LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

RauL^^

gokhan kaba karsı karsıya auta attı... dk 88 bastırıyoruz

kayacan

Nerden bulmuşlar bu gökhan kabayı yav.bizim serkanımız iyi olsaydı şimdi çok farklı olurdu.

edmontdante

Mustafa hoca neden  SERDAR ÖZKAN'ı oynatmıyorsun kafadan.Adam topcu be

dr_ahmet

Bizim Serkanımız, Bizim Erolumuz, Bizim Burhanımız, Bizim Gökhanımız...... aksini düşünemem

dilatino

sevemedim ben bu gökhan kabayi geldigi günden beri diyarbakir macindada atamadi bu golü ne bu ya insan bu kadar cok gol kacirirmi 2 metreden kaleye topu iteleyemeyen golcümü olur.. ikinci yari baslarken beni görün diye manset atiyordu gazetelere.. gördük........
bavulunu alip gitsin carsambaspora. orda futbolu ögrenip geriye gelsin diyorum ben

kayacan

Alıntı yapılan: "dilatino"sevemedim ben bu gökhan kabayi geldigi günden beri diyarbakir macindada atamadi bu golü ne bu ya insan bu kadar cok gol kacirirmi 2 metreden kaleye topu iteleyemeyen golcümü olur.. ikinci yari baslarken beni görün diye manset atiyordu gazetelere.. gördük........
bavulunu alip gitsin carsambaspora. orda futbolu ögrenip geriye gelsin diyorum ben

Tabi öğrenebilirse ben pek umutlu değilimde.

RauL^^

kayacan

Gökhan kaba Allah seni bildiği gibi yapsın yaktın bizi be geçen sene rafael kazması bizi düşürdü bu senede kaba aynı görevi üstlenmiş.

dr_ahmet

Hayırlı olsun deplasmanda 1 puan bir puandır, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.
Gayet güzel... Tebrikler Samsunspor

kayacan

Ne tebrikleri ya sinirlendirmeyin durduk yere bizi ne tebrikleri bu rezil samsunsporumu tebrik edeceğiz.

RauL^^

bence hiçte güzel değil son 20 dkda cok gol kactı 2-3 olurdu değil 1-0.. 1puana sevinmiyorum ben şahsen..
gokhan a da sövmeye gerek yok attıgı zaman aferim demeyi biliyosak şimdide fazla tepki gösteremeyiz..şimdilik alternatif yok gibi çnk..
bu arada oyuna sonradan giren serdar takımı şahlandırdı..helal olsun o cocuga..bütün istanbul serdara engel olamadı..

dr_ahmet

Burası özgür forum, bende birçok yoruma sinirleniyorum, ama efelenmiyorum Kayacan kardeş. Ben fikrimi yazarım herkes fikrini yazar. Sen sinirlenme diye düşündüklerimizi yazamayacak mıyız? Sizi sakin olmaya sağ duyulu olmaya davet ediyorum, en nihayetinde bu bir oyun bunu hayat memat meselesi yapmanın alemi yok

kayacan

bu maç kaçmamalıydı arkadaş bu maçın gitmesi süperlig umutlarının gitmesi demek.En kritik ve en rahat kazanabileceğimiz maçımızdı.bir beceriksiz topçu onca taraftarı üzemez.allah kahretsin ya gidip dışarda birilerine takılmam lazım rahatlamam için.

KaleArkası

Gökhan Kaba golcü diyemi bu takıma alındı merak ediyorum.Sezon sonuna kadar gol atmaya devam ederse kendisinden özür dileyeceğimi söylemiştim.Saç baş yoldurttu yine

adige73

niye gökhana sövmeye gerek yok şu ana kadar ne yaptı caner ligin başında sakatlandığında 7 gol atmış gökhan ise şu ana kadar sadece 6 gol attı 2 penaltı kazandık ikisini de gol yapamadı.ama yaptığı bişey yok gökhan kaba erol un bu takımda yeri yok paftan gençlerden oynatsınlar onlarda onun kadar başarılı olur en azından gelecek seneler için golcülerimiz olur