Yeni bir grup daha ; Kasırgalar

Başlatan samsunum, 06 April 2011, 13:15:03

« önceki - sonraki »

cembaba

Önceden böyle grup kurmak kolay değildi. Büyüklerden izin alınırdı. Sbç ve Şirinler haricindekilerin bir hükmü benim gözümde kalmadı. Zaten Şirinler o kadar kalabalıkla stadı yönetiyor. Sbç'de son maçta maratonda daha iyidiler. Bu gruplarımız yılların verdiği kuvvetle ayaktadırlar. Gerisi faso, fiso

özkan

İngilizce dersinde şey var;onlar,bunlar,şunlar,bizimkiler,sizinkiler,ötekiler gib kalıplarla kelime türetilmeye çalışılır.Bizim kale arkadasındada ayn o hesap..bilmemneler şunlar bunlar..Bunca yıldır sağa sola deplasmana giden sbç ve şirinler,kimse bu saatten sonra ortaya çıkmasıN biz bilmem ne grubuyuz diye yani.

lucarelli

Samsunsporumuzun böyle bir oluşuma çok fazla ihtiyacı vardı. Çok yerinde olumuş  kuran arkadaşı tebrik ediyorum. Liseli Kasırgalar ve Uni-kasırgaların da biran önce kurulması konusunda üzerime düşeni yapmaya hazırım. >l< >l< >l< >l<  :-X >:( >:( >:(

ahmetsefa55

grup sayısı tek olsa,tek çatı altında birleşilse elbette guzel olur ancak bu mumkun değil bunu anladık.aslında grup sayısının çoğalmasında da pek bi sıkıntı yok bence.aynı anda bestelere gırılıp aynı anda bagırıldıktan sonra.. ancak sıkıntı bu degıl.önumuzde en yakın ornek şehzadeler.adamlar trabzonsporlularla kardeşler.engelleyemiyosun da.sonra bir sürü zeka seviyesi düşük adama laf anlatmaya çalışıyoruz.asıl sıkıntı budur.yoksa 1 tane grup olmuş 10 tane grup olmuş bence pek bir sakıncası yok, öncelik grup ismi değil de SAMSUNSPOR olduktan sonra  ;)

lucarelli

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 06 April 2011, 16:35:20
Mehmet abi baksana abim adamlarda ne forma ne atkı var nasıl  samsunsporlu bunlar ?

Face'den reismlerine baktım, Kasırgaların A'sı çarşınınki gibi. Süper tespit  >l< >l<

34 SS 1965

ya febelı ya bejekelı bunlar kendılerını desıfre etmısler beyler resımlerıne tıklayın demek ıstedıgımı anlıycaksınız bunlar samsunsporlu falan degıl rant pesınde kosan osurukdan teyyare bunlar bunları bı an once temızlemek lazım ıcft takımlı i.neler bunlar

Sioux

Bu kişiler, mekansızlardayken samsunspor tribünlerine ne vermişler, ne katmışlar da şimdi yeni bir grup kuruyorlar? sebebi çok açık, hepimiz biliyoruz. süper lige yaklaştıkça artan çorba pazarından nemalanmak.
kimlerin samsunspor taraftar grubu olduğunu, kimlerin para peşinde koşan, iki rakı parasına sözde samsunsporlu olan kişiler olduklarını hepimiz biliyoruz.

Ekrem

Benim gözümde de sadece 2 grup vardır Şirinler ve Sbç gerisi hikaye

Ertuğrul Sağlam

Şirinler, Sbç derken Forza Şimşekleri (Meskenler) bunlardan ayrı düşünmemek gerekli. Sayısal olarak az veya çok yıllardan beri skorbord'un olduğu kale arkasında takımımıza destek vermeye çalışıyorlar.

Yeni gurup kurmanın altında ise Samsunspor'a destek olmanın haricinde herşey aranır. gereksiz bir oluşum :-X

city ultras

yuhhh bi grub daha mi :D massahllah kan grubu gibi gurublar kuruluyor.tribün icin cok zaralli ola bilir arkadaslar, cok yanlis

Mert

Neden bir hrup altında büyümek varken önüne gelen grup kuruyor ki ? Yanlış ki ne yanlış..

samuray

gurup kurmak sosyallşmek güzel bi şey tabiki herşey öncelikle samsunsporumz yararına olursa ne demek öyle takım içinde takım tutmak olurmu öyle ey bunları gerçek samsunspor taraftarı asla barındırmaz aralarında ya adam gibi samsunspora  destek olmak iç in kurarlar bu taratftar derneğini zira gguruplar çoğalması aslında kötü değil tezahürat anlamında da daha kolay uyum sağlarlarlar yeterki herşey samsunspora destek olmak için yapılsın >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x >l< >l<

Stoper

Rekora gidiyoruz. Bravo valla.
Allah bereket versin !!
Şirinler ,Sbç ve sayı olarak az olsada Forza Şimşekler.Diğerlerinin hepsini seveyim!

maraton

Bı grubun arkasında Ilker Aktas varsa o gruptan korkacak aga ben onu bilir onu söylerim

Burak

Bedava Bilet işini hangi dirayetli yönetim kati bir şekilde bitirirse bu grup kurma işi o zaman biter.   Benim akrabam olan bir şahsın dükkanında kocaman gs saati asılıyken bir zamanlar grup kurduğunu . Bedava biletler aldığını hatta bana bile sattığını ! ( bende zannediyorum bana kıyak yapıyor 3 tanesini 10 TL'ye vererek akrabam ya  >:( >:( ) gördükten sonra sadece bu iş RANT RANT RANT.