(tuncay)55

prim varsa kazanma şansımız daha da yükseldi bizim futbolculara hangi maçta prim verildiyse hepsini kazandılar bu primide geri çevirmezler heralde ordu'yu 1-0 veya 2-0 güngörenide 5-0 yenip şampiyonlugumuzu kutlarız (inşaallah)