LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

RauL^^

tabiki kızmak hakkımız haketmiyor bu frmayı ama alternatif yok işte.. caner biranevel iyileşse.. serkan zaten muallak.. allah sonumuzu hayır etsin.. ama 2 puan havaya uctu bu cok acı..

timofte

Forvet dediğin gol atmak için var. Bir iki tamam ama bu kadar gol kaçıyorsa ortada bir sorun var demektir. Telekom'a gol atmakla iş bitmiyor. Devamlılık olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz. Tabi ligde bir hedefimiz varsa. Eğer ceza sahasına kadar top getiriliyor, ter dökülüyor emek veriliyorsa bu kadar hovardalık diğer futbolculara saygısızlık. Burhan'ın kaçırdığı da net pozisyondu. Bir tane iş görecek golcü bulamadık. Ligin en az gol atan takımları sıralamasında kafaya oynuyoruz.

Sonuca bakınca iyi değil ama yenilmek tam felaket olurdu. İnsanın canını sıkan rakibin 3 misli pozisyon bulduğumuz bir maçı berabere bitirmek. Televizyona yansıyan stattaki taraftarımızın desteğinin karşılıksız kalması.

Evren'in yaptığı hata az daha gol yememize neden olacaktı ama onun dışında güven verdi. Feridun her zamanki gibi sahanın en iyisiydi. Zafer Şakar'da pek iş yoktu, çıktığına memnun oldum. Nitekim Serdar Özkan farkını gösterdi. Mustafa Çiçek'te bir ilerleme göremiyoruz. Orta sahada kalabalık yapmak formayı hak etmeye yetmez. Çiçek Marciel'in biraz daha tekniği sadece..

Penaltıya diyecek sözüm yok, kaçabilir ama bizim takımda bu sorun 1990'lardan beri var. Tehlikeli bir yerden frikik atmak gibi oldu bizim için. Bence savunma oyuncusuna attırmak gerekiyor penaltıyı. Artık penaltı kazandığımızda sevinemez oldum.

only55

Fikrini yazarsın fakat sen futboldan biraz anlıyorsan, bu beraberliğe iyi diyemezsin. Diyorsan da sen bu işten hiç anlamıyorsun demektir. Onlar trilyonları alırken sen burda üzüleceksin,tüm günün moral bozukluğu içinde geçecek,onlarda bu akşam istanbul gecelerinde kafaları yapıp,alemlere akacaklar.Bu işler böyle dönüyo beyler,olan yine taraftara olur.Erol Kapusuz denen adam ne werdi bu takıma?Soruyorum size? 50 dakika top oynadı ne yaptı? 1 tane topmu kazandı,bir tane olumlu işmi yapdı?Friki olunca her topun başına koşan adam penaltı öncesi Gökhana sen at diye penaltıdan kaçtı. Bu kadar kötü futbol alt yapısı olan futbolcularla buraya kadar? Soruyorum size SAMSUNSPOR forması bu kadar mı düştü? Kadroyu bi inceleyin hangisi bu takımda oynamayı hakediyor?Yazık aldıkları paralara ve onlara bu paraları verenlere,sadece yazık yazık...

RauL^^

1puana sevinmeyelim kaçan goller sac bas yoldurttu..evet malesef formamızın kalitesi düstü..bu adamlar haketmiyor.. ama elimizden bişey gelmiyo.. bizde burda kendimizi yiyoruz..

kayacan

Alıntı yapılan: "only55"Fikrini yazarsın fakat sen futboldan biraz anlıyorsan, bu beraberliğe iyi diyemezsin. Diyorsan da sen bu işten hiç anlamıyorsun demektir. Onlar trilyonları alırken sen burda üzüleceksin,tüm günün moral bozukluğu içinde geçecek,onlarda bu akşam istanbul gecelerinde kafaları yapıp,alemlere akacaklar.Bu işler böyle dönüyo beyler,olan yine taraftara olur.Erol Kapusuz denen adam ne werdi bu takıma?Soruyorum size? 50 dakika top oynadı ne yaptı? 1 tane topmu kazandı,bir tane olumlu işmi yapdı?Friki olunca her topun başına koşan adam penaltı öncesi Gökhana sen at diye penaltıdan kaçtı. Bu kadar kötü futbol alt yapısı olan futbolcularla buraya kadar? Soruyorum size SAMSUNSPOR forması bu kadar mı düştü? Kadroyu bi inceleyin hangisi bu takımda oynamayı hakediyor?Yazık aldıkları paralara ve onlara bu paraları verenlere,sadece yazık yazık...

Kardeşim ne güzel yazmış üstüne yorum yapamıyorum aynen katılıyorum. Biz meteliğe kurşun atarkentakımı takip edelim adamlar milyarlarla oynasın sonuç =0 olsun varmı böyle bişey ya.

only55

Bu iş yürek işi, bu iş sevgi işi,bu iş ciddiyet ve disiplin işidir.Ben bu ciddiyeti SAMSUNSPOR klübünün hiçbir biriminde göremiyorum.Yönetiminden,futbolcusuna,teknik ekbinden,alt yapısına her yerde bir başıboşluk kol geziyor.Bu kulübü şu anda ayakta tutan tek güç,küstürülmeye yüz tutmuş, hep ezilmiş ve sindirilmiş taraftarlardır.

Yine söylüyorum olan taraftara oluyor.Bu verilen,harcanan paralara yazık beyler. Bunlar bu memleketin insanlarından çıkıyor.İşsizliğin kol gezdiği güzel SAMSUNumuzda her bir futbolcunun altında sadece internet sayfalarında görebildiğiniz arabalar var. Artık biraz gözünüzü açın ve aydınlık düşünün.

Bu şehrin hiçbir zaman kendinden başka dostu olmadı.Bu şehirde azınlık gibi yaşamak, en azından bu duyguyu hissetmek bile benim içimi sızlatıyor.Artık birşeyler değişmeli ama nerden başlanacak...?

ozkan17

SERDAR ÖZKAN adam adeta 10 numara futbolcu.Göhkan kaba tamam kötüydü ama bu zemınde top sürmek bile zor adam böyle zemınde nasıl bitirici vurus yapsın.Bence sahada en etkisiz adnan dı.Erol denılen adamı zaten artık kımse futbolcu diye gormuyor.Bana kalırsa altayla kalan bi hesaplasmasını bu adam samsunda goruyor ve resmen samsunumuzun başarısızlığı için oynuyor.Burhan da girinde bişeyler yapmaya calıstı heral olsun.MAÇIN YILDIZI ENVER KÜRKÇÜ,FERİDUN,AKIN VE TUFAN bravo sizlere.Aldığınız paranın her kurusu helal.KİMSE KUŞKULANMASIN PLAYOFF a  gideceğiz...

kayacan

Alıntı yapılan: "only55"Bu iş yürek işi, bu iş sevgi işi,bu iş ciddiyet ve disiplin işidir.Ben bu ciddiyeti SAMSUNSPOR klübünün hiçbir biriminde göremiyorum.Yönetiminden,futbolcusuna,teknik ekbinden,alt yapısına her yerde bir başıboşluk kol geziyor.Bu kulübü şu anda ayakta tutan tek güç,küstürülmeye yüz tutmuş, hep ezilmiş ve sindirilmiş taraftarlardır.

Yine söylüyorum olan taraftara oluyor.Bu verilen,harcanan paralara yazık beyler. Bunlar bu memleketin insanlarından çıkıyor.İşsizliğin kol gezdiği güzel SAMSUNumuzda her bir futbolcunun altında sadece internet sayfalarında görebildiğiniz arabalar var. Artık biraz gözünüzü açın ve aydınlık düşünün.

Bu şehrin hiçbir zaman kendinden başka dostu olmadı.Bu şehirde azınlık gibi yaşamak, en azından bu duyguyu hissetmek bile benim içimi sızlatıyor.Artık birşeyler değişmeli ama nerden başlanacak...?

Tespitlerinde çok haklısın halkın uyanık olması gerekiyor en başta seçimlerde partiye değil adaya oy vermeleri gerekiyor. Örnek: Abdullatif şener başbakan yardımcısı olunca 2. ligde sürünen sivasspor nasıl olduda süperlige birden çıktı.Abdullah gül bakan oldu ve daha düne kadar 2. ve 3. lig takımları olan kayseri ve erciyes süperligde ankaraspor nasıl süperligde kasımpaşaspor gibi mahalle takımı nasıl buralarda halkın bunları görmesi gerek.Bu sadece takım bazında değil şehireede yansıyor.Yatırım cenneti olmuş kayseri ve sivasa bizim halkımız bir baksın ve %502 ye yakın oyu ak partiye vermelerine rağmen Samsunun düşürüldüğü hazin tabloya bir baksın ve uyansınlar. Ben işsizim iş bulmak için güzel samsunumu bırakıpta sivas köyünemi gideyim?

AllydeenleaR

ben maçın 2.yarısını izledim tv den takımda serdar girene kadar hiçbirşey yoktu.saolsun gokhan kaba istikrarsızlığını gösterdi ve yine bu hafta bişi yapamadı.eline kaç tane fırsat geçti ama o kadar abuk sabuk vurduki bunun şanssızlık olduğuna inanasım gelmedi
kaybettiğimiz bu 2 puan bizim için çok önemliydi.kazansaydık ilaç gibi olacaktı.inşallah sene sonunda bu puana muhtaç kalmayız

RauL^^

Alıntı yapılan: "AllydeenleaR"ben maçın 2.yarısını izledim tv den takımda serdar girene kadar hiçbirşey yoktu.saolsun gokhan kaba istikrarsızlığını gösterdi ve yine bu hafta bişi yapamadı.eline kaç tane fırsat geçti ama o kadar abuk sabuk vurduki bunun şanssızlık olduğuna inanasım gelmedi
kaybettiğimiz bu 2 puan bizim için çok önemliydi.kazansaydık ilaç gibi olacaktı.inşallah sene sonunda bu puana muhtaç kalmayız

kısaca olay bundan ibaret katılıyorum

only55

(Ben bu takımı sene başından beri çok yakından izleyen,yıllarca futbol içinde olmuş,beden eğitimi bölümü mezunu, yüksek lisans öğrencisiyim).Bunları yazmamın sebebi, futboldan az çok da olsa anladığımın bir kanıtı içindir.
  Sinan demircioğlunun sol tarafta oynadığı hiç bir maçta, bu takıma bir katkısı olmadığını,olumlu pas yüzdesinin düşük olduğunu ,kanat oynadığı maçlarda hiç bir şekilde hüccumda kendine özgüveni olmayan, kanat ataklarında iyi orta atan ya da forvetlere gol pası veren bi oyuncu değil!Ayrıca Ankara'da ki ASAŞ maçında ilk gol %100 onun hatası ve maçın koptuğu andır.Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Kaleci AKIN, bu takımın çok önemli maçlarında hep puan kaybının baş mimarı olmuş bir kaleci.Ayaklarına hakim değil ,iyi degaj yapamıyor ve kendine güveni yok.vE yedeği MAKSİJ yani bir yabancı kaleci,para almadan mı duruyor acaba? sizce? Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Gökhan kaba hakkında bilmiyorum ne yazılır.İnanın geçen hafta 2 gol attı diye göklere çıkarıldı ve basın "gol benim işim" diye bi başlık attı.Ne desem acaba,bu futbolu sadece bu maça özgü değil,Dİyarbakır maçı istanbulspor maçı daha aklıma gelmeyen çok maç war.Genel anlamda bu takımın ihtiyacı olmayan bir transfer. Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Erol da bu kategoride gökhanla aynı karakteri sergilemekte? Performans dicem ama diyemiyorum, çok büyük bir ? işareti KOCAMAN HEMDE.Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Marciel... Yaklaşık 1,75 boylarında olan bir futbolcunun ortalama 75 kilodan fazla olmaması gerekir.Ama marciel en az 85 kioladan fazladır.Para çok geliyo sanırım.Yok bedavaya mı duruyor, çok mu sevmiş SAMSUN'U, o zaman olur:P Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Ve de sene başında alınan EMİN,ALPER VE sayamadığım bu takıma katkıları olmayan fakat paralarını  tıkır tıkrı alan bir çok isİM,(UNUTTUYSAM KUSURA BAKMASINLAR) tABİKİ bu tarzda yedek kalan fazla katkı sağlayamayan oyuncular takımların kadrosunda bulunacaklardır.Ancak bu sefer hepsi bize denk geldi sanırım.

NE İŞİNİZ WAR SAMSUNDA? (AMA SİZ DE SUÇ YOK, SİZİ ALANLARDA İZLEYENLERDE BİR SORUN OLDUĞU KESİN SANIRIM ARTIK YETER...)

Gurbetci Bülent

Arkadaslar ben gecen hafta yazmisdim bu Gökhan bi bok olmaz diye bakmayin 2 gol attigina adam resmen mal bana sac yondurmaktan sac kalmadi bu adamin yüzünden zor uyuyorum.Hele Erol adam takimi resmen 1o kisi birakiyor ne is yaptigini anlamadim madem serdar diye adamin var koysana onu bastan takima canlilik getiriyor.Hergün internetden SEFA nin neler yaptigini okuyorum milli takimda eeee bu adami pisirsenize iyice en kötüsü zaten gökhen gibi oynuyor.Kacirdik istanbul gibi emeklilerden kurulu takimi,rakibi bi bakin hele adamlar ayak üstünde zor duruyor ve ilk 5 icinde ya ben futbolu anlamiyorum yada beni anlamiyorlar

adige73

bu takımın gençleri değilmiyidi ülkemizi avrupada temsil eden bizim paflarımız değilmiydi takım küme düşmeye oynarken paf liginde şampiyonluğa oynayan hani o gençlerimiz nerede şimdi gökhan kaba ya erol a sinan özkana verdiğiniz paraların yarısını onlara verseydiniz şimdi bu takım ilk 6 daydı hala sefayı niye oynatmıyor anlamıyorum adamı 1 maç oynat beğenmezsen ilk yarı çıkar ama en azından bir şans ver.ama yok.takım geçen hafta ilk defa biraz derli toplu fubol paslı oynamıştı ama bu hafta tekrar eski futbola dan dun mahalle futboluna döndük hoca bir hafta da taraftarı dinleyip gökhan kaba erol ve sinan özkansız bir takım kursun bakalım ne oluyo

tatanga88

Maçta benle ilgilenen Her türlü yardımcı olan Abi ve kardeşlerime Teşekkürler.Samsunspor a diğer maçlarında başarılar.. Biz Nasıl ligde kalma ümidimizi Yitirmediysek Sizde Süper lige çıkma ümidinizi yitirmeyn. Takımın arkasnda olmak çok önemli.

Yeşil Siyah Saygılarla!!,,

only55

Ben bu takımı sene başından beri çok yakından izleyen,yıllarca futbol içinde olmuş,beden eğitimi bölümü mezunu, yüksek lisans öğrencisiyim).Bunları yazmamın sebebi, futboldan az çok da olsa anladığımın bir kanıtı içindir.
Sinan demircioğlunun sol tarafta oynadığı hiç bir maçta, bu takıma bir katkısı olmadığını,olumlu pas yüzdesinin düşük olduğunu ,kanat oynadığı maçlarda hiç bir şekilde hüccumda kendine özgüveni olmayan, kanat ataklarında iyi orta atan ya da forvetlere gol pası veren bi oyuncu değil!Ayrıca Ankara'da ki ASAŞ maçında ilk gol %100 onun hatası ve maçın koptuğu andır.Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Kaleci AKIN, bu takımın çok önemli maçlarında hep puan kaybının baş mimarı olmuş bir kaleci.Ayaklarına hakim değil ,iyi degaj yapamıyor ve kendine güveni yok.vE yedeği MAKSİJ yani bir yabancı kaleci,para almadan mı duruyor acaba? sizce? Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Gökhan kaba hakkında bilmiyorum ne yazılır.İnanın geçen hafta 2 gol attı diye göklere çıkarıldı ve basın "gol benim işim" diye bi başlık attı.Ne desem acaba,bu futbolu sadece bu maça özgü değil,Dİyarbakır maçı istanbulspor maçı daha aklıma gelmeyen çok maç war.Genel anlamda bu takımın ihtiyacı olmayan bir transfer. Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Erol da bu kategoride gökhanla aynı karakteri sergilemekte? Performans dicem ama diyemiyorum, çok büyük bir ? işareti KOCAMAN HEMDE.Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Marciel... Yaklaşık 1,75 boylarında olan bir futbolcunun ortalama 75 kilodan fazla olmaması gerekir.Ama marciel en az 85 kioladan fazladır.Para çok geliyo sanırım.Yok bedavaya mı duruyor, çok mu sevmiş SAMSUN'U, o zaman olur:P Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Ve de sene başında alınan EMİN,ALPER VE sayamadığım bu takıma katkıları olmayan fakat paralarını tıkır tıkrı alan bir çok isİM,(UNUTTUYSAM KUSURA BAKMASINLAR) tABİKİ bu tarzda yedek kalan fazla katkı sağlayamayan oyuncular takımların kadrosunda bulunacaklardır.Ancak bu sefer hepsi bize denk geldi sanırım.

NE İŞİNİZ WAR SAMSUNDA? (AMA SİZ DE SUÇ YOK, SİZİ ALANLARDA İZLEYENLERDE BİR SORUN OLDUĞU KESİN SANIRIM ARTIK YETER...)