LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

kayacan

30. dakika 0-0 geçildi. Biz tv'den izleyemiyoruz bari buradan takip edelim.

RauL^^

dk 35  maçta pozisyon yok dogru dürüst tatyok zaten halı saha gibi bi statta oynanıyor sadece kapalısı var.. orta saha mücadelesi.. samsunspor iyi oynamıyor ama istanbulsporda boş..

RauL^^

ilk yarı 0-0 bitti

44de istanbulspor un önemli bir pozisyonu var son anda defans ayak koydu.. ilk yarı itibariyle umutlanmamak elde değil çnk birazcık akıllı oynasak ayaga pas yapsak galibiyet kesin gibi.. baskılı oynamaya calısıyoruz ama baskıyı bi türlü kuramıyoruz.. erol ve evren biraz istekli görünenler... G.kaba'da penaltıdan sonra morali bozuk oynuyor.. hocanın bence orta sahayı koşturması lazım..topu alan aylak aylak bakıyor etrafına durarak oynuyoruz.. mustafa çiçek sarı kart gördü.. hakem şu ana kadar adil davrandı..Yılnur Önen maçın hakemi 45 yasında..26yıllık hakem..bu sene hakemlikte son senesi.

MeL_55

Alıntı yapılan: "RauL^^"ilk yarı 0-0 bitti

44de istanbulspor un önemli bir pozisyonu var son anda defans ayak koydu.

feridun koydu helal olsun adama süper oyuncu hem ilerde hem de arkada yararli bir oyuncu zaten sahnin en iyisi feridun

kayacan

2 yarı bir canlılık lazım takıma oda teknikdirektörün becerisine kalıyor.İyi teknikdirektör olup olmadığını 2. yarı anlayacağız.

KaleArkası

Allah sonumuzu hayır etsin.Biraz istekli ayağa pas oynansa galip bitiririz.Ama bu takımın hedefi Süper Lig ise bu futbolla olmaz.Allah kabul etsinlik futbol işte.Ama geçen haftaki telekom maçının ilk yarısıda öyleydi.Bakmayın 2 gol bulduk.Mustafa Hoca İkinci Yarıda İstanbulsporu çözecektir.Yani çözmek zorunda galip gelmeliyiz.

edmontdante

Maçı  izleyemeyen arkadaşlar için bir şeyler yazalım.Tatsız tuzsuz bir maç oldu.kaçırdığımız penaltı.Orta sahanın ve oyunun hakimiyeti  bizde  oyun rakip sahada oynanıyor ama etki yok.İstanbulspor'un net pozisyona dönüşebilecek 2-3 atağı oldu ama yanlış tercihlerle pozisyonları başlamadan bitirdiler.Bir tane etkili kafa vuruşunu AKIN  çıkardı,birinde de Akın hata yaparak  boşa çıktı ama adamın vuruşu üstten dışarı çıktı.

Sahanın en iyisi yine Feridun.Evren ve Tufan'ın ters kademesinde bir kaç kez  tehlikeyi kesti.Hatta birinde %100 sayılabilecek bir pozisyonda  adama çalımı attırmadı.Atsa karşı karşıyaydı Akın'la.

Erol KAPUSUZ biraz daha iyi geçmiş haftalara göre.Ama yine de hikaye.Geçmiş haftalara göre iyi dediğimiz oyunu bile vasatın altında.

Orta saha hakimiyeti bizde diyorum ama  bu hakimiyet rakip ceza sahasının önüne kadar bir türlü gidemedi.Yani sonuçsuz.

Hakem Yılnur ÖNEN.Kendisinden hiç beklemediğim şekilde beni yanılttı ve lehimize penaltı verdi.Ancak bu adamın sağı solu belli olmaz.Birazdan tam ters dönebilir.

İstanbulspor  oyun anlamında başarısız ama girdiği pozisyonlar bizden etkili.Bunda asıl sebep Evren ve Tufan'ın biraz kopuk oluşu birbirlerinden.Atıla sallapati toplar pozisyon doğurdu.

Eğer uydurma bir gol yemezsek İstanbulspor bizi yenemez.Ama biz atabilir miyiz?

RauL^^

walla ben istanbulspor maçı izliyorum.. Erol ve evren istekli geldi bana..en azından gecen hafatdan daha iyi.. ben iyi oynuyor demedim istekli dedim ayrıca.. ben öyle gözlemledim en azından

CarSambaLi.Lord

inŞaLLah ßu maÇı aLaCağız ßaŞka ŞanSımzı yok

kayacan

Bir kerede yüzümüz gülsün alalım şu maçı.

kayacan

52. dakika 0-0 la geçildi. Nasıl oynuyoruz bilemiyorum internetten sonucu takip ettiğim için.

kayacan

Belki yeri değil ama internette gezerken samsun çarşamba açıklarında denizde kuveyttekinden zengin petrol yatakları bulunmuş.

Sportmen

Macin ilk yarisini zar zor seyredebildim ama su an cok fena firtina cikti görüntü yok..Kahretsinnnnn
Sansmi bu yaaa  :(

Maci takip eden arkadaslar lütfen mesajlarinizi bekliyoruzz..

kayacan

AlıntıGökhan´dan gol sözü
Kırmızı-Beyazlı ekipte Telekomspor maçında attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Gökhan Kaba, İstanbulspor maçını da kazanacaklarını ifade etti. Çok formda olan Gökhan, bugünkü maçtada rakip fileleri havalandıracağını belirterek, "Zor maç olacak, ama bizim bir tek düşüncemiz var. Sahaya çıkıp iyi mücadele edip istediğimiz olan üç puanı almak. Çünkü hedefimiz açısından bu çok önemli. Hocamız ve futbolcu arkadaşlarımızla beraber galibiyete şartlandık. Kenetlendik. Zorlu deplasmanda taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.  

böyle diyen adam penaltı kaçırarak işimizi bitiriyor.

RauL^^

oyun aynı devam ediyor burhan ve serdar oyuna girdi belki bu hareketlilik kazandırır takıma.. biraz bastırabilsek yenicez bu herifleri eminim ama yok pozisyona giremiyoruz..top genelde bizde