Yeni bir grup daha ; Kasırgalar

Başlatan samsunum, 06 April 2011, 13:15:03

« önceki - sonraki »

Ajan

Biz Şehzadeler Taraftarlar Grubu olarak sadece Samsunsporun destekcisiyiz bazıları cıkıp Trabzona küfür edilince tepki koyuyoruz diye bize Trabzonun yakalıgını yaptıgımız beyan ediyolar sunu kimse unutmasın Tribünlerde hangi takım olursa olsun farketmez küfüre daima karşıyız küfür eden kişi aciz insandır meselesi olan varsa erkek gibi karsımıza cıkıp konuşsun internetten bizlere karalama yapmasınlar Biz dernek olarak kuruldugumuzdan beri sloganımız ' Stad ta Küfür- Şiddet - Alkol istemiyoruz diye bagırdık herkes bilsinkii bizler Kimseye Küfür etmeyiz.... Bundan sonra yazılarımıza daha dikkat edelim arkadaşlar ! Şehzadeler Taraftarlar Dernegi Başkanı Mehmet ÇETİR

Facebook'da Samsunspor Sayfasının duvarına yazmış.Burayı takip ediyorsa bu adama soruyorum Migros'un arkasında hemen hemen her maç öncesi piiz olan kişiler sizin grubunuz çocukları değil mi? Ayrıca bu çocuklar orada bulunan kişilere gelin alkol ve biletiniz bizden bizle girin maça teklifinde bulunmuyor mu?Şiddet istemiyoruz diyip her hafta Forza Şimşeklerle veya kendi aralarında(Tam bilmediğim için Forza Şimşekler'den kişiler açıklar zaten) kavga eden bu grup değil mi?

Hani stadda Şiddet Alkol ve Küfür istemiyorsunuz diye sormazlar mı şimdi sana

Ayberk

Sizelere çok kırıldım,biz de grup kurduk, her maça geliyoruz, git gide sayımız artıyor, ben de OMÜ'LÜ ZIPKINLAR grubu tribün lideriyim, bizim reklamımızı yapmıyorsunuz sitenizde ayıp oluyor! :-X :-X :-X :P

Ertuğrul Sağlam

61'inci dakikada ts için güzel tezahüratımız yapılırken Şehzade efendiler arasında kavga çıkmış. Küfür edilmesin diye. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?.

Efsane Meskenler

Öncelikle ben Forza Şimşekler grubundanım,konuya gelirsek bu yeni grup işlerine bende karşıyım aslında olabilir ama nasıl olur 10 kişi bir araya gelip ayrı telten çalmak olmaz ancak belli bi sayı yakalıycankı bişeler yapasın sesini sahaya duyurasın şimdi Şehzadeler'den bahsetılmiş bende onlar hakkında izlenimlerimi yazmak istiyorum bu grubun kurucusu zamanında Mekansızlar'la birlikte gidiyomuş maçlara Mekansızlar kapanınca bu adamında canı sıkılmış adının vermiyim bi kişi var böyle reklamlı işleri sever kendi mahallesınde sozude gecer onun beynını yıkamıs halbukı o kişinin maçlarla hiç bir alakası yoktur belki diye bilirimki 3-4 defa gelmiştir maçlara neyse oyle boyle ıste adam actı dernegı mahalleye mahallenın cocuklarıyla geliyolar maçlara aralarında Samsunspor'lu Olanlarda var ama cogu farklı takım tutuyo aslında biz Forza Şimşekler olarak bu sene bi karar verecektık ya tamam ya devam kararı ama bu grup çıkınca artık farz oldu o kalede kalmak kendi başlarına bırakılmaz bunlar bide birisi kavga cıkıyo o tarafta demiş 2-3 hafta önce cıkan kavga Şehzadelere ait gecen hafta çıkan kavgada onlara ait bunuda belirtmelk isterim neyse sonuçta eger bi grup kuruyosan iyi düşünüp taşıncan ya tam yapacan o işi yapamıyosanda bırakacan aslında ben kendi grubun için söyle dusunuyorum bu saatten sonra bizim grup kolay kolay duzelmez ancak volkan altun özgürlüğüne kavusup tekrardan grubun basına gecerse olur oda cok zor benim düşüncem söyle biz grubu bitirip Şirinler grubuna alt grup olarak katılsak daha ıyı olur gıbı bunu bazı abilerime soyluyorum bakalım seneye ne olcak 

Efsane Meskenler

Alıntı61'inci dakikada ts için güzel tezahüratımız yapılırken Şehzade efendiler arasında kavga çıkmış. Küfür edilmesin diye. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?.

benimde duydugum kadarıyla o konudan olmuş kavga

CurvaSs

bizim tribünlerimizde şirinler, sbç ve forza şimşekler efsanedir. her zaman olmalıdır. hee birleşilirse daha güzel olur ama birleşme kolay kolay olmaz. sonradan kurulan kos-kos, şehzadeler, mekansızlar, şimdi de kasırgalar.. bu hareketler takıma yarar değil, zarar getirir. lanet olsun sizin gibi samsunspor'lulara, tabii samsunspor'luysanız.

forza şimşekler yerinde dursa da olur ama şirinlerle birleşmeleri güzel olur bence.  :)

55.hakan

Takım iyi gidince gruplar çoğaldı.Gelin bakalım iyi gün dostları buyrun siz de gelin

Ajan

Volkan abinin cezası bitip çıkarsa demişsin Meskenlere yakın oturduğumuz için çocukluğumuzda az ismini duymadık kendisinin tam olarak cezası ne zaman bitiyor usta biliyor musun?

Birleşmeye gelirsek umarım Forza Şimşekler ve Şirinler arasında başlar ve devamı gelir.

beşnumara

Zaten başlarsa ordan başlar orda kalır ama devam da etmez :)

Ahmeti

Alıntı yapılan: Efsane Meskenler - 06 April 2011, 22:04:21
benimde duydugum kadarıyla o konudan olmuş kavga

Aynen bende öyle duydum.

CurvaSs

bi' kere adam trabzonspor'lu..

buyurun ispatı.!

Ajan

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 April 2011, 22:16:20
Zaten başlarsa ordan başlar orda kalır ama devam da etmez :)

Niye gelmesin abi grupadana55 ile birleşirilir.Sonra grupçukurova55 gelir tribünler şenlenir :-*

beşnumara

Onlar sizleri uzaktan seviyor kardeşim.Deplasmanlarda birleşirler birleştiler de ;D ;D :D

Tufan

bu son 1-2 yıl içinde kurulan gruplardan sadece Kos-Kos un Samsunsporlu ama kendi rantlarında olduklarını düşünüyorum o da Kadıköylü olduklarından dolayı diğerlerinin takımla da alakaları yok. 1 kere kapalının o tarafında maç izledim Antep Bld maçıydı aman Allahım o ne karmaşa o ne muamma hepsini toplasan içlerinden 5 tane düzgün adam çıkmaz.

ahmetsefa55

@curvasmurfs kardesım şehzadelerın trıbun lıderı fenerbahcelı trabzonsporlu degıl  ;)