Yeni bir grup daha ; Kasırgalar

Başlatan samsunum, 06 April 2011, 13:15:03

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 April 2011, 22:22:21
@curvasmurfs kardesım şehzadelerın trıbun lıderı fenerbahcelı trabzonsporlu degıl  ;)

bak, o kadar bile tanımıyorum adamı. : ) ama hangi takımlı olduğu farketmez, şonuçta samsunspor'lu değil. sonra trabzon'lu gençler ayağına yatan çocuk, "tribün lideriniz fenerli" diyor. lanet olsun onlar gibi adamlara ne diyeyim..!

Efsane Meskenler

AlıntıVolkan abinin cezası bitip çıkarsa demişsin Meskenlere yakın oturduğumuz için çocukluğumuzda az ismini duymadık kendisinin tam olarak cezası ne zaman bitiyor usta biliyor musun?

Birleşmeye gelirsek umarım Forza Şimşekler ve Şirinler arasında başlar ve devamı gelir.

volkan abi için bu sene içinde yururluge gırmesı beklenen elektronık kelepçe olayından cıkar cıkarsa yoksa anca af cıkarır onu :-\

Ya aslında bu şirinlerle birlikte olma fikri benim fikrim 1-2 defa soylenmesı gereken kişilere soyledım ama net bıse dıyemedıler olursada alt grup olarak olur bana kalırsa olsun her zaman iyinin yanında olcan bence

CeLL-O

Bedava bileti kaldırırsın, grupların yarısı silinir gider. Sezon başında kombinesini alsın herkes. Yönetim olarak kombinelerde taraftar gruplarına bir indirim sağlanması yeterlidir. Şirinler Grubu bunu son 2-3 sezondur yapıyor ve çokta iyi oluyor.

Ayrıca umarım Forza Şimşekler'de Şirinler ile birleşir. Önümüzdeki sezon kapalı tribüne doğru taşarız gibime geliyor :)

Efsane Meskenler

bak işte cello iyi fikir verdi biz en azında 150-200 kişilik bi grup yapıp şirinlerin yanındaki kapalıya gecip şirinlerle ortak haretket etsen fenamı olur bana kalırsa hemen bidahaki hafta olsun ama işte zaman lazım

Serkan

Yahu nereye yazmış ajan bulalımda bir cvp yazalım bakalım ne dicek ?

**KaR6**

hiç canınızı sıkmayın, gelecek sene şu yeni kanun bi yürürlüğe girsin, bakacaz o zaman kim Samsunsporlu kim çorba peşinde..

CurvaSs

Serkan

bir adam kendi yazısını beğenmişse daha üstüne konuşmaya gerek yok;

##kdc##

isyan

yorum yazanda febeli  ;D bunlar tam komedi

birolkys

Bu grubun adı grub TRUVA ATI olsun :) :)

erdem

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 April 2011, 21:50:14
61'inci dakikada ts için güzel tezahüratımız yapılırken Şehzade efendiler arasında kavga çıkmış. Küfür edilmesin diye. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?.

maça son yarım saatte yetişebildim,tek bilet kalan yer şehir kale arkasıydı.yıllardır girmediğim yere mecburen girdim.tam da şehzadelerin önünde ayakta izliyodum maçı..önce kendi aralarında kavga ettiler(şehzadeler kendi aralarında),daha sonra 61 de tüm stad malum takıma giydirirken forza şimşekler ve bütün kale giydirmeye başladı..sonra şehzadeler vay siz nasıl küfredersiniz diye forza şimşeklerin üstüne yürüdü..ama olayı polisler önledi..şehzadelerden şapkalı yaşlı başlı bi adam başlattı sanırım tribün liderleriydi,o yapınca bütün şehzademsiler lakırdı yaptı.ama kendi aralarında yaptıkları kavga kadar büyümedi.

Kaya

O malum takım taraftarının Samsundaki oluşumuyla maç yaptınız forma,atkı değiştirdiniz ya Şehzadeler o an itibariyle bittiniz..Artık ağzınızla devekuşu tutsanız fayda etmez... :-X

Gorkem

bu ne kardeşim önüne gelen grup kuruyor >:(

Stoper

Grup ismi şehzadeler.. Trabzonlular da kendi şehri için şehzadeler şehri trabzon derler. Acaba onunla bi bağlantısı var mı ? :-\