LİG A 25.Hafta İstanbulspor 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan King Of The North, 11 March 2007, 16:31:22

« önceki - sonraki »

only55

Ben bu takımı sene başından beri çok yakından izleyen,yıllarca futbol içinde olmuş,beden eğitimi bölümü mezunu, yüksek lisans öğrencisiyim).Bunları yazmamın sebebi, futboldan az çok da olsa anladığımın bir kanıtı içindir.

Sinan demircioğlunun sol tarafta oynadığı hiç bir maçta, bu takıma bir katkısı olmadığını,olumlu pas yüzdesinin düşük olduğunu ,kanat oynadığı maçlarda hiç bir şekilde hüccumda kendine özgüveni olmayan, kanat ataklarında iyi orta atan ya da forvetlere gol pası veren bi oyuncu değil!Ayrıca Ankara'da ki ASAŞ maçında ilk gol %100 onun hatası ve maçın koptuğu andır.Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Kaleci AKIN, bu takımın çok önemli maçlarında hep puan kaybının baş mimarı olmuş bir kaleci.Ayaklarına hakim değil ,iyi degaj yapamıyor ve kendine güveni yok.vE yedeği MAKSİJ yani bir yabancı kaleci,para almadan mı duruyor acaba? sizce? Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Gökhan kaba hakkında bilmiyorum ne yazılır.İnanın geçen hafta 2 gol attı diye göklere çıkarıldı ve basın "gol benim işim" diye bi başlık attı.Ne desem acaba,bu futbolu sadece bu maça özgü değil,Dİyarbakır maçı istanbulspor maçı daha aklıma gelmeyen çok maç war.Genel anlamda bu takımın ihtiyacı olmayan bir transfer. Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Erol da bu kategoride gökhanla aynı karakteri sergilemekte? Performans dicem ama diyemiyorum, çok büyük bir ? işareti KOCAMAN HEMDE.Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Marciel... Yaklaşık 1,75 boylarında olan bir futbolcunun ortalama 75 kilodan fazla olmaması gerekir.Ama marciel en az 85 kioladan fazladır.Para çok geliyo sanırım.Yok bedavaya mı duruyor, çok mu sevmiş SAMSUN'U, o zaman olur:P Peki ne işi war bu oyuncunun bu takımda?

Ve de sene başında alınan EMİN,ALPER VE sayamadığım bu takıma katkıları olmayan fakat paralarını tıkır tıkrı alan bir çok isİM,(UNUTTUYSAM KUSURA BAKMASINLAR) tABİKİ bu tarzda yedek kalan fazla katkı sağlayamayan oyuncular takımların kadrosunda bulunacaklardır.Ancak bu sefer hepsi bize denk geldi sanırım.

NE İŞİNİZ WAR SAMSUNDA? (AMA SİZ DE SUÇ YOK, SİZİ ALANLARDA İZLEYENLERDE BİR SORUN OLDUĞU KESİN SANIRIM ARTIK YETER...)

oğuzhan55

Maçtan sonra D Spor'daki röportajda Mustafa Uğur "önemli olan gol posizyonuna girebilmek gol sonçta gelir.Bu zeminde penaltı kaçırdığı için ekstradan oyunculara kızmaya gerek yok" diye bir açıklma yaptı.Mustafa hoca gerçekten oldukça iyi niyetli bir yapıya sahip.Eğer kendisi takımın oyunundan memnuniyet duyuyor ve ilk 6'ya gireceğimiz yolunda bir izlenime sahipse sorun yok.Artık kaptan Mustafa Uğur hoca geminin dümeni onun elinde.Ama golsüz geçen bu maç için şunu söylemek isterimki (Serdar Özkan'a ilerleyen haftalar için bir parantez açmamız gerekir.İlk 11'i oldukça hak etmiyor mu?)

King Of The North

Takım 2.yarı gerçekten iyi oynadı eğer Gökhan son pozisyonda plase yerine ayağının dışıyla vursaydı kesin gol olurdu.Mustafa Çiçek,Feridun,Serdar Özkan ve gol atamama dışında aslında Gökhen da iyi oynadı.Üstelik son dakikalarda ceza sahasına girerken düşürüldüğü pozisyon yüzde 1 milyon kırmızı karttı ama hakem yaptı yapacağını.Erol'un faydası yok boşu boşuna alınmış.Sonuç olarak yenilmemek de iyidir bence puan farkı aynı kaldı.Haftaya İstanbulspor Kocaeli'ne gidiyor.Her hafta yazıyoruz 2-3 maçlık seriyle 6 sıraya yükseliriz ama arada hep kazaya uğruyoroz bir türlü yetişemiyoruz yukarıya.

cem 55

macla ilgili burdaki cogu arkadasımla aynı fikrı paylasıyorum.Formanın gercekten hakkını vererek kalpten can siparane oynayan bi feridun ikinci yarıda oyuna gırıp kaleye dikine gidebilen ve kanımca bu sezon en iyi oyuncumuz olan serdar özkan defansta guven veren oyunuyla tufan ve orta sahadakı calıskanlıgıyla adnan bence sezon boyunca oldugu gibi bugunde yıne en verimli oyuncularımızdı.Eger bu sezon istemedıgımız bi sekılde sonuclanırsa seneye bu 4 oyuncunun üzerine yerınde takviyelerle  bi kadro kurulabilecegını düsünüyorum.Bide her zamankı gibi bızı tribunde cıldırtan oyuncular vardıkı onlarda  takıma uyum saglayamadıgı her hareketınden belli olan erol kapusuz benım yaklasık bı 5 haftadır her hafta bu adamın samsunsporda işi yok dedıgım orta sahada bol bol pas hatasından baska bişey yapmayan mustafa cicek ve herkesın tartıstıgı gokhan kabaydı.Gökhan kaba konusunda cok gol kacırıp becereksiz bi forvet oyuncusu oldugunu düsünsemde izmirdeki altay macında cezası sebebıyle oynamadıgında sınan özkan ve sametın performanslarını gordugum için en azından yıpratıcılıgıyla forvet hattında alternatıfsiz oldugu kanısındayım.Ayrıca serdar ozkanın 2.yarıda yerıne dahıl oldugu zaferde bence bugun en kotu oyuncularımızdandı.Tribun olarakta grupların yoklugunda takımımıza elımızden geldıgınce destek vermeye calıstık insallah haftaya sebat macını alır ve yıne bı istanbul deplasmanında daha kalabalık ve coskulu bı taraftar topluluguyla takımımızın yanında oluruz.

körfez55

cem abi yenibosna köprüsne astığınız samsunspor bayrağını unutma:)herkes bize bakıyodu

GençKozluklu

Alıntı yapılan: "kou_Lü"kozluklular kaç kişiydi acaba biz orda grup görmedik de..bağıran bizler gibi münferit taraftarlardı.diğerleri çekirdek çıtlattı.

Genç Kozluklular 20 kişilik bir grupl en ön sıradaydı. Sizler önce yanımıza  aşağı geldiniz orada bir kaçkişi yerinden kaldıramaynca tekrar arkalara gittiniz.
Hemen bizim yedek kulubesini üst tarafında ilk sırlardaydık.
Görememeniz çok yazık olmuş :)

GENÇ KOZLUKLULAR

34 SS 1965

evet dostum yanınaza geldık fakat sız de cekırdekcı taraftarlar arasındaydınız o kalkmayanlar arasında sızlerde vardınız anca faullerde gol pozıyonlarında ayaklandınız bı karsıla bıle yapmadınz utanmadınız dımı dısardakı taraftarlardan

cem 55

evet mustafa yenıbosna koprusunde bayragımızı atkımızı actık guzel oldu cok keyıf aldım insanların bayagı bı ilgisini cektı arıf abı ınsallah fotoları koyar

körfez55

kozluklular oturmya geldiniz galiba zahmet etmeseydiniz.d spor veriyodu maçı.ayrıca siteye giripte reklam bari yapmayın maça gittik diye gelseniz ne olacakki.zaten sizin yüzünüzden doğru düzgün deplasman taraftarı olamıyoz.oturup çekirdek çıtlatdınız.sizin gibi taraftar gelmesin kardeşim maça biz yırtındık siz oturup maç izlediniz.yazıklar olsun be.hiç gelmeyin o stada daha iyi kalabalık bari yapmayın..zorunuza mı gitti istanbula bağırmak.hani istanbulun ekmeğini yiyosunuzya.istanbul belediye maçına gelmeyin kardeşim istemiyoruz..(sadece sizlere değil oturan bütün istanbullu taraftarlara..)

King Of The North

Bu çekirdekçileri temizlemek lazım ama nasıl olcak bilmiyorum.Arık gına geldi onlardan.

körfez55

abi ben böyle bişey görmedim bu kadar mı ruhsuz olur insan ya bi defa kırmızı beyaz yapalım dedik ona bile karşılık vermiyolar deli oldum ya.ruhsuz bu insanlar gelmesinler maça yaaa..adamlar istanbullu olmuş abi zorlarına gidiyo.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "battal55"Bu çekirdekçileri temizlemek lazım ama nasıl olcak bilmiyorum.Arık gına geldi onlardan.

Çok basit.Operasyona ilk önce Samsunda başlayıp,Bütün koltukları kaldırıp atacaksın.Böylece çekirdekçilerin bir yerleri üşüyüp oturamayacak.Mecburen ayakta izleyecek.Koltuk yapıldı bu çekirdekçiler moda oldu.Eskiden daha iyiydik.Tellerde maç izlerdik.Koltuklar yapıldı,mertlik bozuldu.Çekirdek fabrikasını kapatamayacağın için mecburen yani.İnsana başka ihtimal bırakmadılar yahu

34 SS 1965

bugun kavga edıyodum zaten cekırdekcıyle gıt dedım ya allahın peygamberın varsa uzak durun su trıbundne bızım taraftan ya adam dedı nıye her macd sızn yuznuzden destek yapamıyoruz taraftarlarıızın 4 /3 u sızın yuznuden desteklemıyo hee bırde pankar asıpda taraftarlık olunmaz

körfez55

bende kendi pankartımı yaptırıp asacam stada.sonrada siteye girip reklam yapacam.ne güzel valla.sitede bol bol msj yazanlar var.bugün neden hiçbiri yoktu maçta.lafa sıra gelince herkes taraftarlık öğretiyo bize.neden kimse gelip destek vermedi bize.klavye başında yazmak kolay oluyo tabi.bi daha kimse kimseye taraftarlık dersi vermesin.buna kimsenin hakkı yok.

King Of The North

Bunların elinden çekirdeği alıp dışarı atacan aslında.