LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

kayacan

Haydi samsun haydi samsun haydi tam zamanı tam zamanı şimdi. Samsun gol gol gol Samsun gol gol gol....

RauL^^

inanılmaz bir gol kaçtı serdarla iyi gelmeye basladık.. karambol olustu vurduk girmedi en son GOKHan kaba bombom kaleye 3mtden topu auta attı..

kayacan

73. dakika 0-0 gidiyor bir gol be fazla bişey istemiyoz.

RauL^^

kayacan

Gökhan gol kaçırdı diyorsunuzya içimden gökhanı yakalayıp   ...... geçiyor.

edmontdante

Gökhan KABA sen bize  bundan sonra gol atsan ne olur ya.Delirttin bizi be.Penaltı  kaçırdın  dedik olur dedik  penaltıdan daha kolayını kaçırdın.Delirmemek  mümkün değil.Bu nasıl bir iş.

dr_ahmet

Arkadaşlar sizleri anlıyorum da biraz sakin olun
Geçen hafta ve kocaeli maçında gol atan sevgili futbolcumuz gökhan değilmiydi?

kayacan

dakika 80 ya aynı diyarbakır maçı gibi ucuza 2 puan kaptıracaz.

dr_ahmet

Burhan oynuyor mu?
Oynuyorsa merak etmeden dk 90'ı bekleyin (Bkz. Kasımpaşa-Samsunspor maçı)

kayacan

Her zaman kedi mama yemez. Yine berabere bitecek bu maç ya.

edmontdante

Alıntı yapılan: "dr_ahmet"Arkadaşlar sizleri anlıyorum da biraz sakin olun

ya kardeşim haklısın da  sen bizim neler çektiğimizi bir bilsen bu adam  yüzünden tribünde.delirtti bizi.bir de hala "gol benim işim" falan diyor.golü atsaydı ERCAN ne olacaktı şimdi 82.dakikada.gol atabilir bu Gökhan belki bugünda atar kalan 8 dakikada.ama golcü molcü değil kusura bakma hatta futbolcu bile değil.

Sportmen

Alıntı yapılan: "dr_ahmet"Arkadaşlar sizleri anlıyorum da biraz sakin olun

Kacirdigi penaltiya takilmistir.Am böyle kritik bir macta pozisyonlari harciyosan taraftarlarinde elestirmek en dogal hakki..Tabi hakaret olmadigi sürecee .. insallah son dakika golüyle 3 puan cikarmayi basaririz .Insallahhh..

bafradan55

dakika 90 oldu hala gol yok umutlarım tükrniyor. Yazık oldu ilk 6 yolunda puan kaybına tahammülümüz yok. :?

RauL^^

yine gol kaçtı frikik kullandk kaleci son anda cıkardı dönen toruda auta attık.. dk 87

edmontdante

TOPCU DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL